• nieźle Vindexa skupują Autor: ~ms [89.76.227.*]
    to już kolejny raport z dużą nadwyżką kupna nad sprzedażą.
    K 11612
    S 5608

czyli kupno 6004 szt

http://demo.e-pap.pl/espi?plik=dane/20120725/20120725_114230_0000214137.xml&xsl=depesza3.xsl&id=hyxq68qa41#start

Ktoś ustawił zaporę by sie tanio obkupić i by nie ruszyło do góry. CIEKAWE JAKA TEGO PRZYCZYNA. WYNIKI PO 1 Q DOBRE. ŻNIWA W WINDYKACJI ROZPOCZETE. MASA UPADŁOŚCI JUŻ WIADOMYCH RESZTA WISI NA WŁOSKU. A MARŻE JEBITNE MA VINDEXUS ODSYŁAM NA BANKIERA

• Re: nieźle Vindexa skupują Autor: ~Akcjonariusz [80.54.208.*]
    nieźle to dostaniemy po dupie 200 tys na S i brak chętnych a moja strata to już 40% co za syf - tef skur... Leszczyński mnie wykończy życzę mu zeby ten jego cały IDM i IDEA zbankrutował a ten gostek wylądował na ulicy pod mostem !!!
  • Re: nieźle Vindexa skupują Autor: ~piterro [89.76.17.*]
    jakie skupują, na razie przestali straszyć wielkimi zleceniami na S.

Chodzi o to, by nikt nie wiedział o co chodzi. Nie wiadomo czemu spadło, jak urośnie to zapewniam, że nagle i też bez powodu.
    Jak leżało 200tys akcji po 3,25 to każdy bał sie wziąć. Gdy urośnie w dwie sesje 50% będą sie ustawiać PKC po lewej.
  • Re: nieźle Vindexa skupują Autor: ~Pa [62.121.121.*]
    Problem w tym że sypacz lub grupa sypaczy, którzy zdołowali kurs z 6-7 zł na 3 zł ma jeszcze conajmniej 200 tys. akcji do sprzedania, które jeszcze parę dni temu wisiały na zleceniach sprzedaży. Czy to te same akcje z tych 250 tysięcy, które ostatnio kupił Leszczyński tego nie wiemy. Cena już jest atrakcyjna ale kupowanie w takiej sytuacji obarczone jest dużym ryzykiem. Ile trzeba będzie czekać na odbicie jak podaż taka duża?
    Może będzie jeszcze taniej? Z drugiej strony z uwagi na niski wolumen wzrost może być bardzo dynamiczny i nie będzie okacji wiecej dokupić po takich korzystnych cenach. Spółka przecież jest warta dużo więcej niż te 35 mln zł.
[x]
VINDEXUS 0,35% 14,35 2026-05-28 14:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.