Oj kolego kielbik dzisiaj masakra jak nic.itroup zrownal sie z twoja pereelka.dobrze ze ja pozbylem sie tego szajsu przy 27 groniach.zastanawiam sie tylko kto tam tak uwala kurs
kto wyrzuca, Tam na forum dla jaj i metaforycznie pisalem ze moze byc to IDM. za 2 -3 dni sie dowiemy czy oni czy moze Wojciechowski. Wedlug mnie wielu tam zle odbiera rzeczywistosc i wciaz widz ze ktos to specjalnie robi. Dla mnie logiczne, widzac ze robi duza podaz wycofuje zlecenia a tym samym wielu napalencow mysli ze to byl starszak i ze ktos zbiera i rzuca zlecenia na kupno i sie cieszy. Kurs sie podnosi i znowu wywala ucieka z papiera. Moze sie myle. jak spedales mozesz dzis odlupic taniej, choc wydaje mi sie ze bedzie jeszcze taniej. Tam ktos na forum napisal c/wk ok 100 czyli tzreba byc szaloym i ryzyjantem by placic tyle za akcje. Nawet jak papier spadnie do 6 groni to przy obecnej sytuacji tez bedzie mega
Ten igroup to jedna wielka zagadka.narazie faktycznie to pusta spolka no ale ponoc maja byc jakie aktywa tyle ze w zamian za akcje.teraz pytanie jak to odbierze rynek bo z jednej strony nowy majatek a z drugiej emisja.mowisz zeby odkupic hm mam stracha a jak spadnie na 10@groszy to znowu polowa w plecy.stracic latwo ale odrobic ufff
Nie kupuje sie przegranych spolek, starciles raz, jestes zapewne mimo starty szczesliwy i spisz spokojniej. Dzis zastanawiasz sie ze gdyby itp masz 30% wiecej czyli ochroniles uratowales . Zapomnij o IGR, ja tam zagladam i sie podsmiewam z odbapow rakiet i peronow. Ludzie sa niereformowani. nie sprzdea po 40, 30 , 20 ale za 10 groni to juz wywali, gdy nic to nie bedzie warte.
Masz racje ciekaw tylko jestem co bedzie z tymi aktywami i jak to przeprowadza. Jakie beda emisje kto obejmie i co z tego wyjdzie no ale zobaczymy.pasowaloby sie gdzies odkuc troszke.pisales cos ze najlepiej na bankrutach.znalazlem kilka.adwadis,jago,drewex,pbg,intakus.moze rzucisz okiem cos doradzisz.?
jak juz lubisz bankruty to z tych co wymieniles postawilbym na PBG choc tak na pierwszy rzut oka. Choc szczegolow nie znam ale sam musisz wybrac i przeanalizowac. Twoja kasa twoje ryzyko. Obecnie jaka jest okazja to widze to na walutach. Nasz zloty jest ekstremalnie umocniony i to w szysbkim tempie. W czwartek pitaek a moze juz jutro ktos zacznie jazde i zostawi spalona ziemie. Ale do tego musisz miec rachunek z dostepem do platformy forex.
POwodzenia i szczescia.
Czyli wedlug ciebie najlepiej kupic euro lub dolara czy tak?rachunek foreks mam kiedys przy okazji zalozylem ale do tej pory nie korzystalem bo nie mam w tym wprawy a wiem ze dzwignia dziala w obie strony.co polecasz kupic usd/pln?
Rozumiem chodzilo mi o to zebys potwierdzil czy dobrze zrozumialem.Czyli chodzi o to ze jak zloty sie oslabi to dolar i euro wzrosna jak dobrze rozumuje cz tak?
No proszę,kiełbik na wielki autorytet wyrósł,kupił ecard powyzej 0.70 i jeszcze innych poucza na IGR udajac mądrale,wszyscy go tam znaja i się smieja,gdy w tamtym roku IGR był na niskich poziomach pisał że to nigdy nie urosnie.Ludzie zamiast kupowac to się wstrzymywali ,kupowali po 0.80 teraz sprzedając.tacy to inwestorzy,a kiełbik tam jeszcze mądrale udaje
Dla twojej wiadomosci ma dluga jedn locik na pare Euro/dolar = 3,16 w poniedzialek zobaczymy. Jak sie myle bedziesz miec satysfakcje zem du...n , jesli mam racje wypije za twoje zdrowie. POzdrawiam
Nasmiewam sie z pacanow co wkolo pisza o pociagach rakietach peronach itp.
Ze to ten dzien itp. Sam to robisz, bo chesz by jakis baran zaczal kupowac a ty wyskoczyc ze smieciucha. Dodam prymitywne hasla o infach, jest inwestor itp. to jest dobiero poczucie humory. Plcze do lez. O e-card nie panikuje,
Wedlug mnie sa nastepujace alternatywy o duzym prawdopodobienistwie wskazujace na oslabienie zlotowki.
1. jesli FED da zielone swiatlo jutro do drukowania, dolar zacznie sie umacniac wobec euro, a tym samy PLN zacznie tracic do dolara jak i euro.
2. jesli FED wstrzyma decyzje,, do Listopada ( tak uwazam) to wowoczas naturalnie bedzie to sygnal do korekty na parze euro/dolar a tym samym dojdzie do korekty na zlotowce.
Zlotowka rowiez sie umacnia ze wzgledu na spekulacje i ostatnia emisje obligacji dollarowych. Sprzedano 2 mld a popyt byl na 8. czyli ktosc duzo wymienil. To takie moje teorie. lepiej trzymac sie z dala od forex bo tam jak nie masz stop to raczki szybko moze urwac. Powodzenia
Dnia 2012-09-12 o godz. 11:38 ~kielbik napisał(a):
> przyznam ci przyjacielu racje jesli usd/pln spadnie do 3.
> wowoczas sporo starce.
A dzis mozesz liczyc lub nasmiewac
> sie z mojej inwestycji.
nie masz pojecia o usd
jesli fed dodrukuje kase to zjazd na 2,8 jest raczej przesadzony
j