Biorąc pod uwagę dotychczasową zagraniczną działalność spółki oczekiwanie na pozytywne zakończenie jakiegokolwiek takiego projektu stanowi oczekiwanie niemalże na cud ;)
moze lepiej sie oswoic z ta hiszpania ze to mrzonki , jak bedzie to bedzie surprise , niech firma dziala na rynku polskim , tu jest potencjal i rynek znany
Gerg nie pierdziel mi tu bo pytanie o Hiszpanię zadałem przed zmianą menu i cały czas się będę dopytywał co jest zapłącili za 3 serie testów, wakacje zakończyli z końcem sierpnia (nawet w Hiszapnii), były prezes oceniał w czerwcu że możliwe jest zawarcie umowy w ciągu dwóch miesięcy mamy połowę prawie września co jest. Ano trzeba powiedzieć ze Pani Ha Ha jest ze szkoły Barczyka zmiana karty dań
To może ja odpowiem.
W Hiszpanii kryzys. Zdaje się, że stoją nad przepaścią fachowo nazywaną bankructwem. Ale oczywiście dadzą radę, bo w Europie się nie bankrutuje :)
Może być problem z inwestycją w innowacyjną technologię. Zdaję się, że ostatnio Jankesi mieli kryzys finansowy - przypomnijmy sobie jak się to dla nas zakończyło. Czy Hiszpanów wybrano przez przypadek ? :)
"Zmienny jak sztormy oceanów.
Lecz brnie do przodu,
Podziemnej rzeki tworząc tunele.
Słowem pali w skórze rany,
Duszą gasi co zapalił.
Wzrokiem piorun ciśnie,
Dłonią życie innym daje.
pewno "ewcia" napisze że z względu na kryzys finansowy ,prace w Hiszpani "Czasowo wstrzymane"
Nawet strona internetowa - (podstawowe dane ze spółki) zawiera błędne dane:
1. kontakt dla mediów nie aktualny, niektalny wysokość kapitału zakładowego, dane starego prezeza i wile innych.
No i oczywiście super strategia do końca 2012 roku- nie do wykonania