czyli sam zostałem....
zazdroszcze wam ze uciekliscie z tego syfu,
ja mam tu taka strate ze czy srzedam czy zostawie na pamiatke to mi juz wszystko jedno....
Jeżeli utrzymają tempo wzrostu ( a to prawie pewne) to w drugim kwartale będziemy witać co najmniej 5zł, a to dopiero początek Każdy kto zna fundamenty spółki wie że warto teraz w nią wejść nawet powyżej 4zł
Dnia 2016-03-20 o godz. 16:22 ~Zulu napisał(a): > Każdy kto zna fundamenty spółki wie....
No wlasnie, jakie sa te fundamenty? Kto je zna? Czym sie roznia od tych fundamentow sprzed 3-4 lat, kiedy kurs lada moment mial spasc do 10 gr? Tym, ze wszytko zostalo sprzedane i zostalo 26 "Lewandowskich" z ktorych kazdy wyceniany jest wg obecnego kursu na 10 mln PLN? Ja nie widze innych fundamentow bytom sa. w tej chwili. Ale moze sie myle? Prosze mi te fundamenty pokazac.
Sklepy sa obslugiwane przez firmy franczyzowe, czyli wlasciciel i pracownicy to odzielna firma. Wlascicielami sklepow sa centra handlowe. Bytom tylko dzierzawi lokale. To nie jest zaden fundament. Fabryki tez nie naleza do Bytom sa.
Sklepy sa obslugiwane przez firmy franczyzowe, czyli wlasciciel i pracownicy to odzielna firma. Wlascicielami sklepow sa centra handlowe. Bytom tylko dzierzawi lokale. To nie jest zaden fundament. Fabryki tez nie naleza do Bytom sa.
czepiac sie mozna wszystkiego , na koncu jednak najwazniejszy jest ZAROBEK , a jaki jest widzielismy w 2015 i widzimy po 2 miesiacach tego roku....ja widze, ale kazdy widzi co chce i nagania jak chce :))