Co Ty się czarujesz. nie będzie żadnego wywindowania kursu bo na jakiej podstawie niby. Mamy tu upadłość układową i o ile uda się wyjść z opresji finansowej to dopiero możemy rozmawiać albo sobie marzyć o wzroście notowań. Ja mam tu utopionego trochę grosza i nie liczę na razie na szybki zwrot.
Dnia 2012-07-30 o godz. 13:07 ~mwlex napisał(a):
> Co Ty się czarujesz. nie będzie żadnego wywindowania kursu
> bo na jakiej podstawie niby. Mamy tu upadłość układową i o
> ile uda się wyjść z opresji finansowej to dopiero możemy
> rozmawiać albo sobie marzyć o wzroście notowań. Ja mam tu
> utopionego trochę grosza i nie liczę na razie na szybki
> zwrot.
TAK JAK SOBIE PRZYZNAJĄ PO 0,01 TO FIRMA WYJDZIE WTEDY Z OPRESJI A I PODWARUNKIEM LESZCZE JAK SPRZEDACIE WSZYSTKIE SWOJE PO 0,02 TO I TAK BĘDZIECIE ZAROBIENI SOWICIE NO A TERAZ ŻYJCIE MARZENIAMI KTO TU RZĄDZI heeee.... heeeeee...
Żeby wyjść z tej sytuacji co jest teraz dss i spłacić zadłużenie musza wypuścić nowe akcje do obiegu,co może uchwalą na walnym 10 sierpnia,a żeby zachęcic ludzi do objęcia nowych akcji muszą wywindować kurs..,,bo kto je kupi.,.,.
tu to jeszcze nic,zobacz co król zrobił z dawnym pronoxem!!!szmaciaż jakich mało!!ile ja tam pieniędzy potopiłem,ostatnio kupowałem po 0,17 teraz chodzi m0.4 ,0.5 uwierzyłem w te jego bajki o biomasie,,,,
masoni łykali po 2 zl. sprzedaja ze stratą. dokonuja transakcji miedzy soba , moze Polak ucieknie ze stratą. masoni wolą stracic miliony niz zeby polak zarobil złotówke. tak dziekuja Polakom za uratowane zycie za wojny