• Potrzeba DSS Autor: rysiek1 [193.46.187.*]
    Ludzie oddajcie im te akcje, niech się to już skończy.
  • Re: Potrzeba DSS Autor: ~wojtek [164.127.173.*]
    mam ponad 70 tys tych akcji i choćby spadło ponizej złotówki złodziejom nie oddam,celowa zagrywka przed wywindowaniem kursu ,pozdrawiam
  • Re: Potrzeba DSS Autor: ~nn [91.94.67.*]
    mafia masonow chce odebrac reszte akcji bo dobrze wie ze gruba kase moze zarobic, dss bedzie chodzic w dziesiatkach zlotych
  • Re: Potrzeba DSS Autor: ~nn [91.94.67.*]
    poki co gielda i knfem rzadzi don baron z Płocka, jemu wolno wszystko
  • Re: Potrzeba DSS Autor: ~mwlex [88.199.232.*]
    Co Ty się czarujesz. nie będzie żadnego wywindowania kursu bo na jakiej podstawie niby. Mamy tu upadłość układową i o ile uda się wyjść z opresji finansowej to dopiero możemy rozmawiać albo sobie marzyć o wzroście notowań. Ja mam tu utopionego trochę grosza i nie liczę na razie na szybki zwrot.
  • Re: Potrzeba DSS Autor: ~Matoł [89.72.9.*]
    Dnia 2012-07-30 o godz. 13:07 ~mwlex napisał(a):
    > Co Ty się czarujesz. nie będzie żadnego wywindowania kursu
    > bo na jakiej podstawie niby. Mamy tu upadłość układową i o
    > ile uda się wyjść z opresji finansowej to dopiero możemy
    > rozmawiać albo sobie marzyć o wzroście notowań. Ja mam tu
    > utopionego trochę grosza i nie liczę na razie na szybki
    > zwrot.
    TAK JAK SOBIE PRZYZNAJĄ PO 0,01 TO FIRMA WYJDZIE WTEDY Z OPRESJI A I PODWARUNKIEM LESZCZE JAK SPRZEDACIE WSZYSTKIE SWOJE PO 0,02 TO I TAK BĘDZIECIE ZAROBIENI SOWICIE NO A TERAZ ŻYJCIE MARZENIAMI KTO TU RZĄDZI heeee.... heeeeee...
  • Re: Potrzeba DSS Autor: ~wojtek [91.199.250.*]
    Żeby wyjść z tej sytuacji co jest teraz dss i spłacić zadłużenie musza wypuścić nowe akcje do obiegu,co może uchwalą na walnym 10 sierpnia,a żeby zachęcic ludzi do objęcia nowych akcji muszą wywindować kurs..,,bo kto je kupi.,.,.
  • Re: Potrzeba DSS Autor: ~wojtek [46.113.148.*]
    tu to jeszcze nic,zobacz co król zrobił z dawnym pronoxem!!!szmaciaż jakich mało!!ile ja tam pieniędzy potopiłem,ostatnio kupowałem po 0,17 teraz chodzi m0.4 ,0.5 uwierzyłem w te jego bajki o biomasie,,,,
  • Re: Potrzeba DSS Autor: ~nn [87.96.84.*]
    masoni łykali po 2 zl. sprzedaja ze stratą. dokonuja transakcji miedzy soba , moze Polak ucieknie ze stratą. masoni wolą stracic miliony niz zeby polak zarobil złotówke. tak dziekuja Polakom za uratowane zycie za wojny
  • Re: Potrzeba DSS Autor: ~final [195.13.38.*]
    idm sa nie zdąży raczej uratować dss bo sam padnie
  • Re: Potrzeba DSS Autor: ~DZIAD [77.113.27.*]
    Czego ta dziada jeszcze nie spada haaaa... haaaaa...
  • Re: Potrzeba DSS Autor: ~Matoł [77.113.27.*]
    Wyciągajcie firme za uszy z kryzysu chyba już czas na 007 heeee.. heee.. nr. siódmy -- szczęśliwy ++++
[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 15:22:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.