• Pytanie do Roberta 31 ? Autor: ~Legolas [213.158.216.*]
    Na początku dodam że mam akcje po 6 groszy. Widzę że jesteś Robercie optymistą jeżeli chodzi o kurs regnona! To napisz proszę co wedĺug Ciebie będzie się działo z kursem ? Z gory dziękuje Legolas :)!
  • Re: Pytanie do Roberta 31 ? Autor: ~hej [77.65.156.*]
    on nie jest żadnym optymistą tylko zwykłym naganiaczem

jak mówiłem żeby opuszczać okręt to wyzywali mnie od naganiaczy , to teraz roberciki są 50% w plecy jak nie więcej , to optymistyczna wersja
  • Re: Pytanie do Roberta 31 ? Autor: ~Legolas [188.146.43.*]
    Nie do końca hej ja kupiłem po 6 bo myślałem że taniej nie będzie ale dalej wierze że za 9 conamniej sprzedam Robert kupił za 5 i też ma nadzieje że zĺapał doĺek ty z kolei czekasz na 4 grosze i też jak kupisz to będziesz chciał żeby się odbiło w końcu tak jak my na to już liczymy ! Na razie ja przepłaciłem Robert jest na zero a ty biadolisz czekając na 4 groszach!
    on kupił za 9 i wychodzi na to że uśredniał z wyższych poziomów

ale widzę że ty też wierzysz że naganiam na 4 grosze tylko że ja wcale się nie przymierzam do kupna, musiałoby się stać coś przełomowego abym zmienił zdanie, bo co mi z tego że kupię po 4 grosze jak to poleci na 3 lub niżej albo będzie się kisił następny rok to dziękuje za taki interes...a dlaczego ma nie lecieć skoro spadło na 5 groszy,,, pół roku temu kto z was by uwierzył w 7,6,5 groszy tak samo jak wczesniej nie wierzyli że zwalą akcje poniżej 20-30 groszy, emisje robią swoje,,,,chce zwrócić ci tylko uwagę że bez mojego pisania to też spada, nie było mnie tu dłuższy czas to i tak leciało

mimo wszystko mam nadzieje że uda ci się wyjść z tego bez szwanku, ja poprostu wiem co działo się na centrozapie i na pronoxie jest podobnie...nie dadzą ulicy zarobić jeśli sami nie będą wstanie ( o sory oni zarabiają, mają kase z emisji )
  • do Hej(Y)......... Autor: ~robert31 [86.47.30.*]
    A ja mam pajacyku średnią 9groni teraz i kilka mln akcji...............i co????
    Bedziesz szydzil ze mnie jeszcze kilka tygodni BO ZA TO cI PŁACĄ............. a pózniej znikniesz,a my pokupujemy domy i ziemie,jak było na moni i igr(poczytać forum).........\

Niestety ja nie mam takich możliwości wglądu do informacji nie jawnych jak Ty i przy takiej ilości akcji którą mam jestem zadowolony ze swojej średniej...........:):):):)

a jak upłynnie do bede polewał z Ciebie i innych królikowych słópów do końca roku.....bo prawda jest taka,że wystawiacie po prawej,a jak ktoś zaczyna skubać to zabieracie....jeszcze poczekamy chwilkę,a pózniej pogramy z wami w waszą gre.....

ps.
    jak nie podbijesz moich postów jak Was wycackałem ostatnio zrobię to sam w najbliższym czasie......:):):):Troszkę popsułem zabawę jak i teraz,ale ja sam pisałeś to GPW............:):):):)
  • Re: Pytanie do Roberta 31 ? Autor: ~Legolas [178.180.112.*]
    hej ty mi absolutnie nie przeszkadzasz możesz ludzi ostrzegać przed wejsciem w regnona bo to czy kurs ruszy to nie zależy od nas małych tylko od krolikow albo od jakiegoś spekulanta z grubą kasą !
  • ~Legolas [178.180.112.*] Autor: ~robert31 [86.47.30.*]
    Jak wchodziłeś po 6gr i masz taką średnia,to rewelacji w portfelu nie masz zważywszy ile było skupione w tym czasie.,.......:):):):) ale zapewne hej z którym tak Ci się szybko i konfortowo łączy odpowie dlaczego tak jest.............i niech mi ktoś powie że doświadczenie nie ma znaczenia,bo 6 latach na forum Bankiera już nawet nie musze zaglądać w notesik z IP.........show on must go on guys:):):):)
  • Re: ~Legolas [178.180.112.*] Autor: ~ciekawy [77.254.170.*]
    Robercie jaki przewidujesz scenariusz ? Co może się dziać (z kursem i ze spółką) Jakie uważasz poziomy za realne i w jakim czasie ? POZDR
  • Re: Pytanie do Roberta 31 ? Autor: ~Legolas [83.22.176.*]
    Robert ja tu z nikim nie trzymam ale bliżej mi rzecz jasna do posiadaczy akcji ! Zapytałem Cię grzecznie a Ty się wkurzasz ! Z tą twoją średnią 9 groszy to oczywiście żartujesz skoro twierdzisz że moja nie najlepsza ?
    po jego ostatnim poście stwierdzam że to zwykły szczeniak, jak gościu jest minimum 40% w plecy a zaczyna fantazjować czego to sobie nie kupi i to pisanie o milionach akcji, śmiechu warte..poziom Zbycha
  • Re: Pytanie do Roberta 31 ? Autor: ~Piotr [94.75.114.*]
    A mnie intryguje ten tajemniczy grubas co od czasu do czasu wchodzi jak Zorro i zbiera bez opamiętania. Ciekawe czy to się królik przebiera czy ktoś z zewnątrz ? I ciekawe czy wychodzi na swoje po takich interwencjach ??? Te podbitki to krew tej spółki gdyby nie one to kurs by się dużo śmielej osuwał - nie oszukujmy się każdy na to liczy nawet jeśli roztacza świetlane wizje dla tej spółki.
    I ciekawe co to qrwa znowu za animator wysypuje po 4 gr. :( Mam nadzieję że to wyleszczanie przed odpałem - jeśli taki mechanizm w ogóle funkcjonuje.
  • Re: Pytanie do Legolas Autor: ~sokista [188.33.104.*]
    Pedalejeden skąd drugi Cfelo ma wiedzieć, co będzie się działo z kursem. Piszesz sam do siebie pod innym nikiem i IP. Lansujesz się na forum na Guru?
  • Re: Pytanie do Roberta 31 ? Autor: ~Legolas [83.22.176.*]
    Sokista do kogo to było??????????
    Czy ktoś ma wiedzę kto stoi w kolejce na sprzedaż po 5 gr z pakietem 1 000 000 i 1 700 000 ? Wydaje mi się że ten pakiet 1 700 000 lubi się pojawiać i znikać ;) ale oczywiście nie ma żadnej pewności.
    Dziwne to sypanie za 4 gr. i to ustawienie się dużych pakietów za 5 gr.
  • Re: Pytanie do Roberta 31 ? Autor: ~robert31 [86.47.30.*]
    Dnia 2012-07-19 o godz. 10:45 ~Piotr napisał(a):
    > Czy ktoś ma wiedzę kto stoi w kolejce na sprzedaż po 5 gr z
    > pakietem 1 000 000 i 1 700 000 ? Wydaje mi się że ten
    > pakiet 1 700 000 lubi się pojawiać i znikać ;) ale
    > oczywiście nie ma żadnej pewności.

Zobaczysz jak przyjdzie pora i czas jak szybko beda znikać te ''wielkie miliony '' z prawej......:):):)
    Ciekawe czy ktos się jeszcze robi na te straszaki i walenie sobie po zleceniach.......Swoją drogą,odpowiadając na kilka pytań za jednym razem,polecam przeanalizować jakie mamy wolumeny od 15-16gr......prawda jest taka ,że nikt nie będzie sprzedawał po smiesznych pieniądzach dlatego sternik bez większego problemu może sterować kursem,za dużo osób jest uwięzionych powyżej 20-30 gr aby oddawać po takiej cenie.......Ale pewnie jacyś szaleńcy się znajdą(spłata kredytu lub wypadki losowe),na co liczą królikowe słupy,tym bardziej mnie śmieszą mnie posty osób typu Hej i kilku innych....cierpliwośc popłaca,a przekonacie się o tym na tym walorku,mam sporo ze średnią 9gr i wcale się tym nie przejmuje,że jest teraz 4..........bo wiem,że sporo jeszcze zarobię tutaj......
    już sikasz po nogach, dlatego tu siedzisz
  • oj Hej,malinowy nosie,nie ładnie........... Autor: ~robert31 [86.47.30.*]
    Dnia 2012-07-19 o godz. 14:34 ~hej napisał(a):
    > już sikasz po nogach, dlatego tu siedzisz

Chłopczyku,ja tylko zarabiam na bankrutach więc zastanów się zanim coś napiszesz,albo poszukaj na innych forach jak robercik zarabia,zarabiam dołaczajac się do was,proste,a jak już mam tyle co w założeniu wtedy sobie polewam z takich jak TY,bo wy musicie się się nieżle napracować i robić z siebie idiotów zanim ktoś coś kolwiek odda........i jeszcze mała róznica,że ja gram za swoje A Wy nie............:):):)
  • Re: Pytanie do Roberta 31 ? Autor: ~elwira [77.113.151.*]
    te 1700000 to moje, juz sama niewiem co robić. po 6 nie wywalałam, bo tymi akcjami zanizyłabym kurs spadło na 5 gr, chcieli brać po 5 gr, to nie wywalałam, teraz po 4 gr wywalaja i niewiem czy nie wywalić ostatnich groszy nie uratowac, bo widzę ,że z tej spółki może nic nie zostać. I moga zostac zawieszone akcje ( jak bywało z innymi,że są nie notowane) albo poleci na 2 gr albo nawet 1 gr, zrobią podbitke do 5 gr i są zarobieni..
    Jestem zdruzgotana ta spółka, że po ogłoszeniu upadłości nie poszła tyle w dół co teraz
  • Re: Pytanie do Roberta 31 ? Autor: ~Inwestor [148.81.55.*]
    Właśnie dla tego i spadamy, bo z prawej strony tworzy się baton. Spróbuj zdjęć zlecenie to wtedy będzie większa szansa ze odbije
    No to się przynajmniej coś wyjaśniło. Trudna sprawa. A można wiedzieć jaką masz średnią ?
    Piotr, ty w to wierzysz, szkoda że dałeś się złapać na 6 groszach, szkoda naprawde naszej kasy, dość sponsorowania cwaniaków
[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.