tak to wyglada :) niech zapomna ze kupia teraz sobie akcyjki z powrotem po cenie 0,20 zł !:)) nie sprzedawac panowie tylko jeszcze dokupowac i dawac wyzej zlecenia zeby nie mogli nic kupic i podnosic cene o jeden grosz wyzej niz oni wystawiaja a wtedy sobie kupia z idmu ale po 0,30 groszy bo czas ich bedzie gonil :))) trzymac i dokupowac zeby nie mogli kupic nic tanie jak sprzedali ostatnio to niech sobie teraz kupia ale po 0,30 groszy :)))
no to chloptasie teraz maja problem bo nikt nie chce oddac im akcji hahaha a czas leci i coraz mniej czasu beda mielia co to oznacza chyba kazdy wie kto ma jeszcze akcje oczywiscie reszta bedzie mogla tylko sie przygladac i ujadac jak to zawsze bywa po fakcie oczywiscie :)))
bravo bravo wrescie mu dogadales ze IM cz ONI chca skupic i bardzo im sie spieszy. Niewiele maja czasu. Chca miec jak najwiecj akcji a tym samym ewentulanie PP do objecia nowych perelek za gotowke, gdyz celem prezesa jest zebranie gigantycznej kwoty na rozwoj super funduszu funduszy w wysokosci min. 5 baniek. To minimalna kwota pozwoli podazyc w kierunku swiatla w tunelu i otworzyc drzwi do wiecznosci i raju.
Pieknie analizy przemyslenia, teraz juz wiem jestem nieudacznikiem bo nie wsiadlem do rakiety. Z przyjacielskim usciskiem dloni
Leming z butki z kebabem
Nie 80% a 125% starty przyjacielu. Poza tym jakbys wczoraj mnie posluchal, A robile to bys mial ucieche u jechal po nie jak po kobyle) i zrobil tak jak zasugerowlem to bys mial na ta chwile 2,5 kilograma zeta wirtualnego zysku, jeszcze nie zaksiegowane. Wiec moze ty teraz powiesz co zrobiles i ile ugrales.
poza tym nie mam natury jeszcze ci pisac co i kiedy i za ile by cie nie zdolowac.
Chyba ze mi powiesz ile to na perelce wciagu dnia ustukales dudkow.
Z przyjacielskim usciskiem dloni
Koles ,od 0.27 i fajna okazja do dokupinia się trafia,zebym miał taka stratę jak ty na Ecard to chyba do 0.10 musiało by spasc,wiec i tak nie bede w gorszej sytuacji niz ty a może się dokupi.Interesujesz sie koles moimi inwestycjami więc ja musze interesowac się twoimi,to chyba proste ,nieudaczniku