• A może to jeszcze nie bankrut? Autor: ~EMK [31.61.222.*]
    Wlasciciel się wkurzył i zaczyna robić porządki.
    Na początek wyrzucił prezesa i Zenka od sprzedaży.
    Może jeszcze nie jest za późno i firma jeszcze wyjdzie na prostą...
    http://4outdoor.pl/news/10440/zenon-raszyk-nowym-country-managerem-w-firmie-regatta-wywiad
  • Re: A może to jeszcze nie bankrut? Autor: ~Zenon [89.72.3.*]
    Jest już za pózno. Firma nie ma pieniędzy na regulowanie bieżących zobowiązań . Wszystko jest zastawione pod kredyty . A kredyty się rozeszły . Wyciągneli niesprzedane rzeczy z kolekcji 2010, 2009 i pokazali jako rewelacyjną kolekcje na rok 2012 . Nikt tego już nie bierze na poważnie . Aby wyjść na prostą ( a nie tylko dorażnie się reanimować ) musieli by wziąść kolejne kredyty na nową kolekcję z prawdziwego zdarzenia . Tylko nie bardzo jest co zastawić .
  • Re: A może to jeszcze nie bankrut? Autor: ~Niezdziwiony [156.17.180.*]
    "Jest już za pózno. Firma nie ma pieniędzy na regulowanie bieżących zobowiązań . Wszystko jest zastawione pod kredyty . A kredyty się rozeszły . Wyciągneli niesprzedane rzeczy z kolekcji 2010, 2009 i pokazali jako rewelacyjną kolekcje na rok 2012 . Nikt tego już nie bierze na poważnie . Aby wyjść na prostą ( a nie tylko dorażnie się reanimować ) musieli by wziąść kolejne kredyty na nową kolekcję z prawdziwego zdarzenia . Tylko nie bardzo jest co zastawić . "

Jeżeli jest tak źle, jak napisał powyżej Zenon, to wyjaśnia, dlaczego kurs szybko idzie w kierunku zera...

Na forum Stockwatch zresztą już dawno ukazywały się krytyczne analizy raportów i wątpiące w przyszłość spółki obawy...
  • Re: A może to jeszcze nie bankrut? Autor: ~EM [217.153.64.*]
    A ja myślę, że to dobra okazja do kupna.
    Spotkamy się za 3 lata.
    HEYO !!!!
  • Re: A może to jeszcze nie bankrut? Autor: ~olo [82.143.177.*]
    skąd Wy ludzie sie urwaliscie? skąd te info? jakies konkrety? jakies lata temu tez leciało na 50 gr. Śpiewali o bankrucie. posżło na 5zł. sprzedawajcie ja zakupie. za 2latka pewnie znowu 4zł:)))
[x]
EUROMARK 0,00% 0,01 2013-07-26 11:19:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.