• Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i.......... Autor: ~Robert31 [86.47.68.*]
    ........i innym słupujacym wierzycielom i królikowi......ile biedacy muszą się ''napałować'',żeby zdobyć te kilka akcji,co chwila ładowanie po swoich zleceniach,zmiany oferert z K na S i odwrotnie,a wszystko żeby biedna ulica się wystraszyła i oddała za darmo....
    z całym szacunkiem ale kolego HEJ było trzeba się uczyć to byś nie musial kombinować i grał byś swoimi drobnymi ,a tak:):):):)
    Tu już nie ma osób z przypadku.....ale ''pałujcie się dalej może i mi coś skapnie..........
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~yoy [178.183.133.*]
    Nie osmieszaj sie ,koncz swoje dyrdymały jak tylko pojawiasz sie na forum kurs spada
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~kamyr [82.145.211.*]
    Robert ale przecież sam kupowałeś powyżej 10 groszy, poza tym kurs dalej stoi w miejscu więc o czym ty człowieku piszesz?????? Współczuj przede wszystkim sobie i módl się o podbitke
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~robert31 [86.47.68.*]
    Dnia 2012-08-24 o godz. 15:22 ~kamyr napisał(a):
    > Robert ale przecież sam kupowałeś powyżej 10 groszy, poza
    > tym kurs dalej stoi w miejscu więc o czym ty człowieku
    > piszesz?????? Współczuj przede wszystkim sobie i módl się o
    > podbitke

JA TO BYM WAM PROPONOWAŁ UDAĆ SIĘ DO NAJBLIŻSZEGO PSYCHIATRY LUB KSIĘDZA PROBOSZCZA........BUHAHAHAHA........
    O nic nie mam zamiaru się modlić bo wiem jaką stope zwrotu będę mial z tego waloru i to jeszcze w tym roku.......więc dajcie sobie już na wstrzymanie bo pękne ze śmiechu z waszych postów niedługo........
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~7777777 [94.40.46.*]
    20procent
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    nie ma to jak chwalić się zarobkiem jak się ma stratę
  • dddd Autor: ~robert31 [86.47.68.*]
    Dnia 2012-08-24 o godz. 16:41 ~ddddd napisał(a):
    > nie ma to jak chwalić się zarobkiem jak się ma stratę

Strate to masz zapewne TY.............bo dopóki nie sprzedasz akcji straty nie masz to raz,a dwa to nie uzbierał bym takiej ilości co mam do mojej średdniej na tym walorze,więc proponuję i dobierać staranniej słowa bo już kilku clownów mamy na forum.........
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    widać mało rozumiesz, chwalić zarobkiem to się możesz po fakcie jak już zarobisz teraz takie twoje gadanie bynajmniej świadczy o zupełnie czymś innym

dobranoc
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~robert31 [86.47.68.*]
    Dnia 2012-08-24 o godz. 23:58 ~ddddd napisał(a):
    > widać mało rozumiesz, chwalić zarobkiem to się możesz po
    > fakcie jak już zarobisz teraz takie twoje gadanie
    > bynajmniej świadczy o zupełnie czymś innym

dobranoc

SPRAWDZ GŁĄBIE NA INNYCH SPÓŁKACH.......ja nie tracę...........:):):)
    EWENTUALNIE TROSZKĘ CZEKAM JAK NA MONNNARI.............ale tam było 600% w max punkcie.......więc szanuj rozmówce bo nie będziesz szanowany..........:):):)
    jak chcesz podam ci inne przykłady oprócz mon.......duda,igr,kar,erg..............SPRAWDZ........:):):):) HEHHEHE,a najlepsze,że zarabialiśmy razem na kilku spółkach a teraz piszesz takie pierdoły,robisz za słupa w tym cyrku??????
    I NAJWAŻNIEJSZE..............NIKT NIE TRACI ,NIC DOPÓKI NIE SPRZEDA...............:):):)
  • DDDD,SZNUJ ULICE JAK ROBIĘ TO JA............... Autor: ~ROBERT31 [86.47.68.*]
    Dnia 2012-08-24 o godz. 23:58 ~ddddd napisał(a):
    > widać mało rozumiesz, chwalić zarobkiem to się możesz po
    > fakcie jak już zarobisz teraz takie twoje gadanie
    > bynajmniej świadczy o zupełnie czymś innym

dobrano

Świadczy o tym ,że ja pisze prawdę i szanuję ULICĘ DO KTÓREJ SIĘ ZALICZAM I NIC WIĘCEJ..............:):):)
    A psuję tylko gre w której grają grubasy(przez słupy)...........I TO MNIE BAWI(robiłem to na moni,igr i dudzie:):):)..)...........NIE MA NIC LEPSZEGO NIŻ KORZYSTAJĄC Z DOŚWIADCZENIA GIEŁDOWEGO PSUĆ ZABAWE SPEKULANTOM..............MNIE NIKT NIE UKARA BO JA MAM PIENIĄDZE I MOGĘ POCZEKAĆ..............:):):):) HHEHEHEH........WIĘC PAŁUJCIE SIĘ DALEJ...........:):):):)
  • Re: DDDD,SZNUJ ULICE JAK ROBIĘ TO JA............... Autor: ~Szara_mysz [85.221.167.*]
    Piszesz o szacunku, a sam innych obrażasz.
    Paradoks, nie - w Polsce tak już jest drzazga i kłoda - pospolitość.

BTW: Zysku też nie ma do momentu aż się go nie zrealizuje, podobnie jak straty - jednak w tym przypadku jest wirtualna strata, a nie zysk więc narazie nie masz czym się chwalić.

P.S. trochę pokory i szacunku wobec osób o odmiennych poglądach
  • Szara_mysz Autor: robert31 [86.47.68.*]
    Dnia 2012-08-25 o godz. 09:15 ~Szara_mysz napisał(a):
    > Piszesz o szacunku, a sam innych obrażasz.
    Paradoks, nie -
    > w Polsce tak już jest drzazga i kłoda - pospolitość.

Poczytaj forum,wcześniejsze wypowiedz i dopiero się wypowiadaj...........Mnie na szacunku dymaczy w ogóle nie zależy więc przestań się wypowiadać jak buszmen.....nie podoba się w Polsce nikt nie trzyma.............:):):)
  • Re: Szara_mysz Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Aż się włączę do dusputy, jakoś mnie palce świeżbią... :)))

Robercik, a opisz nam w skrócie, na czym polega Twoje psucie szyków Grubasom...?
    Jak to robisz, że Grubemu wchodzisz w paradę...??
  • zmiana tematu Autor: ~qwe [176.111.136.*]
    chłopie kiedy pompa na 15gr ?
  • Re: zmiana tematu Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Nie wiem, czy na 15 akurat, ale chwilowo kończą się wakacje. Jak do października nie dojdzie do 9 groszy, to 15 już tu nigdy nie zobaczycie...
  • Re: zmiana tematu Autor: robert31 [86.47.68.*]
    Dnia 2012-08-25 o godz. 14:41 ~chłop z mazur napisał(a):
    > Nie wiem, czy na 15 akurat, ale chwilowo kończą się
    > wakacje. Jak do października nie dojdzie do 9 groszy, to 15
    > już tu nigdy nie zobaczycie...

A po czym to GURU WNOSISZ...........???? z fusów ci wyszło......jak dla mnie to jest tylko i wyłacznie sygnał,ze będzie dobrze......skoro tak piszesz...:):):) kiedy jakiś szpital lub wakacje????
  • Re: Szara_mysz Autor: robert31 [86.47.68.*]
    Dnia 2012-08-25 o godz. 13:55 ~chłop z mazur napisał(a):
    > Aż się włączę do dusputy, jakoś mnie palce świeżbią... :)))
    >
    Robercik, a opisz nam w skrócie, na czym polega Twoje
    > psucie szyków Grubasom...?
    Jak to robisz, że Grubemu
    > wchodzisz w paradę...??

popytaj kolegów w szeleczkach...........:):):) niekoniecznie czerwonych....:):):)
    Pisałem już Tobie kilkakrotnie,masz Duże braki w socjotechnice:):):)
  • Re: Szara_mysz Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Jedyny gość, jakiego znam w szeleczkach i do tego nie czerwonych - to mój 80-letni sąsiad. Wątpię, abyś jego miał na myśli. A moje braki w czymkolwiek się nie martw.

Czy mógłbym Cię jednak prosić raz jeszcze, abyś odpowiedział na moje pytanie...??

Inaczej wyjdzie, że pitolisz trzy po trzy, a potem nie potrafisz jeszcze obronić swoich farmazonów... :)))
  • Chłopie na mnie Twoja smieszna socjotechnika nie działa...... Autor: robert31 [86.47.68.*]
    Dnia 2012-08-26 o godz. 14:24 ~chłop z mazur napisał(a):
    > Jedyny gość, jakiego znam w szeleczkach i do tego nie
    > czerwonych - to mój 80-letni sąsiad. Wątpię, abyś jego miał
    > na myśli. A moje braki w czymkolwiek się nie martw.

Czy
    > mógłbym Cię jednak prosić raz jeszcze, abyś odpowiedział na
    > moje pytanie...??

Inaczej wyjdzie, że pitolisz trzy po
    > trzy, a potem nie potrafisz jeszcze obronić swoich
    > farmazonów... :)))

Może mam Ci podać Imiona i nazwiska co............żałosny jesteś,serio.
    Miałeś duzy dostep do informacji więc zręcznie wyrobiłeś sobie marke tego dobrego na forum(akurat pod tym IP),ale teraz już niżej nie będzie więc już nie masz czym ludzi mamić......przypominam forum ,że na zadnej podbitce nie byłes aktywny na forum,bo to szpital,a to wakacje(z tego co wiem to telefonów nie zabierają w szpitalach,a i w Bangladeszu byś się połączył z netem)..........Więc pozwól ,że publicznie nie napisze co o Tobie myśle bo musiał bym uzyć nie cenzuralnych słów.....chciało by się napisać rób swoje dalej,ale jakoś już malo kto wierzy w teoje farmazony.....
  • Re: Chłopie na mnie Twoja smieszna socjotechnika nie działa...... Autor: ~Legolas [83.22.177.*]
    Robercie co Ty się tak denerwujesz zostaw już Chłopa w spokoju przecież też ma akcje tylko on chce swoje sprzedać za 9 groszy a Ty swoje dużo wyżej !
  • Re: Chłopie na mnie Twoja smieszna socjotechnika nie działa...... Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    tu już nawet nie chodzi czy chłopiec imieniem Robert chce kupić czy sprzedać tylko o to że jego pisanie za przeproszeniem kupy się nie trzyma , brak logiki i chamstwo jak ktoś mu zwróci uwagę
  • dddd Autor: robert31 [86.47.68.*]
    Dnia 2012-08-27 o godz. 11:16 ~ddddd napisał(a):
    > tu już nawet nie chodzi czy chłopiec imieniem Robert chce
    > kupić czy sprzedać tylko o to że jego pisanie za
    > przeproszeniem kupy się nie trzyma , brak logiki i chamstwo
    > jak ktoś mu zwróci uwagę

Tak sobie przeanalizoowałem Twoje posty......i zostawie to bez komentarza.....Ja mam walor i to sporo i nawet wiem po ile go sprzedam,a ty to szukasz czego???Ciągle coś Ci nie popodoba,co chwila wynajdujesz jakieś niestworzone rzeczy.....
    A co do chłopa to chamstwem jest tak mamić ludzi i wciskać im makaron na uszy tylko dla swoich wymiernych korzyści,przypominam,że ostatnio sugerował poziom 1gr........więc jak już kolego DDDD wypowiedasz się na mój temat,to przeczytaj dokladnie kilka razy co napisałem jak nie potrafisz zrozumieć prostych zdań.......
  • Re: dddd Autor: ~yoy [178.183.129.*]
    dddd ma racje !! sam nie rozumiesz co piszesz ,a do chłopa z mazur to dzieli ciebie przepasc -zarowno w pisaniu.. i wiedzy na temat pronoxo -regnona
  • Re: dddd Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    Roberciku obraziłeś mnie ale ci odpowiem, twój problem ( i w zasadzie tylko twój ) jest taki że próbujesz udawać kogoś kim nie jesteś, kupiłeś kiedyś tam papier i w tej chwili masz stratę, raz mówisz że jesteś przedstawicielem drobnicy innym że nie dajesz się spekulantom, mieszasz im szyki, sugerujesz że ktoś "specjalnie" zaniża kurs przed wielkimi wzrostami a ty walczysz i dokupujesz jak spada coraz niżej, to się zdecyduj czy jesteś kimś kto potrafi komuś mieszać szyki czy jednym z wielu ubranym w ten papier, to bynajmniej nie jest zarzut ale nie próbuj grać nie wiadomo kogo i nie wkurzaj ludzi irytującymi wpisami bo to pachnie dziecinadą do kwadratu

a co ja tu szukam, ja zawsze szukam okazji do spekulacji albo do poczytania mądrych ludzi, pisałem kiedyś już jak kupowałem ten papier i jak sprzedawałem ale nie staram się udawać alfy i omegi chociaż parę fajnych zagrań na tym papierze mi wyszło, mam teraz znowu mały pakiet ale nie liczę na cuda.
  • Re: dddd Autor: robert31 [86.47.68.*]
    Dnia 2012-08-27 o godz. 13:27 ~ddddd napisał(a):
    > Roberciku obraziłeś mnie ale ci odpowiem, twój problem ( i
    > w zasadzie tylko twój ) jest taki że próbujesz udawać kogoś
    > kim nie jesteś, kupiłeś kiedyś tam papier i w tej chwili
    > masz stratę, raz mówisz że jesteś przedstawicielem drobnicy
    > innym że nie dajesz się spekulantom, mieszasz im szyki,
    > sugerujesz że ktoś "specjalnie" zaniża
    > kurs przed wielkimi wzrostami a ty walczysz i dokupujesz
    > jak spada coraz niżej, to się zdecyduj czy jesteś kimś kto
    > potrafi komuś mieszać szyki czy jednym z wielu ubranym w
    > ten papier, to bynajmniej nie jest zarzut ale nie próbuj
    > grać nie wiadomo kogo i nie wkurzaj ludzi irytującymi
    > wpisami bo to pachnie dziecinadą do kwadratu

a co ja tu
    > szukam, ja zawsze szukam okazji do spekulacji albo do
    > poczytania mądrych ludzi, pisałem kiedyś już jak kupowałem
    > ten papier i jak sprzedawałem ale nie staram się udawać
    > alfy i omegi chociaż parę fajnych zagrań na tym papierze mi
    > wyszło, mam teraz znowu mały pakiet ale nie liczę na cuda.

Dziecinadą to mi smierdzi jak co jakiś czas piszesz jaka to zla spólka,jak to królik nie dyma ludzi ,a siedzisz na forum na okrętkę.......czyli znaczy ,że coś z twoim zdrowiem psychicznym nie tak lub masz określony cel.......I tyle w temacie bo szkoda klawiatury na pisanie z osobom która nie wie czego chce.........
  • Re: dddd Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    "piszesz jaka to zla spólka,jak to królik nie dyma ludzi"

w tym temacie się nic nie zmieniło, dlatego piszę że na nic więcej nie liczę niż na korekte, nie ufam królowi bo nie ma podstaw, facet nawet się nie stara abym zmienił zdanie, a ty się baw dalej w teorie spiskowe i pamietaj zapisuj każde IP, przecież każdy patrzy na twoj drogoceny pakiet
  • Re: dddd Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    Chłop z mazur nie sugerował że będzie 1gr, tylko sugerował że do 1gr nie spadnie bo to nie ma sensu. Tak ja to odebrałem.
  • Re: Chłopie na mnie Twoja smieszna socjotechnika nie działa...... Autor: ~chłop z mazur [195.205.193.*]
    Jakby Ci to powiedzieć.... Albo nie... Nie zniżę się do Twojego poziomu i, po prostu, zamilknę. :)))

Puste beczki wydają najgłośniejsze dźwięki.
  • Re: Chłopie na mnie Twoja smieszna socjotechnika nie działa...... Autor: robert31 [86.47.68.*]
    Dnia 2012-08-28 o godz. 09:04 ~chłop z mazur napisał(a):
    > Jakby Ci to powiedzieć.... Albo nie... Nie zniżę się do
    > Twojego poziomu i, po prostu, zamilknę. :)))

Puste beczki
    > wydają najgłośniejsze dźwięki.

A co ty biedaku masz teraz napisać...........???
    Wystrzelałeś się ze wszystkiego.......A powyższy poziom zaskoczył mnie pozytywnie,a jednak potrafisz jak dłuzej pomyślisz zabłysnąc dygresją...brawo.
  • Re: Chłopie na mnie Twoja smieszna socjotechnika nie działa...... Autor: ~martyn [37.225.142.*]
    Robert wytrzyj to z pod nosa i nie rob z siebie posmiewiska,byles tu juz liczony kilka razy a ty dalej brniesz i sie pograzasz,nie ta liga
  • Re: Chłopie na mnie Twoja smieszna socjotechnika nie działa...... Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Dajmy Robercikowi już spokój... :)))

Nie podbijajmy mu wątku, bo on przecież nie jest tego wart. Nie wiem jakim cudem ma już i tak 40 wpisów. Jak na topic o niczym i o nikim - to zdecydowanie za dużo... :)))
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~czaczek [193.25.0.*]
    Panowie jak rokowania na najblizsze dni?
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~japa [79.175.246.*]
    chcialem powiedziec ,ze sie pomylilem , zreszta jak zwykle, wycofuje sie z tej mojej teorii, ze do konca misiaca sierpnia, bedzie odpal, nie bedzie jednakodpalu i bedzie kolejny zjazd na 3-4 gr dopiero pozniej moze we wrzesniu albo w pazdzierniku moze byc, chcoc znajac moja nieomylnosc:))) to raczej i nato bym nie liczyl:))) pzd
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~leo messi [31.174.207.*]
    odpalu tu nie bedzie ja juz sie pogodzilem ze strata, moja strata jest za duza zeby sprzedac jakes 60% wiec juz mi nie zalezy na tych 40 % ktore zostaly mam to juz w dupie pogodzilem sie ze strata 100% kasy i niesprzedam z przekory bo jestem sam na aiebie zly i taka kare sobie wymyslilem sa w zyciu gorsze rzeczy niz strata kasy
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~Legolas [83.22.177.*]
    A ja dokupiłem trochę papierka po 5 groszy zobaczymy co z tego będzie :)! Pamiętajcie że spekulanci lubią grać pod info nieważne czy złe czy dobre zobaczymy czy w tym tygodniu sprawdzi się zasada kupuj plotki sprzedawaj fakty !
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~Mariusz [31.174.249.*]
    Po co wy tyle tu piszecie ??? Bez sensu. Pewne jest tylko jedno:

Na GPW jestem już kilka dobrych lat. Znając już trochę ten rynek, to raczej wątpię aby jeszcze kiedykolwiek kurs akcji tej spółki przrekroczył 12 gr za akcję. Raczej wskazanie na spadki, potem scalenie akcji i dalej spadki.
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~messi [31.175.125.*]
    a ja jestem kilka miesiecy na tym forum i juz czytalem ten twoj tekst o tych 12 gr. kilka razy i wlasnie on utwierdza mnie w przekonaniu ze to jeszcze bedzie grane bo gdyby ci nie zalezalo to bys tego 7 raz tego samego nie pisal a jak ci zalezy to masz jakis cel po twoim naginaniu na spadki to sie nam obraz klaruje tylko czy jestes sam czy jestes na czyis uslugach
    przecież piszę o 12 groszy więc ponad 100% wzrostu, mnie by to zadowoliło biorąc pod uwagę kierownika tego statku pana Irka:-)
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~Szara_mysz [83.23.169.*]
    Pamiętaj tylko, że na poziomie 6-9 groszy jest niewiele osób - mało było sprzedawanych akcji po tej cenie.
    9-12 zresztą też.
    Najwięcej osób ma na poziomach 15-36 groszy czyli Ci co grali pod układ jeszcze w zeszłym roku.
    Później były już niskie obroty lub praktycznie zerowe.
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~messi hat trik [31.174.147.*]
    trafione w sedno
  • Re: Jak tak patrze sobie na notowania to naprawde współczuje HEJ i...... Autor: ~BR [77.255.122.*]
    Już około roku siedzę tutaj również jestem wysoko ubrany. Staram się w miarę możliwości odrabiać straty. Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość. Prawda jest taka że Królikarnia nic nie robi ze spółką ale podbitak spekulacyjna należy się tu jak psu buda i będzie moim zdaniem już niedługo. Ostatnio nie udzielam się na forum bo naprawdę nie ma tu o czym pisać skoro się nic nie dzieje.
[x]
REGNON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.