• Ja to widze tak Autor: ~K.S [83.6.83.*]
    Jutro nie spadniemy poniżej poziomu 2.50 a zamknięcie będzie na delikatnym plusie. Przez cały dzień będziemy widzieli wzmożoną prace osób namawiających do sprzedaży (tych co zwykle) i kilka nowych osób które będą nażekały że sprzedały ze stratą i żę ta spółka to chłam itp itp itp. Piątek mysle że do godziny bedzie to samo a od 14-16 będzie na wielkim +, przed końcem sesji bądz po jej zakończeniu będzie piękne info.
  • Re: Ja to widze tak Autor: ~sraxa [46.112.126.*]
    8 września po godzinie 21:00 gdzieś tutaj na forum na pewnej innej spółce powiedziałem komuś tak :
    Dnia 2012-09-08 o godz. 21:48 sraxa napisał(a):
    > popatrz sobie w najbliższych 3 tygodniach na ANTI i
    > Ursusa. Sądzę, że będziesz zadziwiony a przecież popatrzyć
    > zawsze można:)))
    O KGHM nic nie mówię choć będzie dobrze,
    > ale tu są zbyt małe ruchy.
    Ps. mało tu nas z ubiegłego roku
    > pamiętam był @heh, @ mon-dial, pesymista i wielu innych.
    > Widzę, ze Ty z tej paczki jeszcze ciągniesz:)))))))

No cóż: KGHM super, Ursus jeszcze lepiej a to trzecie bydle jeszcze śmie ustanawiać nowe dołki na fixie podczas korekty ostatnich wzrostów:))))
    Tak naprawdę stwierdziłem, że należy cicho siedzieć i ANALIZOWAĆ, już mi się znudziło pisanie na forum:)))
    Ps. KGHM ** można się ładować z całym portfelem w ciemno, Ursus przy 2,35-2,55 ja bym uciekał na razie, na kilkanaście dni a ANTI??? :))
    Proponuję podglądać również TVN*** napisałem podglądać a to nie to samo co kupować:)) tutaj moc do około 8,8 -9,10 jest olbrzymia.
    Czas okaże i zweryfikujemy...
    Pozdrawiam
  • Re: Ja to widze tak Autor: ~11 [46.204.99.*]
    pewny jesteś? wykresy wyglądają naprawdę źle..
  • Re: Ja to widze tak Autor: ~K.S [83.6.83.*]
    CZY JESTEM PEWNY no nie , nie jestem ale jest kilka spraw które mnie tu trzymają. Zakładałem 2 scenariusze jak rozwinie się ten tydzień i jeden z nich się sprawdza poczekam i zobacze co z tygo wyjdzie
  • Re: Ja to widze tak Autor: ~lemor [178.19.98.*]
    hej karkosik
    zarobiłeś na mnie gdzieś 300 żł,jutro wychodze ,zostało mi 1000 akcji .Jutro wychodze PKC
    nażryj sie c....u .
    z poważaniem
    Już się w sume zaczeło to o czum pisałem wcześniej a jutro bedzie jeszcze więcej ludzi zawiedzionych naszą spółeczką
    przekonasz się do ilu spadnie
    a tak przy okazji to wg. was ile to dziadostwo jest warte. Pisze to po to ,żeby wyjść z tego jak najszybciej

jeżeli chcesz wyjść z tego jak najszybciej to już napisałes najlepszy sposób pkc na otwarciu jutro
    tak zrobię . a tak przy okazji dziwny jest ten karkosik dla paru groszy .
  • Dla mnie to raczej tak wygląda Autor: ~krezukosik [217.212.230.*]
    Lemor,
    każdy gra jak umie,
    ja gram półnapół:
    w połowie technicznie, w połowie fundamentalnie.
    Jeśli potrafisz czytać wykresy to spójrz gdzie jesteśmy:

http://i46.tinypic.com/etgm8o.png

Chętnie odpowiem na każde pytanie.

Nie, nie kupiłeś ode mnie.
    Jeśli widzisz wykres to wiesz, że blisko ale jeszcze nie pora sprzedawać.
  • Re: Dla mnie to raczej tak wygląda Autor: ~sraxa [164.126.111.*]
    http://i46.tinypic.com/etgm8o.png

Przyglądałem się temu i proszę powiedz co Ty tam widzisz? :))
    Rozumiem, że widać tam górę złota, a poważnie to w jakim kanale się poruszamy, tego tam brakuje.
    Powiedz mi czy idzie przy wykresie ANTI zastosować teorię fal Elliotta, jeśli tak to gdzie teraz jesteśmy ? :)))
  • kazdy dzien to nauka Autor: ~pitbreslau [77.253.147.*]
    Tak sobie czytam co tu pisza i kazdy ma troche racji.
    Ja na wszystkim tylko przez AT gram, fundamentalnie to 1,2 sesje, a AT pokazuje,ze porzadek musi byc.
    Moje oczy widza, ze juz za chwileczke, juz za momencik i...
    nie moge powiedziec co planuje alepowiem, ze przy 3,03 sprzedalem jak zaplanowalem.
    Czas pokaze co bedzie.
    Kreski sa fajne, ale dodac trzebakilka wskaznikow i pare cyferek, jesli cos widac wspolnego to sie zaczyna dziac.
  • Re: Dla mnie to raczej tak wygląda Autor: ~nhytu [81.210.19.*]
    A ustaw sobie jeszcze kolego wykres logarytmiczny z łaski swojej, wtedy będzie widać coś innego.
    O ile AT działa na tej spółce, to wkrótce będziemy się witać z 2,20, a włosy to i niżej zejdą.
    Dlaczego mowisz ze dziwny o jaką kwestie ci chodzi tylko nie mow ze jest dziwny bo tak.. Bo tak nie jest żadnym argumentem
  • Re: Ja to widze tak Autor: ~sraxa [164.126.111.*]
    przydałby się tu CZAT, wymiana spostrzeżeń online.
  • Re: Ja to widze tak Autor: ~vvb [46.76.157.*]
    jaki akcjonariat to wiemy. niby jeszcze nie jest taki poziom zeby wyprzedawac na pkc, ale kto wie czy taki nie bedzie sztucznie stworzony...wystarczy jeden pakieciek na dajmy na to 15k i sie posypie...a ten pakiecik to moze dac interesant by zebrac od was owieczki...
    jak koszyki beda wydajne to moze byc i tylko kilka % roznicy pomiedzy puszczeniem zwieracza, a dolkiem...

at mozna robic...i ktos dobrze gra by to wam sie sprawdzilo..uwierzyliscie w metode bo tak chcieli
  • dla Sraxy od góry złota Autor: ~krezukosik [83.4.210.*]
    http://i49.tinypic.com/2mecxa1.png

wolisz tak - proszę, ale ja wolę jak najprościej.
    Każdy widzi fale Elliota jak chce(;)) ale skoro wyrwałeś mnie do dpowiedzi to moim zdaniem kończymy czwartą i szykujemy się do piątej (wyraźniej zobaczysz to na wykresie tygodniowym) ale i tak odnoszę wrażenie, że tutaj stternik zna AT i tak jak pisze vvb stara się nas jeszcze bardziej przestraszyć...
  • Re: dla Sraxy od góry złota Autor: ~lemor [178.19.98.*]
    jestem na giełdzie już ładnych pare lat i wydaje mi sie że trzeba z niej teraz spierd........ć - może kiedyś
    powodzenia
  • Re: uciekłem Autor: ~Witkore [83.21.103.*]
    Uciekłem po 2.50 ze stratą
  • Re: uciekłem Autor: ~11 [46.205.115.*]
    no cóż, niewidzialna ręka rynku :)))))

pozdrowienia, może masz rację, może nie, nikt tego nie wie, za 2 tygodnie będziemy mądrzejsi
  • dokupiłem Autor: ~krezukosik [83.4.210.*]
    jaki piękny dzień
  • Re: dokupiłem Autor: ~renon [95.178.88.*]
    Ja poczekam jeszcze pare groszy nizej. Mam nadzieje, ze chlopcy mnie nie zawioda:)
  • Re: dokupiłem Autor: ~sraxa [164.126.50.*]
    Dnia 2012-09-13 o godz. 09:40 ~krezukosik napisał(a):
    > jaki piękny dzień

a co @krez... obudziłeś się i nie mogłeś się wysikać bo tak mocno stało:))
    Kuźwa masz Ty te objawienia ale i tak lubię poczytać to co piszesz bo dużo w tym optymizmi i może też prawdy.
    Odpowiedziałeś, ze czwarta tak? i w piątą wchodzimy... hmmm:)))
    Ja już sam nie wiem, ale liczę na Ciebie i małe podpowiedzi:)
  • dokupiłem i nie sprzedam;) Autor: ~krezukosik [178.43.210.*]
    podpowiedzi?
    spójrz na wykres:
    http://i45.tinypic.com/f07ynn.png
  • Re: dokupiłem i nie sprzedam;) Autor: ~sraxa [109.243.211.*]
    Dnia 2012-09-13 o godz. 22:54 ~krezukosik napisał(a):
    > podpowiedzi?
    spójrz na wykres:
    > http://i45.tinypic.com/f07ynn.png

Już byłem i widziałem:) ten jest piękny i pisze teraz o nim jak o jakimś poemacie, ale naprawdę tak jest.
    Tenże jest wręcz cudowny:))) i jest w nim to, czego wczoraj się domagałem, a mianowicie górne ograniczenie kanału.
    @ krez.. :))) powiedz mi tylko cholero jedna:) jak Ty na ten wykres wpadłeś:))
    jest naprawdę profesjonal :))
    dzięki
  • Re: ja tez dokupiłem lekko...:) Autor: ~sraxa [109.243.211.*]
    i jeszcze jedno : w zasadzie w tym wykresie jest WSZYSTKO... rozumiesz mnie doskonale... po prostu wszystko co pozwala być spokojnym.
  • do boju! Autor: ~krezukosik [83.4.214.*]
    a tu jeszcze tak:
    http://i50.tinypic.com/173dr8.jpg
[x]
GREENECO 0,00% 0,29 2014-08-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.