• jest dobrze:) Autor: ~analityk78 [93.105.226.*]
    dzisiaj wracałem z królikiem z warszawy - i ja i on bylismy załatwiac interesy. i ja i on wrociliśmy usmiechnięci...

pozdrawiam i zapinamy pasy:) zanosi się na to że końcówka roku bedzie należała do ideonu
  • Re: jest dobrze:) Autor: ~prawda [79.191.146.*]
    piesek szczeka a kurs spada bo to frajer bez kasy gołodupiec z marzeniami
  • Re: jest dobrze:) Autor: ~posiadacz akcji [79.191.144.*]
    Król = Krauze oszust tchórz kłamca
  • Re: jest dobrze:) Autor: ~analityk78 [46.204.121.*]
    i tu się mylisz... krauze jeszcze długo będzie kiwał a królik juz nie:) zobaczysz wyniki to zmienisz zdanie.

P.S. dobrze że nie wkleiłeś swojej tradycyjnej wypowiedzi bo pewnie bym pawia puscił czytając ją poraz kolejny....

• Re: jest dobrze:) Autor: ~posiadacz akcji [79.191.144.*]
    takie parchy wypierdolić z giełdy nawet monarii ma wyższe obroty niż ten papier
    Król zeszmacił spółkę z tym oszustem nikt nie handluje zero zaufania do tego tchórza
  • Re: jest dobrze:) Autor: ~aaski52 [89.231.65.*]
    ...malinowy nie zeszmacił spółki tylko zeszmacił swoje nazwisko i swój honor jeśli go w ogóle miał, bo jestem pewien że mu nikt z rodziców o honorze nie mówił, a spółkę doprowadził raz do upadłości a teraz ją doprowadzi po raz drugi jak się nie powiesi...!!!

pzdr.. oszukanych..!!
  • Re: jest dobrze:) Autor: ~kra [188.47.57.*]
    Zacznijcie myśleć ! Która spółka pozyskała 60 mln w tym roku,bez misji i pp? Cierpliwość zostanie wynagrodzona! Zacznijcie czytać ze zrozumieniem na temat spółki raporty.
  • Re: jest dobrze:) Autor: ~posiadacz akcji [79.191.143.*]
    nikt śmiecia nie tyka z oszustami nikt nie handluje a prezes tchórz schował się jak szczur
    nikt go nie chce zaprosić do wywiadu spółka przeklęta jak jej prezes
  • Re: jest dobrze:) Autor: ~re [178.183.252.*]
    : jest dobrze:) ba bardzo dobrze:)
    wiara ubrana i nie sypie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.191.143.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać