• a gdzie ABW? Autor: ~Aga [46.205.5.*]
    ja już złożyłam doniesienie do prokuratury na te przewały i do sadu o odszkodowanie za zjazd nieuzasadniony ze 107 na 51 . tak wie odszkodowanie poleci od tych kmiotów
  • Re: a gdzie ABW? Autor: ~azx [46.186.70.*]
    nie ośmieszaj się
  • Re: a gdzie ABW? Autor: ~Arturpenis [188.146.27.*]
    Artur Penisie co chcesz od kobiety. może wpadniesz po wpier.....
  • Re: a gdzie ABW? Autor: ~falcon [83.21.227.*]
    możecie sprecyzować swoje żale ? bo nie do końca je rozumie ...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.86.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: a gdzie ABW? Autor: ~sd [83.28.141.*]
    Trzeba złożyć wniosek do KNF o zbadanie sprawy w związku z manipulację kursem i wprowadzaniem akcjonariuszy w błąd o rzekomych wiążących ofertach cenowych i oczekiwanej cenie za Stokrotki min. 900 mln złotych i o planach sprzedaży nieruchomości za 500 mln zlotych - mieli podać strategię do końca czerwca br !!!
  • Re: a gdzie ABW? Autor: ~KRZYSIEK [46.113.3.*]
    Droga Aguś, ten zjazd ze 107 do 51 to dywidenda, a nie rzekomy zjazd notowań spółeczki.
  • Re: a gdzie ABW? Autor: ~Anka [178.180.50.*]
    coś ci na głowę padło, jednego dniasp waa 107 a innego 51? pojebalo cie. kawa by powiedzial ze dywidenda 100 i sie zgodzisz na wartosc akcji po 7 zł. Pomysl a potem pisz
  • Re: a gdzie ABW? Autor: ~ja [77.255.255.*]
    Ale bez inwektyw to może ktoś po ludzku wytłumaczyć o co chodzi z tym 107 i 51? Bo jak z KGHMu odjęli wartość dywidendy to nikt do prokuratory nie lata, że został oszukany. A tutaj z jakichś powodów tak.

Jest mnóstwo spółek notowanych poniżej wartości księgowej, a myślę że w historii były takie notowania, które były mniejsze niż ilość gotówki w kasie (choć tutaj sobie nie dam nic uciąć). Więc zdarza się, że wycena spółki leci na łeb i na szyję.

Oczywiście darowizny akcji to już ostra kombinatoryka, ale to zdaje się odrębny temat.
  • Re: a gdzie ABW? Autor: ~Krzysiek [109.243.104.*]
    Nie wiem, co tu narzekacie, dywidendę dostaneicie lub może już dostaliście, więc nie powinno być problemu, ale spokojnie prezes zadeklarował, iż za rok tak dużej dywidendy nie będzie.
  • Re: a gdzie ABW? Autor: ~as [46.204.32.*]
    co ty pierdolisz debilu,chory jesteś? widać że złodziejem jesteś
[x]
EMPERIA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.