WSZYSTKO PRZEŚLEDZIŁEM I DOSZEDŁEM DO WNIOSKU ---- TRZEBA BUDOWAĆ PIERDEL BO TE INWEESTYCJE W TE ZASRANE SPÓŁKI TO JEST JAK WYRZUCENIE PIENIĘDZY W BŁOTO INWESTUJESZ W JAKIEŚ TAM PIENIĄDZE I PO ROKU MASZ 10%TEGO....... CO TO ZA GIEŁDA A TAKICH SPÓŁEK JEST BARDZO DUŻO ROZUMIE JEDNA , TRZY , PIĘĆ ,,, ALE TAKA ILOŚĆ heee,, heeee.. a tu strasznie dmuchają że na złocie tam przewiózł heeee.. heeee...
Dnia 2012-08-20 o godz. 14:39 ~obserwator napisał(a):
> koles- napisz jescze raz co chciales przekazac ale bez
> chaosu, bo srednio zrozumiale napisales o co ci chodzilo...
HIENA DOBRZE OBSERWUJE BIERZE WSZYSTKO ******
Dnia 2012-08-20 o godz. 21:24 ~obserwator napisał(a):
> dalej coś bełkoczesz. Nie pij tak dużo bo potem nie wiadomo
> co chcesz przekazac- :-)...
To chce pokazac że takich naganiaczy jak ty nie powinno się wcale czytac z tymi swoimi analizami to idż do swoich to ci jeszcze premie dadzą i wtedy będziesz wiedział o co ci chodzi a jak chcesz wciskac że nie wiesz o co chodzi to zawsze chodzi o pieniadze @@@@ ( NAJEMNIK )
To konkretnie określ czy jestem naganiaczem na sprzedaż czy wzrosty - bo też jesteś przymulony jak twoj kolega i wypisujesz jakieś głupoty. Nie pijcie juz tego co pijecie bo strasznie was to muli...
Dnia 2012-08-21 o godz. 14:15 ~obserwator napisał(a):
> To konkretnie określ czy jestem naganiaczem na sprzedaż czy
> wzrosty - bo też jesteś przymulony jak twoj kolega i
> wypisujesz jakieś głupoty. Nie pijcie juz tego co pijecie
> bo strasznie was to muli... SAM CHYBA NACHLAŁEŚ SIĘ TANIEJ BERBLÓWY I TWOJA GŁOWA NIE PRACUJE LOGICZNIE SZEF MOŻE CIE Z PRACY WYRZUCIĆ SZKODA Z TOBA DYSKUTOWAĆ IDŻ SIĘ PRZEŚPIJ TO DO JUTRA MOZE DOJDZIESZ DO SIEBIE I NIE OBSERWUJ JUŻ BO SIE DO TEGO NIE NADAJESZ @@
Autor: ~Knedlik [95.40.193.*], 2012-08-21 15:20
Dnia 2012-08-21 o godz. 14:15 ~obserwator napisał(a):
> To konkretnie określ czy jestem naganiaczem na sprzedaż czy
> wzrosty - bo też jesteś przymulony jak twoj kolega i
> wypisujesz jakieś głupoty. Nie pijcie juz tego co pijecie
> bo strasznie was to muli... SAM CHYBA NACHLAŁEŚ SIĘ TANIEJ BERBLÓWY I TWOJA GŁOWA NIE PRACUJE LOGICZNIE SZEF MOŻE CIE Z PRACY WYRZUCIĆ SZKODA Z TOBA DYSKUTOWAĆ IDŻ SIĘ PRZEŚPIJ TO DO JUTRA MOZE DOJDZIESZ DO SIEBIE I NIE OBSERWUJ JUŻ BO SIE DO TEGO NIE NADAJESZ @@
ale mi teraz dofasoliłeś - chyba wytrzeżwiłeś. No chyba "znfaca" giełdowy jesteś i "czuć" że jesteś "debeściak" co się NADAJE DO TEGO .
Ale jak chcesz nastepnym razem zabłysnąć złotymi myślami swoich przemyśleń o sobie jako geniuszu inwestowania to napisz to bez pijackich PRZEWIDZEŃ o tym że jestem "naganiaczem ze swoimi analizami" bo nikogo nie naganiam i żadnych analiz nie robie - albo pokaż mi gdzie takową zrobiłem.
| ~KNEDLIK [89.72.9.*] 2012-08-21 13:10
To chce pokazac że takich naganiaczy jak ty nie powinno się wcale czytac z tymi swoimi analizami to idż do swoich to ci jeszcze premie dadzą i wtedy będziesz wiedział o co ci chodzi a jak chcesz wciskac że nie wiesz o co chodzi to zawsze chodzi o pieniadze @@@@ ( NAJEMNIK )
dobra rada nie kupować, czekamy na wyprzedaż złota, tyle tego badziewia nakupywali sami nie wiedzą co z tym zrobić znajomi zaczeli sprzedawać jak wkradnie się panika to zacznie się skup akcji o małym akcjonariacie tyle krótko w temacie pozdrowienia dla opanowanych