• Dowód Autor: ~kkk [188.147.235.*]
    - Spółka w miarę dobrej kondycji finansowej, co potwierdza nawet dzisiejszy aneks do umowy (w 2010 kredyt obrotowy 12 mln, w 2011 podniesiony do 15mln, a teraz w niewdzięcznym okresie dla budowlanki nawet podniesiony na 3 miesiące do 17 mln, gdzie banki starają się redukować do maksimum kredyty dla firm budowlanych)

- Z niezłymi perspektywami, być może połączenie Ganta z Geo będzie wykorzystywało Budopol jako głównego wykonawcę, nie wspomianjąc już o prezesie z inter-systemu który to dopiero co zaczął budować afrykarium za prawie 200 baniek, a mają też inne inwestycje.

- Dość ambitne plany głównego zleceniodawcy

- Na walny przegłosowany skup akcji za prawie półtora mln zł przez 3 lata

- Kapitalizacja mniejsza niż aktywa w gotówce + obligacje

- Ktoś po bankrutach musi przejmować te projekty, a budopol przy dobrej kondycji może być bardziej konkurencyjny poprzez dostęp do tańszego finansowania.

A to ścierwo zbiera się jakby nie mogło. Ludzie brać to bo ileż może to się kisić. Tu musi być dzida na 1 zeta do końca sierpnia inaczej się nie pokazywać na bananowej.
  • Re: Dowód Autor: ~kkk [188.147.235.*]
    http://inwestycje.pl/analizy/BM-BPH-BUDOPOL---spolka-dnia;173091;0.html
  • Re: Dowód Autor: ~Dlatego [82.145.208.*]
    Dlatego kupiłem 100000sztuk poniżej 39 groszy na dlugi termin wiem że zarobie.kupiłem w maju 84tys sztuk hygieniki po 83 grosze pisałem im ze to musi urosnąć i urosło sprzedało mi po 1.40.hehe BUDOPOLA NIE SPRZEDAJE PONIŻEJ 1ZŁ.POZDROWIENIA I Powodzenia tym to się nakupili poniżej 40grosz .acha bankruty już rosną czas na budopol. Nie posiadam spółek upadłościowych
  • Re: Dowód Autor: ~kkk [79.163.239.*]
    Era spółek PBG i Polimexu ma się ku końcowi. Z problemów będą długo wychodzić w obecnej sytuacji w budownictwie będzie to tym bardziej trudne. Natomiast pora na nową erę spółek. Moi faworyci to zdecydowanie budopol i tesgas. Zaczyna się robić gorąco
  • Re: Dowód Autor: ~ale [83.30.217.*]
    Dnia 2012-07-28 o godz. 14:47 ~kkk napisał(a):
    > Era spółek PBG i Polimexu ma się ku końcowi. Z problemów
    > będą długo wychodzić w obecnej sytuacji w budownictwie
    > będzie to tym bardziej trudne. Natomiast pora na nową erę
    > spółek. Moi faworyci to zdecydowanie budopol i tesgas.
    > Zaczyna się robić gorąco ale większość będzie kupowała po 1zł tak zawsze jest mało kto kupuje na dnie
    dopiero kupują jak kurs zapie?????dala do góry pozdro dla zapakowanych poniżej 40 groszy
  • Re: Dowód Autor: ~kkk [79.163.239.*]
    tutaj 100 kilo wystarczy żeby rozhuśtać. Już na pocz tyg można było tylko cykory odpuściły. Wybicie częściowe było teraz tylko dobić do 39 i już samo poleci
  • Re: Dowód Autor: ~Radze [82.145.209.*]
    Radze kupować bankruty już rosną a dudopol stoi bo nie jest bankrutem dziwne nonie pewnego dnia 40.50.60.70.80.90iponad złotówka radze kupować i trzymać się zdala od bankrutów
  • Re: Dowód Autor: ~Kupować [82.145.216.*]
    Kupować puki dno
  • Re: Dowód Autor: ~Jw [82.145.216.*]
    Jw.radze kupować
  • Re: Dowód Autor: ~kkk [37.31.105.*]
    po ch*j to piszesz? Napisz coś merytorycznego a nie takie farmazony. Już ustalone że to perełka tego roku.
  • Re: Dowód Autor: ~Dobra [82.145.208.*]
    Dnia 2012-07-30 o godz. 09:47 ~kkk napisał(a):
    > po ch*j to piszesz? Napisz coś merytorycznego a nie takie
    > farmazony. Już ustalone że to perełka tego roku.dobra!rajd świętego Mikołaja ponad jeden zeta
  • Re: Dowód Autor: ~radzę kupować [83.30.221.*]
    kupujcie gdy kurs jest na dnie
[x]
BUDOPOL 0,00% 0,06 2017-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.