po 40gr ludzie oddawali a IDM skupowal a teraz co uzbieral oddal w pakieci? dalej oddajcie po 40 gr i dla nas i dla spolki super ... moze drugi skup oglosza bo kasa im zostanie i to byloby najlepsze wyjscie obecnie
Co to jest 270 tysięcy PLN gdy mają do wydania 10 razy tyle...jaka blokada? Po prostu, coś wiedzą, co każe im czekać na właściwy moment: albo dobry, albo zły, dobry, to znaczne wyniesienie kursu, zapoczątkowane ukrytym skupem, zły, to trzymanie kursu w tych okolicach latami; ja się uzbroiłem w cierpliwość i czekam... do 2 PLN
najblizsze jakies informacje to raport za I polrocze za miesiac...a za rok to projekt deweloperski ile moga na tym zarobic?(no chyba ze nie zarobia na tym :/)
panowie po 43 gr to dołował lewa prawa kieszeń nie było obrotu ja i kolega wzieliśmy trochę czeka aż zbierze 98% akcji to sie ruszy tak jest na wszystkich spółkach zobaczcie wykresy helio z 4 zl na 25 zl atlanta z 1,70 na 12 zl permedia z 30 zl dwa lata mnie trzymał na 180 zl jest tylko jedna różnica tam było w wolnym obrocie po 10% akcji wtedy a na ntt jest 30 % w wolnym tam nikt na forum nie pisał bo nikt nie miał towaru nikt od roku nie pisze na agromie tylko ja tam zostałem zarobiłem na bgz 40 klocków i lece do japoni ESKULAP- żyjesz jeszcze może sie wybierzesz ze mną logos tour 10700 zl od 19 września daj cynk
co do wycieczki to sie nie wybiore z Wami nie jestem Wasza liga jestem leszczem...zeby tyle kasy wydac to ntt musialby strzelic bardzo wysoko i bardzo spekulacyjnie:)
jesteś napewno jeszcze młody to życie i chajc przed tobą ja mam64 gody i już wydaje bo czas ucieka nie rozpaczaj stare przysłowie mówi trzeba pić balować bieda musi pofolgować jak zobaczyłem ceny w japoni to mnie zgieło do ziemi bochenek chleba 17 zl mięso kiełbasa 130 zl za kilo pitza 70 zl bajeryją na tym ntt co mogli skupić jak podają sobie sami z lewej do prawej kieszeni sami sobie sprzedali
Panie Egzrocysta bycie z Panem na tej spolce to przyjemnosc...;) to nie tak ze kocham chajc bo jest odwrotnie ale bez kasy nie mozna nic..nie wiem chyba przynosze pecha wiec nastepne 5 lat bedziemy sie tu kisisc...
Renifer, nie gadaj...przypomnę, że w styczniu mieliśmy moment radości i odrobienie dwóch lat spadania w tydzień...co do 43 gr - to pechowo musiałem też sporo sprzedać, bo wygrałem akurat wtedy przetarg na działkę! Jeśli nie zawalą operacyjnej i zaczną skup - to warto poczekać nawet trzy lata... ja się łudzę, bo i tak muszę tu siedzieć do 2 PLN; Problem w tym, że wokół sporo tanich i dobrych walorów, a tu mrożonka...
nie no masz racje ale siedzimy siedzimy a tu cisza...ja tez nie oddam a strata jak ja pierdziu...a za jakis czas jakas zablakana owca przyjdzie kupi i od razu zarobi a my dalej bedziemy siedziec:)
Trudno być w tych czasach apologetą uśredniania, al jak tak z małą kasą siedzisz trzy lata okupujesz, to masz czym grać przy wybiciach, a strata zawsze się przyda; upały idą, czas nad wodę;
malo gram bo zawsze mnie wycyckaja na koncu wiec tylko siedze jak mi cos wpadnie kasy to dokupie troche...siedzimy tu juz wszyscy razem tyle czasu...moze jak to kiedys w koncu ruszy to jedziemy razem na jakac tygodniowa wycieczke?
misiu myślałem że cie wyczyścili mówiłem że wchodzę w BGZ dali trochę kasy może byś poleciał ze mną a za NTT polecimy do Tybetu misiu puszcze ci fotki na meila z Japoni