z 500 kilo a może i więcej. Dzisiaj na tym poziomie rozebrane mniej więcej 200 kilo i prawie cały czas 50 kilo na liczniku. Ciekawe kto i kiedy te 50-tki rozbierze.
I tu i tam. Potencjał jest. Kapitalizacja około 1,5 bańki, ff 30%. Podpisane dwa kontrakty - 100 mln zł przychodów do końca roku i około dwóch baniek zysku z tych dwóch kontraktów do końca tego roku czyli więcej niż kapitalizacja. Potencjał wydaje się być bardzo duży ale ni cholery nie wiem ile jest tych batonów.
czyli niestety wniosek jest jeden - drobnica kupuje a jakiś gruby rozdaje...
no nic czekamy na dalszy rozwój wypadków...bo spółka w dalszym ciągu zdecydowanie za tanio wyceniana...z tymi dwoma umowami powinna juz byc w okolicach 1 zeta...
Byłem za małe pieniądze i wyszedłem ze stratą. Ostatnio z 6/7 podjechał na 9/10 groszy. Jeżeli miałbym tam wracać to przy poziomie nie wyższym niż 4/5 groszy. Oczywiście czysto spekulacyjnie bo podstaw do budowania wartości to jak na razie za bardzo nie widzę. Natomiast Wiaderek poszalał swojego czasu na Ponarze (już zmieniona nazwa) i można tam było przyciąć kasę ale gość jechał na kredycie pod zabezpieczenie akcji i banki je wyrzuciły w rynek. Powiedzmy, że gość nie jest "fundamentalistą" tylko "kombinatorykiem".