REGNON to największy przekręt i bankrut pisany przez duże R omijać z daleka tego Malinowego grubasa Króla który zobaczycie w krótkim czasie w-bie polonie i będzie kolejny bankrut -to jego sztuczki które wszyscy znają .
Jak się KNF nie wezmie za te sztuczki ( nie tylko na tej spółce) to ludziska całkowicie się zrażą do giełdy i wtedy brokerka będzie następną branżą bankrutów :0
A tak na marginesie inny gość o ksywie"parówa" ostrzy sobie zęby na dywidendy które będą wypłacane akcjonariuszom. Ktoś musi finansować jego "energetyczne" biznesy
JA już od dawna omijam te śmierdzące na odległość fekalia .Dziwię się ludziom którzy to wogóle kupują ,jest przecież tyle innych ciekawych spółek--- nie wydmuszek.....
Witaj Chłopie ! Gdzie byłeś jak Cię nie było ? Ja wiem że na Regnonie nudy aż się patrzeć nie chce ! Pisać też nie ma o czym bo kurs stoi w miejscu jak zaczarowany ! A na forum najbardziej się Robert z Hejem ,,udzielają" ! Na temat Regnonka Twoje zdanie już znam i dlatego chciałem się Ciebie zapytać co sądzisz o Hydrobudowie bo kiedyś o ile dobrze pamiętam pisałeś że ją też obserwujesz ! Jak myślisz będzie upadłość likwidacyjna czy nie ?
Ostatni spadek ceny na HBP spowodowany jest wywalaniem akcji tek spółki przez bank, który ma zabezpieczenie na akcjach HBP, należących do PBG. A mają ich jeszcze całkiem sporo, więc dalsze spadki kursu Habety są chyba tylko kwestią czasu, niestety...
A, no faktycznie, zagapiłem się... Jakiś rozkojarzony ostatnio chodzę. Przemęczony jakiś jestem. Chybe te upały, co ostatnio były, mnie trochę rozwaliły. Ma się już troszkę latek na karku i nie to zdrowie, co kiedyś.
Jeśi chodzi o upadłość likwidacyjną, to jej nie będzie, cała grupa PBG przetrwa tą zawieruchę. Oczywiście cena nie wróci do poziomów sprzed trzęsienia ziemi, ale na 100% wyjdzie z upadłości i przetrwa.A w międzyczasie będzie jeszcze dużo wzlotów i upadków...
11. Moja historia jest taka ze kupiłem troszeczkę za 17 a dwa dni później upadłosć :( więc dokupiłem trzy razy tyle co miałem ale w złym momencie bo za 8. więc srednią mam mniej więcej 11. Myślę że układ w końcu będzie i wtedy dojdzie może do 20.
Na Regnonie mam mniej więcej podobną ilość pieniędzy utopioną co na PBG. Tylko że tutaj mam średnią 4,5 gr :)Prawdę mówiąc nie wiem która inwestycja "lepsza" :))