• mega strata Autor: ~te [83.22.195.*]
    przepadła kasa ,nie chcieliście oddać po 0,02-0,01 oddacie za bescen -straciliście kasę
  • Re: mega strata Autor: ~bryniol [31.41.137.*]
    A u mnie pisze ze na plusie 3233.33% na plusie
  • Re: mega strata Autor: ~Messerschmitt [89.206.48.*]
    ....a co jak ogłoszą że wchodzi duży inwestor pod szyld cerka? (czytaj połączenie ) i pod niego była ta emisja ? ;)
    ...swoją drogą jeśli kurs ma spadać ? ....to jakim cudem( hehe )oni chcą sprzedać ta emisję po 1 zeta ? ...chyba że w drodze jest coś wielkiego i czeka na oficjalną publikację ?

a wy co myślicie ?
  • Re: mega strata Autor: ~zenit [46.149.150.*]
    To juz jest koniec - nie ma juz nic - jestesmy wolni - mozemy isc :(
    Ta spolka to zenada, a zadna emisja juz tu nie przejdzie i bedzie koniec tej szulerni.
    Je...ac copy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Prezes ty skur....nie je....ny do lopaty sie tylko nadajesz - do niczego wiecej !!!!!!!!!!!!!!
    ...kto ci kazał te akcje kupowac??
  • Re: mega strata Autor: wysoka_srednia [83.25.199.*]
    Ja Ci odpowiem. Kupiłem spekulacyjnie, na pierwszym kołku zarobiłem, komunikaty emitowane przez prezesa dawały mi do zrozumienia, że to zdrowa spółka i że można pokusić się o jeszcze jedno kółko. No i mam wtopę 90% z pokaźnej kwoty.
    Czuję się oszukany. Z pamięci mogę Ci zacytować typowy raport Cerabudu: "W danym okresie nie wystąpiły znaczące okoliczności które miały wpływ na działalność emitenta" - czy jakoś tak i nagle BUM.

Poważnie rozważam dochodzenie roszczeń z majątku zarządu.
    Mam nadzieję, że sprawa Marcina P. utoruje temu drogę i odpowiedzialność zarządu będzie egzekwowana.
  • Re: mega strata Autor: ~cerek [83.10.163.*]
    przecież prezes to słup i pewnie nie ma majątku.
    A tak może lepiej dobrać się do Pana Mitrowskiego i odpowiedzialności za wartość aportu w postaci cegielni Chotyłów za 10 mln. zł - musi wtedy dopłacić do spółki parę milionów a ma z czego wywalił kilkadziesiąt milionów akcji powyżej 10 groszy przed re splitem
  • Re: mega strata Autor: ~chemik_83 [83.168.77.*]
    Niestety tak się wychodzi na spekulacjach owca zawsze idzie na rzeź
  • Re: mega strata Autor: ~miś [178.43.208.*]
    kiedy są terminy na zapisy na nową emisję?
  • Re: mega strata Autor: ~mmm [81.210.9.*]
    a u mnie w kalkulatorze zysków i strat napisali że jestem zarobiony 570 %, natychmiast sie podnieciłem i pusciłem zlecenie, nie patrząc że zamiast 20.000 mam tylko 200 akcji :-( i zamisat 13.400 mam 124 zł. Pozwać bank, czy tylko puknąć się w głowę za frajerstwo? I tak to badziewie na straty spisałem , ale w błąd mnie wprowadzono jak nic!
  • Re: mega strata Autor: ~pop [62.148.87.*]
    puknij się w głowę
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.