• no to nas poczęstowali................. Autor: ~ross [46.204.119.*]
    no po prostu weź kij i się po głowie bij
    Naprawdę ręce i spodnie opadają, niby super, niby wzrost marży, niby współpraca z Kanzem coraz ściślejsza, coraz więcej sklepów, a strata coraz większa.
    Może i w dłuższym terminie to będzie hit, a nawet jestem o tym przekonany, ale nie wiem, czy życia mi starczy, żeby to zobaczyć. Teraz już tylko nadzieja krótkoterminowa, że ogłoszą umowę z Kanzem. Najgorzej sprzedać na dzień przed wzrostami, więc jeszcze się wstrzymam 1-2 miesiące. Zobaczymy, może w tym burdelu jednak jakaś dziewica się trafi. Chociaż swoją drogą, szukać dziewicy w burdelu...
  • Re: no to nas poczęstowali................. Autor: ~ktos [217.153.6.*]
    no i dupa.wydawało się że będzie dobrze, a jest jak zawsze. Stagnacja i czekanie nie wiadomo na co...
    z tą umową z Kanzem to też tak patykiem po wodzie pisane wieści ....
  • Re: no to nas poczęstowali................. Autor: ~ross [213.158.217.*]
    tak właściwie to podpisanie umowy najwyraźniej potrzebne będzie tylko ze względów wizerunkowych i pewnie kiedyś to zrobią . Pytanie kiedy. Z tekstu raportu wynika, że pod względem uzyskiwanej marży i zleconych zadań przez Kanza to właściwie pracują tak, jakby umowa już była. Oczywiście dla kursu to w krótkim terminie podpisanie umowy jest kluczową sprawą. Poza tym, może to nic nie znaczy, ale kolejny raz pisali, że pracują nad pozyskaniem inwestora. I może wcale nie chodzi o Kanza.
  • Re: no to nas poczęstowali................. Autor: ~ross [188.147.220.*]
    piszą w raporcie, że wkrótce utworzą pierwszy w Polsce salon marki Pampolina. Więc de facto pracują w imieniu Kanza. Kiedy jednak załatwią sprawę na tyle spektakularnie, żeby rynek mógł na to zareagować. A tak w ogóle, strata w fazie inwestowania przez firmę nie jest niczym nadzwyczajnym, chodzi tylko o to, żeby jej nie pogłębiać. Teoretycznie taki moment jest idealny do zakupów, ale wolałbym już realizować zyski:-)))))))))))
[x]
HURTIMEX 14,02% 0,24 2025-12-05 13:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.