• nie dajmy się Autor: ~duchx [194.99.117.*]
    Pomimo dobrych wyników kurs ciągle spada. Z pewnością komuś na tym zależy. Może szykuje się jakieś wezwanie?, a może poprostu ktoś nas (drobnych akcjonariuszy) chce ogłupić. Nie dajmy się, nie pozbywajcie się akcji ze stratą, to przecież bez sensu.
    Popatrzcie na ilości akcji jakie ktoś kupuje/sprzedaje 1,2 4, 6, to przecież normalne zagrywanie w ch.... Ten ktoś w końcu odpuści, a wszyscy którzy teraz pękają będą wkur..... na siebie.
    Nie sprzedawajcie ze stratą.
    Pomyślcie cena emisyjna to było 7 złoty. Spółka nie bankrutuje, olimpiada przed nami, sport ogólnie ma przyszłość.
  • Re: nie dajmy się Autor: ~lukas89 [83.5.150.*]
    jestem podobnej myśli jak Ty.. nawet jeżeli nie będzie teraz wzrostów to i tak lepiej trzymać dłuższy czas niż oddać za pół-darmo.. ale decyzja należy do każdego z was
  • Re: nie dajmy się Autor: ~zbyszko [178.183.227.*]
    myslicie ze spekuła nie wie ze tylko czekacie zeby po 4zł oddac bez straty hahahah dobre sobie... cena emisyjna 7zł zobaczy na cłay rynek gdzie mozesz sobie te 7zł wsadzic
  • Re: nie dajmy się Autor: ~duchx [194.99.117.*]
    A może zarząd spółki mógłby pomóc i wyeliminować tych gó...nych spekulantów co kupują 1-10 akcji ???? Trzeba im przypomnieć o drobnych "ciułaczach" którzy wpakowali swoje oszczędności w akcje IPO.
  • Re: nie dajmy się Autor: ~Arczi [89.67.52.*]
    I po tym wpisie widać jaki poziom prezentujesz !! Może Ci naświetlę kilka prawd.

- Do inwestowania na giełdzie nikt nikogo nie zmusza !
    - Albo Ty kogoś wydymasz albo zostaniesz wydymany !
    - Zarządowi najbardziej zależy na debiucie - żeby wyciągnąć jak najwięcej kasy - później mają to w dupie - ewentualnie zależy im bardziej na spadkach niż wzrostach ponieważ mogą dużo taniej odkupić dysponując niezbędnymi informacjami.
    - z planktonem nie rozmawiają - jedynie z dużymi akcjonariuszami !

Daj sobie spokój z giełdą - wpakuj pieniądze do banku to będzie o tobie pamiętał bankowy fundusz gwarancyjny ... giełda jest dla tych którzy liczą się ze stratą !! a nie płaczą - uważasz że dużo straciłeś - to co mają powiedzieć na Petrolu gdzie kupowali po kilkaset złotych a teraz mają prawie złotówkę !!
    pytaniem jest czy ktos rzeczywisice zbiera jesli 6 sesje z rzędu zamkniecie sie na 2,49zł... najbardziej chce sie smiac z teorii spiskowych teraz nie ma tak ze po wynikach jest korba giełda wyprzedza fakty... chciałem podziekowac tym ktorzy namowili mnie do sprzedazy w kwietniu poniewaz tak jak wiekszosc z was czekłabym na 8zł czesto pieniadze przycmiewaja nam rozum tu po wpisach 80% widac ze włąsnie tak sie stało za bardzo pokochaliscie papier i do momentu jak znow bedzie na minimach na ktorych nie oddacie poniewaz jeszcze nie bedziecie wierzyc ze juz jest po wszystkim nastepnie bedziecie czekac z niecierpliwoscia na 2zł ktore jest juz teraz dzis to jest jutro o ktore martwiłes sie wczoraj ...obudzicie sie z ręka w nocniku szkoda
  • Re: nie dajmy się Autor: ~kazek [83.11.176.*]
    zbyszko po ile chcesz kupić?
    napewno nie od Ciebie chciwy inwestorze zreszta komu ja odpowiadam przez Ciebie wiekszosc wstrzymała sie ze sprzedaza jak jeszcze było powyzej 2,5zł niech Ci teraz podziękują
  • Re: nie dajmy się Autor: ~wilbek [82.210.180.*]
    nie ma u nas olimpiady ani euro w najbliższych latach...wyniki jednorazowe
  • Re: nie dajmy się Autor: ~duch [83.30.86.*]
    ...i pewnie wszyscy przestaną interesować się sportem, koniec wszystkiego :)
  • Re: nie dajmy się Autor: ~xxx [188.33.99.*]
    Ja jestem zapalonym sportowcem - biegam maratony, startuję w maratonach rowerów górskich MTB, gram w tenisa ziemnego co wiąże się z częstymi zakupami i nigdy nic nie kupiłem w Intersporcie - są po prostu za drodzy i wybór słaby - częściej kupuje w Dehatlonie gdzie sklepy większe - wybór dużo większy, ceny dużo mniejsze + własne marki a firma ma mniejsze koszty bo budynki są ich (przy galeriach a nie w galeriach). Teraz uświadom sobie dla czego innym rośnie a Intersportowi spada - olimpiada trochę napędzi klientów ale konkurencji ....
  • Re: nie dajmy się Autor: ~Zenek [178.36.223.*]
    Leszcze dają się łapać w pułapkę sternika. MACD, RSI nisko :-)
[x]
INTERSPPL 1,02% 0,40 2026-04-13 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.