• Brawo Pionier Autor: ~nj [81.190.191.*]
    20:31
    YAWAL SPÓŁKA AKCYJNA - Wniesienie pozwu o stwierdzenie nieważności uchwał Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Yawal S.A. z dnia 21 czerwca 2012 r.
    Jestem z wami czas ukrócić poczynania tej bandy krętaczy!
  • Re: Brawo Pionier Autor: ~kris b [83.21.194.*]
    w dzisiejszym analnym parkiecie cala strony relkamy pionieera do potencjanych nowych ciulaczy aby im wplacali wolne pieniazki do zarzadzania.a pionieery to gieldowy amber gold w rekawiczkach.inwestycja znimi to tak jakby rozbic namiot na torach kolejowych
  • Re: Brawo Pionier Autor: ~pankracy [95.160.229.*]
    ale w tym konkretnym przypadku pioneerowi należy się pochwała

to z namiotem bardziej pasuje do mzyka

dać mzykowi kasę na inwestycje to jak małpie dać brzytwe !
  • Re: Brawo Pionier Autor: ~mirek [89.229.219.*]
    ja wpłacałem przez ponad 2 lata do funduszu AXA - wpłaciłem 6 tys a gdy straciłem prace i nie mogłem dalej im wpłacać- dostałem od nich pismo ze zwrotu wpłaconych pieniedzy juz nie otrzymam - że przepadają mi one na rzecz funduszu AXA. Uważajcie na te fundusze oni podisują nie jasne tj. cwane umowy by tylko doic naiwnych ludzi. Ja juz nigdy złodziejom nie wpłace ani grosza
  • Re: Brawo Pionier Autor: ~nielogo [89.229.219.*]
    jedyny ratunek dla Yawalu to odsuniecie Mzykow od koryta. Sołka jest bardzo zadłuzona kurs akcji bedzie spadał do marnych grosikow, wtedy inwestorzy powinni wykupic od Mzykow akcje i uratowac firme ktora stoi na krawedzi bankructwa, Mzyk ch ce kasy bo brakuje mu nawet na wysokie wyplaty dla siebie i swoich kolesi.
  • Re: Brawo Pionier Autor: ~icm [195.8.97.*]
    tak na chłodno- pakiet Pagedu to obecnie 10 mln, zł ,nowoczesny Zakład Final w Dąbrowie Górnicze 40-70 mln. zł.Dzisiejsza wycena giełdowa Yawalu to około 20 mln.
    podobno w finalu coraz lepiej , nie jest jeszcze ta źle... :

http://www.redpen.pl/artykul/nowosci/nowe-otwarcie-w-firmie-final.html
    http://www.parkiet.com/artykul/32,1277963-Tanie-emisje-akcji-psuja-rynek.html?p=1
  • Re: Brawo Pionier Autor: ~icm [195.8.97.*]
    od wielu dni ukryte kupno po 3,91 zł.
  • Re: Brawo Pionier Autor: ~Alex [94.251.237.*]
    też to zauważyłem, pozioma kreska od 13-go. ciekawe jak zachowa się kurs po publikacji raportu za I półrocze 2012 roku ?. ciekawe jak tam pozew Pioniera ?
  • brawo buchajska Autor: ~pankracy [95.160.229.*]
    http://biznes.pap.pl/NSE2/pl/espi/report/208874
  • Re: brawo buchajska Autor: ~wwłp [89.229.219.*]
    trzeba pozyskiwac środki fin. z UE a nie z emisji akcji - miej pan honor p. Mzyk
  • Re: brawo buchajska Autor: ~Neo [84.10.238.*]
    Srodki z UE trzeba wiedziec jak pozyskac. A pieniadze z emisji wymagaja znalezienia tylko glupich ktorzy uwierza i zainwestuja swoje pieniadze. To drugie jest zdecydowanie latwiejsze.
  • Re: brawo buchajska Autor: ~pankracy [95.160.249.*]
    mzyk działa na szkode akcjonariuszy

normalnie yawal powiniem byc notowany po 20-30 zł za akcje

ma cel w zaniżaniu

patrzcie kęty kurs przed kryzysem w kryzysie i po kryzysie , wyciągnijcie wnioski
  • Re: brawo buchajska Autor: ~wwłp [89.229.219.*]
    co zrobisz dzisiaj kilkoma tysiącami zbili kursik o 10%. Ten papier juz nigdy nic nie pokaze
[x]
YAWAL -0,71% 3,46 2015-10-26 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.