...swoją drogą jeśli kurs ma spadać ? ....to jakim cudem( hehe )oni chcą sprzedać ta emisję po 1 zeta ? ...chyba że w drodze jest coś wielkiego i czeka na oficjalną publikację ?
To juz jest koniec - nie ma juz nic - jestesmy wolni - mozemy isc :(
Ta spolka to zenada, a zadna emisja juz tu nie przejdzie i bedzie koniec tej szulerni.
Je...ac copy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prezes ty skur....nie je....ny do lopaty sie tylko nadajesz - do niczego wiecej !!!!!!!!!!!!!!
Ja Ci odpowiem. Kupiłem spekulacyjnie, na pierwszym kołku zarobiłem, komunikaty emitowane przez prezesa dawały mi do zrozumienia, że to zdrowa spółka i że można pokusić się o jeszcze jedno kółko. No i mam wtopę 90% z pokaźnej kwoty.
Czuję się oszukany. Z pamięci mogę Ci zacytować typowy raport Cerabudu: "W danym okresie nie wystąpiły znaczące okoliczności które miały wpływ na działalność emitenta" - czy jakoś tak i nagle BUM.
Poważnie rozważam dochodzenie roszczeń z majątku zarządu.
Mam nadzieję, że sprawa Marcina P. utoruje temu drogę i odpowiedzialność zarządu będzie egzekwowana.
przecież prezes to słup i pewnie nie ma majątku.
A tak może lepiej dobrać się do Pana Mitrowskiego i odpowiedzialności za wartość aportu w postaci cegielni Chotyłów za 10 mln. zł - musi wtedy dopłacić do spółki parę milionów a ma z czego wywalił kilkadziesiąt milionów akcji powyżej 10 groszy przed re splitem
a u mnie w kalkulatorze zysków i strat napisali że jestem zarobiony 570 %, natychmiast sie podnieciłem i pusciłem zlecenie, nie patrząc że zamiast 20.000 mam tylko 200 akcji :-( i zamisat 13.400 mam 124 zł. Pozwać bank, czy tylko puknąć się w głowę za frajerstwo? I tak to badziewie na straty spisałem , ale w błąd mnie wprowadzono jak nic!