• co teraz-co robić? Autor: ~bar660 [83.16.151.*]
    Witam, co robić jak mam ten papier, nie sprzedam to co wtedy-czekam aż dojedzie do 1gr czy jakieś inne rozwiązanie?
  • Re: co teraz-co robić? Autor: ~mała [109.207.48.*]
    Ja sprzedałam z olbrzymia stratą, nie ma na co czekać, akcjonariusze uwalają kurs, przykład w pt, gdyby nie to, moze nie ztrzymałby sie w okolicach 31groszy, niestety....
  • Re: co teraz-co robić? Autor: ~ŁukaszenkGPW_Wilbo [87.204.206.*]
    szczerze radze wyjsc. tutaj nawet spekula boi sie wejsc....

staraj sie odrobic na innej spolce bedacej w trudnej sytuacji

np wilbo
  • Re: co teraz-co robić? Autor: ~widmo [89.230.110.*]
    wszystko zalezy ile tego masz

jezeli niewiele, to olej to, zostaw i trudno , sprzedasz za 3-4 lata o ile bedzie co sprzedawac

jezeli srednio sporo to wywal polowe a druga zostaw dla potomnych

jezeli duzo , to tu jest problem , w zaleznosci czy potrzebna ci kasa czy nie, czy strata wszystkiego cie zamorduje czy tylko co nieco uszkodzi, ja bym poczekal rok czy dwa
    ale tylko wtedy jesli mozna ta kase stracic
    problem jest taki ze firma nie ma kapitalu, i upadlosc moze byc szybka i posprzatane

zasadniczo czas do sprzedawania juz byl, teraz kazdy kogo stac na strate powinien wsadzic do szafy i nie patrzec na to gowno kilka lat, a kto musi miec kase no to musi sprzedac, tylko nie wszystko , podziel to na kilka kupek i juz

to tylko gielda, da sie odrobic
  • Re: co teraz-co robić? Autor: ~sypacz macho [77.253.83.*]
    Teraz to radze sie okopać i wywiesic białą flage.Tutaj juz jest pozamiatane ewentualne mozliwosci bedą popykac sobie dla zabawy góra dół. Pisalem wcześniej nie ruszc smiecia? Wniosek- pretensja do siebie...P.S jak tam Papcio-Gapcio?heheee CIAO
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.