Jutro nie spadniemy poniżej poziomu 2.50 a zamknięcie będzie na delikatnym plusie. Przez cały dzień będziemy widzieli wzmożoną prace osób namawiających do sprzedaży (tych co zwykle) i kilka nowych osób które będą nażekały że sprzedały ze stratą i żę ta spółka to chłam itp itp itp. Piątek mysle że do godziny bedzie to samo a od 14-16 będzie na wielkim +, przed końcem sesji bądz po jej zakończeniu będzie piękne info.
8 września po godzinie 21:00 gdzieś tutaj na forum na pewnej innej spółce powiedziałem komuś tak :
Dnia 2012-09-08 o godz. 21:48 sraxa napisał(a):
> popatrz sobie w najbliższych 3 tygodniach na ANTI i
> Ursusa. Sądzę, że będziesz zadziwiony a przecież popatrzyć
> zawsze można:)))
O KGHM nic nie mówię choć będzie dobrze,
> ale tu są zbyt małe ruchy.
Ps. mało tu nas z ubiegłego roku
> pamiętam był @heh, @ mon-dial, pesymista i wielu innych.
> Widzę, ze Ty z tej paczki jeszcze ciągniesz:)))))))
No cóż: KGHM super, Ursus jeszcze lepiej a to trzecie bydle jeszcze śmie ustanawiać nowe dołki na fixie podczas korekty ostatnich wzrostów:))))
Tak naprawdę stwierdziłem, że należy cicho siedzieć i ANALIZOWAĆ, już mi się znudziło pisanie na forum:)))
Ps. KGHM ** można się ładować z całym portfelem w ciemno, Ursus przy 2,35-2,55 ja bym uciekał na razie, na kilkanaście dni a ANTI??? :))
Proponuję podglądać również TVN*** napisałem podglądać a to nie to samo co kupować:)) tutaj moc do około 8,8 -9,10 jest olbrzymia.
Czas okaże i zweryfikujemy...
Pozdrawiam
CZY JESTEM PEWNY no nie , nie jestem ale jest kilka spraw które mnie tu trzymają. Zakładałem 2 scenariusze jak rozwinie się ten tydzień i jeden z nich się sprawdza poczekam i zobacze co z tygo wyjdzie
Przyglądałem się temu i proszę powiedz co Ty tam widzisz? :))
Rozumiem, że widać tam górę złota, a poważnie to w jakim kanale się poruszamy, tego tam brakuje.
Powiedz mi czy idzie przy wykresie ANTI zastosować teorię fal Elliotta, jeśli tak to gdzie teraz jesteśmy ? :)))
Tak sobie czytam co tu pisza i kazdy ma troche racji.
Ja na wszystkim tylko przez AT gram, fundamentalnie to 1,2 sesje, a AT pokazuje,ze porzadek musi byc.
Moje oczy widza, ze juz za chwileczke, juz za momencik i...
nie moge powiedziec co planuje alepowiem, ze przy 3,03 sprzedalem jak zaplanowalem.
Czas pokaze co bedzie.
Kreski sa fajne, ale dodac trzebakilka wskaznikow i pare cyferek, jesli cos widac wspolnego to sie zaczyna dziac.
A ustaw sobie jeszcze kolego wykres logarytmiczny z łaski swojej, wtedy będzie widać coś innego.
O ile AT działa na tej spółce, to wkrótce będziemy się witać z 2,20, a włosy to i niżej zejdą.
jaki akcjonariat to wiemy. niby jeszcze nie jest taki poziom zeby wyprzedawac na pkc, ale kto wie czy taki nie bedzie sztucznie stworzony...wystarczy jeden pakieciek na dajmy na to 15k i sie posypie...a ten pakiecik to moze dac interesant by zebrac od was owieczki...
jak koszyki beda wydajne to moze byc i tylko kilka % roznicy pomiedzy puszczeniem zwieracza, a dolkiem...
at mozna robic...i ktos dobrze gra by to wam sie sprawdzilo..uwierzyliscie w metode bo tak chcieli
wolisz tak - proszę, ale ja wolę jak najprościej.
Każdy widzi fale Elliota jak chce(;)) ale skoro wyrwałeś mnie do dpowiedzi to moim zdaniem kończymy czwartą i szykujemy się do piątej (wyraźniej zobaczysz to na wykresie tygodniowym) ale i tak odnoszę wrażenie, że tutaj stternik zna AT i tak jak pisze vvb stara się nas jeszcze bardziej przestraszyć...
Dnia 2012-09-13 o godz. 09:40 ~krezukosik napisał(a):
> jaki piękny dzień
a co @krez... obudziłeś się i nie mogłeś się wysikać bo tak mocno stało:))
Kuźwa masz Ty te objawienia ale i tak lubię poczytać to co piszesz bo dużo w tym optymizmi i może też prawdy.
Odpowiedziałeś, ze czwarta tak? i w piątą wchodzimy... hmmm:)))
Ja już sam nie wiem, ale liczę na Ciebie i małe podpowiedzi:)
Dnia 2012-09-13 o godz. 22:54 ~krezukosik napisał(a):
> podpowiedzi?
spójrz na wykres:
> http://i45.tinypic.com/f07ynn.png
Już byłem i widziałem:) ten jest piękny i pisze teraz o nim jak o jakimś poemacie, ale naprawdę tak jest.
Tenże jest wręcz cudowny:))) i jest w nim to, czego wczoraj się domagałem, a mianowicie górne ograniczenie kanału.
@ krez.. :))) powiedz mi tylko cholero jedna:) jak Ty na ten wykres wpadłeś:))
jest naprawdę profesjonal :))
dzięki