ja już złożyłam doniesienie do prokuratury na te przewały i do sadu o odszkodowanie za zjazd nieuzasadniony ze 107 na 51 . tak wie odszkodowanie poleci od tych kmiotów
Trzeba złożyć wniosek do KNF o zbadanie sprawy w związku z manipulację kursem i wprowadzaniem akcjonariuszy w błąd o rzekomych wiążących ofertach cenowych i oczekiwanej cenie za Stokrotki min. 900 mln złotych i o planach sprzedaży nieruchomości za 500 mln zlotych - mieli podać strategię do końca czerwca br !!!
coś ci na głowę padło, jednego dniasp waa 107 a innego 51? pojebalo cie. kawa by powiedzial ze dywidenda 100 i sie zgodzisz na wartosc akcji po 7 zł. Pomysl a potem pisz
Ale bez inwektyw to może ktoś po ludzku wytłumaczyć o co chodzi z tym 107 i 51? Bo jak z KGHMu odjęli wartość dywidendy to nikt do prokuratory nie lata, że został oszukany. A tutaj z jakichś powodów tak.
Jest mnóstwo spółek notowanych poniżej wartości księgowej, a myślę że w historii były takie notowania, które były mniejsze niż ilość gotówki w kasie (choć tutaj sobie nie dam nic uciąć). Więc zdarza się, że wycena spółki leci na łeb i na szyję.
Oczywiście darowizny akcji to już ostra kombinatoryka, ale to zdaje się odrębny temat.
Nie wiem, co tu narzekacie, dywidendę dostaneicie lub może już dostaliście, więc nie powinno być problemu, ale spokojnie prezes zadeklarował, iż za rok tak dużej dywidendy nie będzie.