Te piątkowe spadki były nieoczekiwane. Ale 350.000 nie kupili drobni, oj nie. Chcieli przestraszyć drobnych. kto ma kasę będzie kupował tanio. Ciekawe ruchy na Wbay. może byc ciekawie.
skup na calego strasza na calego potem skupują przerzucaja komus do wora,bedzie dzida jakich malo wogole zaobserwujcie jakie smieszne pakiety wystawiaja....
martwi mnie tylko ze nie kupuje ulica,kupuja grube ryby,jak by to bylo z 2 lata temu to bysmy mieli juz dzis 50% jest straszny marazm na rynkach...janek
mysle, ze o to chodzi, by ulica nie kupowala teraz i dlatego te ruchy 1-5 gr w dol i w gore, a ulica bedzie kupowala wyzej, zeby bylo komu sprzedac, tylko czy oplaca sie czekac i jak wyzej, bo nie mam pojecia do jakich rozsadnych poziomow moze doleciec
i jeszcze jedno, wiem, ze nie nalezy teraz sprzedawac trzeba troche potrzymac, ja niedawno mialam spolke, moglem zarobic 300%, a zarobilem 30% na skakaniu po pare groszy, potem juz w takiej cenie nie udalo sie kupic, dlatego trzeba cierpliwie czekac, a mysle, ze najpozniej przyszly tydzien spolka bedzie grana , bo nikt nie bedzie sie tu w nieskonczonosc kisil, duze pakiety akcji juz byly