• pakiet Autor: ~us [83.31.231.*]
    czas cena zmiana [%] wolumen numer typ operacji
    17:37:56 0,62 -12,68 1900000 200001 PAKIET

Zaczynają się pakiety, czy to może pod Trzemeszno?
    Czy może z powodu oddalenia przez sąd kasacji Midston?

Jedno jest pewne , gdy fruwają pakiety to ruch na rynku zaraz będzie żwawszy.
  • Re: pakiet Autor: ~kpw [213.92.179.*]
    Niespodziewane, krótkotrwałe ożywienie i przypływ energii, u każdego nieuleczalnie chorego oznacza szybko zbliżającą się śmierć... Jak już ktoś tu napisał, obecna kampania stanie się dla pepeesu ostatnim gwoździem do trumny. Zastanawialiście się może nad przebiegiem skupu, a zwłaszcza jego kredytowaniem...?
  • Re: pakiet Autor: ~do kdp [91.239.152.*]
    widzę że z Ciebie super doradca
    bądz tak dobry i podpowiedz mi jak mam sprzedać 100 000 ziemniaka w dobrej cenie
  • Re: pakiet Autor: ~kpw [213.92.179.*]
    No, to mamy 0,69!!!!! Brawo!!!!!!!!!
  • Re: pakiet Autor: ~mietunek [213.172.178.*]
    jestem tutaj od ponad roku prawie codziennie, akcje miałem od 2007, bardzo długo wierzyłem w przejęcie T jak i ogólnie w spółkę , ale po raporcie za 1Q nie wytrzymałem i sprzedałem po 0,97 i to samo radziłem innym. Wiesiek_pln zrobił to wcześniej więc miał jeszcze kilka groszy więcej. Na giełdzie kupuje się przyszłość a ta nie jest różowa przy obecnych cenach skrobi. Raport skonsolidowany wykazuje nie wielką stratę co pewnie też umknęło uwadze wielu. Jest wiele spółek na GPW, które jak pepees nie generują zysku ale mają wartość akcji na poziomie 0,35-0,45 WK. Odpowiedzcie sobie sami na pytanie dlaczego wiele rolników zrezygnowało z uprawy ziemniaków skrobiowych. Kurs może uratować jakiś magiczny wzrost ceny skrobi jak początkiem 2011 r. na co się nie zanosi. Wielu analityków uważa że część wzrostów żywności z tamtego okresu miało charakter spekulacyjny. Wprawdzie ceny są wyższe niż kilka lat temu, ale koszty produkcji też podrożały np. paliwa itp.
    Nie chcę pisać ile % tu kurs spadł, a o ile wzrósł na KGHM na który się przesiadłem- nie chcę nikogo załamywać.
    pozdrawiam
    p.s. pewnie z sentymentu kupię kiedyś pepees ale nie teraz.
  • Re: pakiet Autor: ~do mietunka i kpw [91.239.152.*]
    Ty nikogo nie załamujesz tylko najzwyczajniej naganiasz i to na dołkach

a za kilka tygodni będzie Tobie głupio

jak takiś sprytny jak kolega kpw
    to lepiej podpowiedz jak dobrze zarobić 100 000 ziemniaka
  • Re: pakiet Autor: ~mietunek [213.172.178.*]
    rozumiem że masz 100.000 akcji ? Chyba bym trzymał, bo teraz nie sprzedasz nie zwalając kursu w dół. Po ile kupiłeś ? Jeśli lubisz ryzyko to możesz próbować ustawić się kilka gr z ukrytego poniżej aktualnej ceny i to samo zrobić na sprzedaży - może ugrasz kilka gr przy trendzie bocznym, ale przy tak niskiej płynności możesz długo czekać. Kiedyś tak się bawiłem na biotonie jak chodził po 21 gr, ale trzeba było ponad miesiąc czekać. W czerwcu miałem ukryte zlecenie kupna po 0,79 które zdjąłem jak na walnym przepadła emisja akcji pod zakup T.
  • Re: pakiet Autor: ~obserwator [87.99.45.*]
    A ja tutaj widzę, że ktoś zbiera systematycznie po kilka akcyjek, od desperatów którzy nie wytrzymują siły czasu i naganiaczy na forum. Pozdrawiam
  • Re: pakiet Autor: ~do naciagaczy [77.252.190.*]
    najlepsi są ci naciągacze z forum, jakby ich kupa cisła, hahaha
  • Re: pakiet Autor: ~mietunek [88.135.163.*]
    nie wiem kogo masz na myśli pisząc o naciągaczach na forum, to że sprzedałem po 97 pisałem w dniu transakcji, mogłem odkupić po 70 gr, ale przesiadłem się na kghm o czym też już pisałem dawno Łącznie na transakcji zamian akcji portfel jest już ponad 2 razy więcej wart niż gdybym nadal trzymał pepees, ale każdy podejmuje decyzję za siebie.
  • Re: pakiet Autor: ~propzycja [212.244.47.*]
    tak czytam chłopie te twoje biadolenie i wiesz co, idź produkuj sie lepiej na kghm, bo to twoje dowartosciowywanie sie trafnoscia decyzji o sprzedaży pps wywoluje już odruch wymiotny
  • Re: pakiet Autor: ~zenek [95.49.2.*]
    Tak sie zastanawiam, czy czy te ostatnie spadki nie były "sztucznie" wywołane aby zejść ponizej 0,7zł. Cena pakietu była 10% poniżej ceny giełdowej a jak sie nie mylę to transakcje pakietowe mogą być zawierane po cenie max +/-10% ceny giełdowej! Jeżeli jest inaczej prosze o info z linkiem gdzie można swoja wypowiedź potwierdzic.
  • Re: pakiet Autor: ~dla niewtajemniczony [91.239.152.*]
    dla niewtajemniczonych powiem tyle że ta pakietówka jest potężnym sygnałem kupna
    potwierdzającym marsz na nowe historyczne szczyty
  • Re: pakiet Autor: ~dla wtajemniczonych [212.160.172.*]
    Tak tak, a ta dzisiejsza z godziny 9:50 jest tego potwierdzeniem :)
  • Re: pakiet Autor: ~ale żeby [91.239.152.*]
    Panowie i Panie sygnał to sygnał ale żeby zaraz po PKC rwać towar to bez przesady
    choc przyznaję że to bdb decyzja
  • Re: pakiet Autor: ~grudzień 2002 [91.239.152.*]
    podobny układ był w grudniu 2002 r
[x]
PEPEES 1,90% 0,86 2026-05-15 12:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.