Ktoś ustawił zaporę by sie tanio obkupić i by nie ruszyło do góry. CIEKAWE JAKA TEGO PRZYCZYNA. WYNIKI PO 1 Q DOBRE. ŻNIWA W WINDYKACJI ROZPOCZETE. MASA UPADŁOŚCI JUŻ WIADOMYCH RESZTA WISI NA WŁOSKU. A MARŻE JEBITNE MA VINDEXUS ODSYŁAM NA BANKIERA
nieźle to dostaniemy po dupie 200 tys na S i brak chętnych a moja strata to już 40% co za syf - tef skur... Leszczyński mnie wykończy życzę mu zeby ten jego cały IDM i IDEA zbankrutował a ten gostek wylądował na ulicy pod mostem !!!
jakie skupują, na razie przestali straszyć wielkimi zleceniami na S.
Chodzi o to, by nikt nie wiedział o co chodzi. Nie wiadomo czemu spadło, jak urośnie to zapewniam, że nagle i też bez powodu.
Jak leżało 200tys akcji po 3,25 to każdy bał sie wziąć. Gdy urośnie w dwie sesje 50% będą sie ustawiać PKC po lewej.
Problem w tym że sypacz lub grupa sypaczy, którzy zdołowali kurs z 6-7 zł na 3 zł ma jeszcze conajmniej 200 tys. akcji do sprzedania, które jeszcze parę dni temu wisiały na zleceniach sprzedaży. Czy to te same akcje z tych 250 tysięcy, które ostatnio kupił Leszczyński tego nie wiemy. Cena już jest atrakcyjna ale kupowanie w takiej sytuacji obarczone jest dużym ryzykiem. Ile trzeba będzie czekać na odbicie jak podaż taka duża?
Może będzie jeszcze taniej? Z drugiej strony z uwagi na niski wolumen wzrost może być bardzo dynamiczny i nie będzie okacji wiecej dokupić po takich korzystnych cenach. Spółka przecież jest warta dużo więcej niż te 35 mln zł.