Łał, jeśli to nie kaczka dziennikarska, to byłoby to naprawdę ciekawe! :-)
Swoją drogą zastanawiam się co to może oznaczać dla Eurotela? Dodatkowe możliwości dogadania się z nowym graczem?
Pewnie Wielka Trójka i Pół będzie blokować takie ruchy w ramach rzucania kłód pod nogi nowemu, ale przecież zawsze można próbować to robić np. przez akwizycję niezależnej spółki, która już jakąś sieć Virgina by obsługiwała.
nie wiem czy Eurotel będzie potrafił na tym skorzystać, pewnie tak, bo kto jeśli nie Eurotel (no, może jeszcze Tell), ale jest prawie pewne, że jak wejdzie tu Branson to bez względu na to czy i kiedy mu się tu powiedzie, to rozniesie cały nasz rynek telefonii komórkowej w drobny mak.
ja już się nie mogę doczekać, bo przy ewentualnych Bransonowych lotach lotnią nad Pałacem Kultury czy wystrzeleniu w kosmos rakietą na tydzień całego działu marketingu Virgin Mobile Polska, może się okazać, że nawet Play to ciepłe kluchy :-)
Ostudźcie swe gorące głowy :-) Przede wszystkim - Branson "wchodzi" do Polski od lat i zawsze się okazuje, że to jednak nie tym razem. Obstawiałbym więc maksymalnie fifty-fifty, że wejdzie, ale biorąc pod uwagę sezon ogórkowy (a więc parcie serwisów na newsy na bezrybiu), to i mniej...
I jak Panowie z tym Bransonem? Wchodzi, nie wchodzi? Byłem na wakacjach, ale tak jakby niewiele mnie ominęło - widzę, że jakaś konferencja niby była, ale jakieś konkrety są??
Jedyne konkrety są takie, że dwa tygodnie przenoszą mój numer... dodam, że stary dostawca usługi dawno wyłączył telefon, a ci nic... Jak tak dalej będą "pracować" to nie wróżę im przetrwania.