• Poniżej 2 zł nie oddam swoich akcji Autor: ~mim [83.22.251.*]
    j.w.
  • Re: Poniżej 2 zł nie oddam swoich akcji Autor: ~Marek [89.228.36.*]
    Wreszcie coś zabawnego. Dotychczas raczej irytowałeś.Pozdrawiam.
  • Re: Poniżej 2 zł nie oddam swoich akcji Autor: ~Frantz64 [79.191.91.*]
    Mim, nie wiem w jakim wieku jesteś.....Jeśli około 12-14 lat, to widzę szanse, że jeszcze opchniesz powyżej 2 PLN. Musisz się tylko dobrze odżywiać, nie uprawiać sportów ekstremalnych, i pracować w jakimś spokojnym miejscu. i broń Cię Boże grać na giełdzie !!!
  • Re: Poniżej 2 zł nie oddam swoich akcji Autor: ~gnom [93.154.251.*]
    Nooo taaak najpierw naganiałeś na spadki i trułeś jaka to do dupy spółka(niszcząc ludziom życie) a teraz jak kupiłeś to byś chciał aby poszło do góry co?
    Ustawiasz sztuczny popyt zaraz za dolnymi widłami i myślisz że ktoś się nabierze!!!!
    Owszem też bym chciał aby ta spółka poszła do góry ale ludzie tak dużo na niej potracili że nie mają chęci w nią znów wchodzić,no chyba że będzie jakieś dobre info.
    Na rynku jest wiele zdołowanych spółek tylko o większej płynności i kapitał jak na razie trafia do nich-jak one już mocno wzrosną to może jakiś spekulant zainteresuje się Zenkiem.
  • Re: Poniżej 2 zł nie oddam swoich akcji Autor: ~kursowidz [83.7.193.*]
    Dnia 2012-07-23 o godz. 00:38 ~gnom napisał(a):
    > Nooo taaak najpierw naganiałeś na spadki i trułeś jaka to
    > do dupy spółka(niszcząc ludziom życie) a teraz jak kupiłeś
    > to byś chciał aby poszło do góry co?
    Ustawiasz sztuczny
    > popyt zaraz za dolnymi widłami i myślisz że ktoś się
    > nabierze!!!!
    Owszem też bym chciał aby ta spółka poszła do
    > góry ale ludzie tak dużo na niej potracili że nie mają
    > chęci w nią znów wchodzić,no chyba że będzie jakieś dobre
    > info.
    Na rynku jest wiele zdołowanych spółek tylko o
    > większej płynności i kapitał jak na razie trafia do
    > nich-jak one już mocno wzrosną to może jakiś spekulant
    > zainteresuje się Zenkiem.

> Nooo taaak najpierw naganiałeś na spadki i trułeś jaka to
    > do dupy spółka(niszcząc ludziom życie)

Ty gnom może z choinki się urwałeś.Jakie naganianie poprostu przeczuwał zwłe i pisał o tym a nie stała się zwała przez to,że pisał czy naganiał.Co do spółki też miał rację,że jest do duby bo jest.Co do niszczenia ludziom życia to już przesadziłeś.Powiedział bym,że psuł humory marzycielom myślących o życzeniowych wzrostach.Kto normalny spodziewa się wzrostów na spółce która cały czas generuje milionowe straty - chyba tylko leszcz marzyciel.

• Re: Poniżej 2 zł nie oddam swoich akcji Autor: ~gnom [93.154.164.*]
    Każdy kto wchodzi na giełdę jest marzycielem inaczej by nie wszedł-pesymiści widzący wszystko w czarnych kolorach na giełdę się raczej nie pchają.Spółka jak spółka czy dobra ? czas pokarze.....A wpisy na forum które tylko dołują działają na podświadomość zwłaszcza nowych graczy.To tak podobnie jak z samochodami jak dziesięciu mówi że taki a taki model jest kiepski to choć by taki nie był to następni powielą ich zdanie i uwierzą w to co mówią.
    Teraz fakt- ten dodruk to strzał w piętę i jestem strasznie w...ny bo jak rozmawiałem telefonicznie z prezesem to się zarzekał że przy tak niskim kursie nie mogą sobie pozwolić na taki numer.
    Kłamca ,kłamca.kłamca......
  • Re: Poniżej 2 zł nie oddam swoich akcji Autor: ~Marek [89.228.36.*]
    Kiedy Ty z nim rozmawiałeś ?.Bo ostatnio o kontakt z kimkolwiek z zarządzających było trudno.
  • Re: Poniżej 2 zł nie oddam swoich akcji Autor: ~gnom [93.154.164.*]
    To było w czasie gdy Zenek był po 33gr i rozmawialiśmy chyba ze czterdzieści minut.
    Za wszelką cenę chciałem ratować spółkę(i oczywiście swoje pieniądze) chociaż małym kontraktem- mój znajomy ma dużą świniarnię i namawiałem go na biogazownię i pewnie doszło by to do skutku ale jak mu opowiedziałem o mydleniu oczu to chłop dał sobie spokój i ja więcej namawiał go nie będę bo jak by wyszło coś nie tak to by wieszał na mnie psy do końca życia.
  • Re: Poniżej 2 zł nie oddam swoich akcji Autor: ~szlaban [94.42.179.*]
    Nooooooooooooooooooooooooooo!
[x]
MDIENERGIA -1,76% 0,78 2025-10-17 16:31:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.