widać gołym okiem, ze ktos kładzie podaż, aby wystraszyc ulice i zebrać papier po niższych cenach. potem szarpie z prawej strony. będzie tutaj chyba ponownie 20 zł. pamiętajmy, że Aztec ma rozległą sieć dytrybucji w całęj Europie.
a to jest łakomy kąsek dla konsolidatorów branży.
Widzę, że jesteści nowi na Aztec-u i nie znacie "historii" jego notowań. Nie będę Was wyprowadzał z błędu, bo robicie "dobrą robotę" naganiając na jego akcje - popieram ;)). Pozdro dla posiadaczy - zwłaszcza dla tych "sezonowych" ;)))
to kolega mir mial racje, a demot sie odleszczyl.....
po dzisiejszych transakcjach jestem pewien, ze to nie byly sezonowe zakupy, chyba ze liczac, ze mamy dolek i lecimi na 15 ....
w tym tyg przemielilo sie 30% ff, a tu wiekszosc papiera ma gruby akcjonariat
Oj sol widzę, że i Ty jesteś nowy - życzę Tobie i innym powodzenia .... wiedz, że jeszcze się nie "wyleszczyłem", ale ten moment nadchodzi wielkimi krokami ;)))
Dnia 2012-09-14 o godz. 08:48 ~igi napisał(a):
> obstawiam 15-16 zł
to takie zyczeniowe myslenie, czy glebsza analiza ?
bo poki co nikt nic nie wie . Tzn my mali nic nie wiemy
Niech jakas madra glowa wylozy co lezy u podstaw takiego skok kursu ?
ale osobiscie nie pogniewalbym sie gdyby kurs zakotwiczyl na poziomie tylko 10 - 12
W związku z tym, iż "sezon" na Aztec-a kończy się wielkimi krokami, prez 3 ostatnie sesje jak to mój poprzednik powiedział - "wyleszczyłem się". Pinad 50% w dwa tygodnie to super wynik. Radzę zrobić to innym, którzy sa choć deczko "zarobieni". Wnet "niewidzialna ręka" przestanie "dbać o kurs" i wtedy ... będziecie inwestorami "długoterminowymi". Pozdrawiam byłych i obecnych posiadaczy, życząc powodzenia ;)
jedno pewne jest, ze jest skup od tygodnia, i gra ktos wiekszy. i w zasadzie mu sie spieszy, bo bierze wszystko z prawej. . . cos sie musi lada moment wydazyc chyba
Fakt, nie wyglada to na szybka podbitke w celu wyjscia, raczej na niespieszne i ostrozne odbieranie, ale jesli juz wzroslo o 65% w ciagu 1 tygodnia to wg mnie oznacza ze kurs pojdzie baaaaaardzo wysoko ale jeszcze nie na dniach
Sadze ze niedlugo czeka nas jakas informacyjna bomba
Ze tez my mali zawsze sie dowiadujemy po fakcie ....
W związku z tym, iż "sezon" na Aztec-a kończy się wielkimi krokami, prez 3 ostatnie sesje jak to pisał ktoś na forum - "wyleszczyłem się". Ponad 50% w dwa tygodnie to super wynik jak dla mnie. Radzę zrobić to innym, którzy sa choć deczko "zarobieni" - wnet "niewidzialna ręka" przestanie "dbać o kurs" i wtedy ... będziecie inwestorami "długoterminowymi". Pozdrawiam byłych i obecnych posiadaczy, życząc powodzenia ;)