• Ale sie porobilo Autor: ~andrzej [5.60.111.*]
    Oj kolego kielbik dzisiaj masakra jak nic.itroup zrownal sie z twoja pereelka.dobrze ze ja pozbylem sie tego szajsu przy 27 groniach.zastanawiam sie tylko kto tam tak uwala kurs
  • Re: Ale sie porobilo Autor: ~kilebik [77.66.1.*]
    kto wyrzuca, Tam na forum dla jaj i metaforycznie pisalem ze moze byc to IDM. za 2 -3 dni sie dowiemy czy oni czy moze Wojciechowski. Wedlug mnie wielu tam zle odbiera rzeczywistosc i wciaz widz ze ktos to specjalnie robi. Dla mnie logiczne, widzac ze robi duza podaz wycofuje zlecenia a tym samym wielu napalencow mysli ze to byl starszak i ze ktos zbiera i rzuca zlecenia na kupno i sie cieszy. Kurs sie podnosi i znowu wywala ucieka z papiera. Moze sie myle. jak spedales mozesz dzis odlupic taniej, choc wydaje mi sie ze bedzie jeszcze taniej. Tam ktos na forum napisal c/wk ok 100 czyli tzreba byc szaloym i ryzyjantem by placic tyle za akcje. Nawet jak papier spadnie do 6 groni to przy obecnej sytuacji tez bedzie mega
  • Re: Ale sie porobilo Autor: ~andrzej [5.60.111.*]
    Ten igroup to jedna wielka zagadka.narazie faktycznie to pusta spolka no ale ponoc maja byc jakie aktywa tyle ze w zamian za akcje.teraz pytanie jak to odbierze rynek bo z jednej strony nowy majatek a z drugiej emisja.mowisz zeby odkupic hm mam stracha a jak spadnie na 10@groszy to znowu polowa w plecy.stracic latwo ale odrobic ufff
  • Re: Ale sie porobilo Autor: ~kilebik [77.66.1.*]
    Nie kupuje sie przegranych spolek, starciles raz, jestes zapewne mimo starty szczesliwy i spisz spokojniej. Dzis zastanawiasz sie ze gdyby itp masz 30% wiecej czyli ochroniles uratowales . Zapomnij o IGR, ja tam zagladam i sie podsmiewam z odbapow rakiet i peronow. Ludzie sa niereformowani. nie sprzdea po 40, 30 , 20 ale za 10 groni to juz wywali, gdy nic to nie bedzie warte.
    Masz racje ciekaw tylko jestem co bedzie z tymi aktywami i jak to przeprowadza. Jakie beda emisje kto obejmie i co z tego wyjdzie no ale zobaczymy.pasowaloby sie gdzies odkuc troszke.pisales cos ze najlepiej na bankrutach.znalazlem kilka.adwadis,jago,drewex,pbg,intakus.moze rzucisz okiem cos doradzisz.?
  • Re: Ale sie porobilo Autor: ~kielbik [87.50.8.*]
    jak juz lubisz bankruty to z tych co wymieniles postawilbym na PBG choc tak na pierwszy rzut oka. Choc szczegolow nie znam ale sam musisz wybrac i przeanalizowac. Twoja kasa twoje ryzyko. Obecnie jaka jest okazja to widze to na walutach. Nasz zloty jest ekstremalnie umocniony i to w szysbkim tempie. W czwartek pitaek a moze juz jutro ktos zacznie jazde i zostawi spalona ziemie. Ale do tego musisz miec rachunek z dostepem do platformy forex.
    POwodzenia i szczescia.
    Czyli wedlug ciebie najlepiej kupic euro lub dolara czy tak?rachunek foreks mam kiedys przy okazji zalozylem ale do tej pory nie korzystalem bo nie mam w tym wprawy a wiem ze dzwignia dziala w obie strony.co polecasz kupic usd/pln?
  • Re: Ale sie porobilo Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    Nic nie polecam. dalem ci , podowiedzialem co i kiedy a reszta to juz lezy w twojej decyzji. Powodzenia
    Rozumiem chodzilo mi o to zebys potwierdzil czy dobrze zrozumialem.Czyli chodzi o to ze jak zloty sie oslabi to dolar i euro wzrosna jak dobrze rozumuje cz tak?
  • Re: Ale sie porobilo Autor: ~kiełb [31.61.212.*]
    No proszę,kiełbik na wielki autorytet wyrósł,kupił ecard powyzej 0.70 i jeszcze innych poucza na IGR udajac mądrale,wszyscy go tam znaja i się smieja,gdy w tamtym roku IGR był na niskich poziomach pisał że to nigdy nie urosnie.Ludzie zamiast kupowac to się wstrzymywali ,kupowali po 0.80 teraz sprzedając.tacy to inwestorzy,a kiełbik tam jeszcze mądrale udaje
  • Re: Ale sie porobilo Autor: ~kiełb [31.61.212.*]
    Niech z innych się nie smieje tylko z siebie bo ma z czego i niech swojego Ecarda pilnuje
    Dla twojej wiadomosci ma dluga jedn locik na pare Euro/dolar = 3,16 w poniedzialek zobaczymy. Jak sie myle bedziesz miec satysfakcje zem du...n , jesli mam racje wypije za twoje zdrowie. POzdrawiam
  • sprostowanie chodzilo o usd/pln Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    j.w.
  • Re: Ale sie porobilo Autor: ~kiełb [37.47.224.*]
    Nie obchodzi mnie czy zarobisz czy nie ,wazne jest ze masz wtope a nasmiewasz sie z innychna takich to nawedt okreslen brakuje
    Nasmiewam sie z pacanow co wkolo pisza o pociagach rakietach peronach itp.
    Ze to ten dzien itp. Sam to robisz, bo chesz by jakis baran zaczal kupowac a ty wyskoczyc ze smieciucha. Dodam prymitywne hasla o infach, jest inwestor itp. to jest dobiero poczucie humory. Plcze do lez. O e-card nie panikuje,
  • Re: Ale sie porobilo Autor: ~kiełb [31.62.79.*]
    Ty sam to tam piszesz,gadajac sam ze soba ,brak na ciebie okreslen
    Wedlug mnie sa nastepujace alternatywy o duzym prawdopodobienistwie wskazujace na oslabienie zlotowki.
    1. jesli FED da zielone swiatlo jutro do drukowania, dolar zacznie sie umacniac wobec euro, a tym samy PLN zacznie tracic do dolara jak i euro.
    2. jesli FED wstrzyma decyzje,, do Listopada ( tak uwazam) to wowoczas naturalnie bedzie to sygnal do korekty na parze euro/dolar a tym samym dojdzie do korekty na zlotowce.
    Zlotowka rowiez sie umacnia ze wzgledu na spekulacje i ostatnia emisje obligacji dollarowych. Sprzedano 2 mld a popyt byl na 8. czyli ktosc duzo wymienil. To takie moje teorie. lepiej trzymac sie z dala od forex bo tam jak nie masz stop to raczki szybko moze urwac. Powodzenia
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.243.241.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    przyznam ci przyjacielu racje jesli usd/pln spadnie do 3. wowoczas sporo starce.
    A dzis mozesz liczyc lub nasmiewac sie z mojej inwestycji.
  • Re: Ale sie porobilo Autor: ~bmwbmw39 [109.243.241.*]
    Dnia 2012-09-12 o godz. 11:38 ~kielbik napisał(a):
    > przyznam ci przyjacielu racje jesli usd/pln spadnie do 3.
    > wowoczas sporo starce.
    A dzis mozesz liczyc lub nasmiewac
    > sie z mojej inwestycji.

nie masz pojecia o usd
    jesli fed dodrukuje kase to zjazd na 2,8 jest raczej przesadzony
    j
  • Re: Ale sie porobilo Autor: ~bmwbmw39 [109.243.241.*]
    lepiej od ecardu wyglada TF SKOK i placi dywidendy i az sie prosi o mocny ruch w gore
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.