..hmm..10..myślę , że najbliższy wzrost może być dość solidny ..nawet w okolice 5..byłaby to dobra karta przetargowa dla pozostałych wierzycieli , którzy to szturmem zapewne wymieniali by obligi na papier po 4.. byłby wówczas wilk syty i owca cała..ciekawe..
Inwestozry wyjechali na wakacje ? chyba tak patrząc na obroty, jakieś info by się przydało ze spółki żeby ten marazm przerwać. Choć z drugiej strony można spokojnie dobierać nie wywołując gwałtownych ruchów, czekamy :)
..to taki stary slogan chyba niegdyś używany na petrolu przed lub przy rozpoczynających się wzrostach..a tu się niewątpliwie coś kroi..na kilka godz nie leci..poczekamy ??
łącz razem, działaj wspólnie, odwrót będzie a i Giewont zobaczym.....
dwa do tego co juz jest, plus struktura i ustawka gwarantowana. problem tylko z wisielcami obowiazkowymi, bo oni musza, a nie koniecznie chca..... gawedziarze jezdza i opowiadaja, a z opowiesci INF sie pojawia.... troche jeszcze tych INF naplynac musi by wreszcie blokade zdjac i ruszyc.
tak jest tez w drugiej.... stad dziwne ruchy na kapitale
Jestem zapakowany po uszy i żadne sygnały nie są w stanie zmienić mojej wiary.
Prezes wie, że nie może zrobić z gęby cholewy.
Do końca miesiąca 4 złote
ale atak przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie.
siedze w piwnicy, pracuje, dnia nie widze, z domu wychodzic nie musze :P wiec co sie dziwisz, a co do innego twego watka, z dolnego slaska pozytywne sygnaly docieraja wiec jak wpisalem ja raczej trzymam te moje skromne 100k i poczekam na analog do tego waloru :P wiem ze tam dzisiaj/jutro ciezkie rozmowy ida. wez pod uwage ze walor hard-ex tez sie nie rusza......... a to jest jej "dziecko" i mąż nie pozwoli na klapę!
a tak na serio, kurcze dzisiaj idiotyczny dzien, chyba wyjde z nory i dam se upust na dzisiaj, nie chce mi sie patrzec na to co dzisiaj "młodziki" wyprawiaja. byle plota i odrazu winda, az sie zygac chce