• Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ~widmo [89.230.110.*]
    moze ktos wie kiedy wypaca pensje za lipiec ?
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: gabriel76 [83.26.10.*]
    Ale naganiasz na spadki kolego.
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ~widmo [89.230.110.*]
    jakie namawiasz na spadki, o czym ty pierdzielisz cjhlopie zloty ,
    a kogo tu na spadki trzeba namawiac, naganiac czy straszyc
    ja o wyplate pytam,

toc to dno calkowite jest a ty dalej widzisz otaczajacych cie namawiajacych, podstepnie czychajacych za kazdym rogiem na ograbienie cie z pieniedzy, weszacych naokolo jak tu by cie oszukac....
    idz do psychiatry
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ~czekający [82.115.80.*]
    no właśnie kiedy !!!!!! i czy będzie sierpniowa?
    chyba kurna w maju
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ~kasaNOWA [77.255.32.*]
    OCZYWISCIE CHODZI O DYWIDENDE
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ~Feli [213.238.75.*]
    Chłopie ty chcesz pensje i zarobek a tu ludzie potracili ogromne sumy też ciężko zapracowane przecież,nierzadko większość oszczędności...
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ~czekający [82.115.80.*]
    zabawne!!! jak ktoś lubi "giełdowy hazard" to powinien sie liczyć i z tym że straci wszystko. My tu mówimy o uczciwie/ciężko zapracowanej wypłacie a nie chciwej nadziei i parciu na ogromne zyski będąc ślepym na dane i fakty.
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ~byly [178.181.94.*]
    to i pracownikow tu mamy na forum...szkoda zescie wczesniej ne pisali co Pawliki wyrabiaja,ja cos tam ostrzegalem w grudniu chyba.to bylo ale mnie tu butowali strasznie..a przeciez nie klamalem bo i po co..po prostu znalem temat i goscia...ale ile mozna czytac obelg pod wlasnym adresem...podobnie bylo na biotonie,jak byl po 20 groszy,tak samo tylko pomyje mi na leb wylewali a teraz jest po 6gr..brak slow..jacy ludzie dziwni sa,przeciez jak ktos sobie zadaje trud zeby pisac to trzeba to szanowac...
    pisaliscie ,pisaliscie , tylko czytac nie mial kto
    kazdy a raczej znaczaca wiekszosc chciala tylko zarabiac , chciwosc jak zwykle zwyciezyla
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ~Feli [213.238.65.*]
    Pieniądze zainwestowane w tą spółkę też były ciężko wcześniej zapracowane i staciliśmy wszystko...TAkie spółki wogóle nie powinny być dopuszczane do obrotu giełdowego..
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ~ex-abmowiec [77.65.133.*]
    Wypłata za lipiec będzie wypłacana z Funduszu Gwarantowanych Świadczeń Pracowniczych, taką informację otrzymałem z Kadr gdy zapytałem o należną zapłatę za pracę, zaległy urlop i chorobowe za miesiąc lipiec. Do dnia dzisiejszego zero reakcji ze strony ABM SOLID.
    A Swoją drogą jak można kogoś oskarżać że celowo nagania na spadki skoro to prawda że ABM SOLID nie wypłaca pracownikom należnych poborów?
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ~to tu to tam [217.144.206.*]
    Drodzy Państwo skoro się tak upominacie o wypłaty to może byście odstawili służbowe samochody, a nie wozili się to tu to tam (kadra kierownicza i inżynierowie). ABM ma trudną sytuacyjnie, a wy jeździcie we wszystkie kierunki od Tarnowa, lub auta po krzakach stoją bo boicie się podjechać do siedziby firmy służbówką ?. Firma możę miała by kasę na wypłaty jakbyście nie marnowali paliwa firmy. A to taka moja mała dygresja ;-)
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ex-abmowiec [77.65.133.*]
    Pędzę i lecę z wyjaśnieniem dla @ To tu to tam, jak wskazuje mój nick jestem byłym pracownikiem tej upadającej firmy. W dniu wczorajszym otrzymałem z ZUS pismo informujące mnie iż należność za chorobowe /tą część którą miał mi zapłacić ustawowo ABM SOLID - tj pierwsze 33 dni chorobowego/ przejmuje na siebie ZUS i on mi wyrówna tą kwotę ale ustawowe odsetki za zwłokę mam sobie wyegzekwować sądownie od ABM SOLID. Pozostałe należności prawdopodobnie otrzymam z wielomiesięcznym opóźnieniem ale akurat jestem w szczęśliwej sytuacji że jakoś przetrwam ten okres.

Co do jeżdżących aut służbowych ABM SOLID - tutaj można dyskutować z panią Syndyk bo tylko ona jest władna zatwierdzać wydatkowanie pieniędzy na paliwo i eksploatację pojazdów. Kto i dlaczego jeździ tymi pojazdami ? To również sprawa pani Syndyk.
    Ważniejsze jest to że nadal zatrudnieni pracownicy nie otrzymują uposażenia nawet z FGŚP, są wysyłani na przymusowe urlopy wypoczynkowe.

Tak więc , nie użalamy się nad sobą ale tylko informujemy jak się przedstawia sytuacja w tej spółce.
    Pozdrawiam.
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ~pracownik [178.43.40.*]
    a kiedy za czerwiec?????????????? bo przecież płatne z dołu, cały czerwiec "harowaliśmy" na wypłatę w sierpniu....
  • Re: Kiedy bedzie wypłata za lipiec ??? Autor: ~bolek W. [83.18.244.*]
    Dnia 2012-09-18 o godz. 18:55 ~pracownik napisał(a):
    > a kiedy za czerwiec?????????????? bo przecież płatne z
    > dołu, cały czerwiec "harowaliśmy" na
    > wypłatę w sierpniu....

Niech ci przekażą moje stracone 10 tysięcy w tym łajnie i będzie zadowolony
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać