POonizszy wykres niezaprzeczalnie ukazuje iz to musi wystarowac z sila torpedy!!!!!
W ktora strone nie wiem sam ale jak przebije wsparcie to leci chyba do grosza a jak gorna linie kanalu spadkowego (od dolnej glownej linii trendu jus sie odbijal z powodzeniem) to moze byc to poczatkiem trendu twajacego chociaz ulamek z tego co 12 lat spadkow to da sie zarobic!!!!!!!!.
jezeli nie cofnie to nawet w przypadku dalszego odwlekania sprawy przez sad i opoznien w platnosci za Komi to zakladajac neutralna/pozytywna koniunkture cena w przyszlosci bedzie liczona w zlotowkach. Ja gram od ponad 10-ciu lat i z doswiadczenia wiem ze w czasach hossy nie ma w zasadzie spolek groszowych na rynku poza jakimis bankrutami. Gant, MCI itp tez polecialy z grosikow na 120 czy 35 zl wiec mysle ze na ideonie bedzie podobny zarobek w perspektywie.....
tak w nawiązaniu do "odpału" z siłą torpedy:)
max. prędkości dla tego typu "urządzenia" to max. 50 węzłów...zatem..żadnej rewelacji nie będzie:)
sy..f spółka...inwestorzy zrobienie w "Komi"..
sprawa podatku...to ..też ..lipa!!!
raczej..to bankrut...
skoro to taki syf to co tu robisz ???
sprzedaj i szukaj szczęścia gdzie indziej!!!!
Każdy kto kupuje akcje powinien mieć świadomość, że to loteria albo stracisz albo zyskasz, Twoje ryzyko.
Kto tego nie wie i swoje frustracje przelewa publicznie pownien zająć się składaniem długopisów.
pozdrawiam
Co on/ona tu robia to trudne pytanie, maja moze kilka sztuk ide i boli ich ze jak na razie to jest tu kiszonka... ja sobie tlumacze ze nie zyje dla adrenaliny ale jest milo jak jestes 20k pln do przodu w ciagu jednej sesji:) dla mnie jak pyknie 5.88% to juz wiecej "zarabiam" ale przy tych obrotach to nawet nie liczysz ile dukatow dzisiaj do przodu przy wzroscie o 1gr jak jestes ponad 70k pln w plecy lecz wiedzac ze odbijesz z nawiaka to bez stresu.... co pije to jest ttylko jagermaister; nic innego panie i panowie.......:)