ale ktos spycha akcje i pewnie zbiera smiech mnie ogarnia jak zasiana jest panika i ilu juz odalo ,pewnie same aktywa sa wiecej warte musze sprawdzic,niech oddaja resztki i wtedy bedzie mozna ruszyc ,musza sie wyczyscic ci co nie lubia czekac jak mozna kupic i za chwile wystawic po tej samej cenie lub ze strata
Oczywiscie, ze trzymam... ale ja kase juz przeznaczylem na ewentualna strate... po prostu nie moge sie chwalic zarobieniem na 2 sztycach... bo juz zarobku nie mam. Kapital wlozony wyciagnalem juz dawno temu a reszte mam za free.
Co nie zmienia faktu, ze czuje sie podle, bo konto kiepsko wyglada teraz:).
Jak bedzie po 1 gr to nawet chyba tego nie usrednie, spolki przyklejaja sie do 1gr.
Coraz czesciej zgadzam sie z forumowa Casandra ADA:)
Przemek, pytasz jaki sens jest opychac ze strata..."cut your losses short let your profits run"...jest takie powiedzenie.
Zastanow sie nad NC i groszowkami... wystarczy tutaj raz 1 grosz zarobić, a to pokryje wszystkie koszty poprzednich kilku tranzakcji kupna i sprzedaży po tej samej cenie(zakladajac, ze obracasz odpowiednio duzym wolumenem).
A ciecie szybko strat to najlepsza obrona kapitalu... ja przy 10groniach powinienem was zasypac, a teraz sam jestem zasypany...tym bardziej, ze przy 20 moglem po raz 3 wziac zysk.
Przemus, dochodze do wniosku, ze robienie durnia z siebie nawet niezle Ci wychodzi, jednak mysle, ze masz w tym cel….byc moze sie myle albo to wlasnie Ty sprzedajesz “lub pod czyims plaszczykiem” lub jestesz dobrze poinformowany….jestes zbyt aktywny a wiekszosc twoich postow jest praktycznie nielogiczna...zastanawiam sie co z tego wszystkiego wyjdzie, pewnie niedlugo poznamy odpowiedz
zapewniam cię przemuś, ze jak już nie będzie tej spółki na giełdzie, ty będziesz długo lizał rany a nick przemek z twoim IP zniknie z forum na długi czas. Takie życie :-)
ada jakos tax fundusz ktory tu jest akcjonariuszem nie sprzedaje a ty wyskakujesz z upadloscia gdzie tu logika.a fundusz to dopiero ma akcji o ile sie nie myle ponad 7 mil
co ja tutaj będę pisał. Na kupnie wystawione jest 277 k po 5 gr. Jeżeli wierzysz w ta spółkę, dołóż teraz dodatkowo 200 k. To jest tylko 10 k zeta. Zresztą i tak obiecałes, że to zrobisz. Tak więc, obserwuje od teraz zlecenia. GO! :-)
to prezesik chyba dzisiaj pogonił resztę
mógł to sprzedać za godziwą cenę ok. 20 gr za akcję, a sprzedaje po 5 gr
albo ma nóż na gardle albo to są ustawione transakcje
Kiepski strasznie prezes... od 2 lat spolka na NC a jest totalnie anonimowa nawet w Łodzi,heh.
Nie ma zadnych reklam budowanych obiektow(poza strona samej spolki), zadnej info na jakim etapie sa inne inwestycje(najbardziej strategiczna Krakow). Inni deweloperzy sprzedaja juz plany swoich obiektow, a tu nie ma nic.
Mało tego, przejezdzalem dzisiaj Pietryna i specjalnie szukalem ich szyldu...nawet tego nie ma...no chyba, ze za szybko przejechalem(mogło tak być, ale z ulicy serio nie widac).
Do tego wszystkiego nawet nie potrafil sprzedac akcji za godziwe pieniadze, tylko sypie teraz by kurs uwalić jeszcze bardziej.
Ten prezes to poraszka...a widzieliscie na stronie co Prezes i Rada Nadzorcza pisza o sobie... to sa kpiny... albo przyzwyczailem sie do spolek na GPW.
Nie dostal poparcia, potem dostal... nie potrafia glosow liczyc???
to nie jest biuro tylko jakaś klitka
Podejrzewam że to nie prezes zaniża kurs
tylko ci co chcą żeby jak najtaniej sprzedał
On już zarobił na tej spółce
pozytywne jest to , ze pojawiaja sie pozytywne wieksze zlecenia na kupi (oczywiscie monetarnie to niwiele) ale jako pakiety to juz cos....chyba wyglada na to, ze te menda-prezes juz sie wysypal (chyba nawet nie ma obowiazku sie oglaszac bo juz byl ponizej 5%)...bardzo mozliwe, ze przesilenie ma wlasnie miejsce
Pojawiaja sie, bo coraz taniej mozesz zostać prezesem spolki. Zakladajac, ze cena spadnie do jednego gronia mozesz miec pakiet 23% spolki juz za 45k. Jezeli jestes z budowlanki i umiesz prowadzic biznes, to to smieszna cena za firme developerska notowana na NC...bez wzgledu jaka ona by byla...bo kazda firme mozna naprawic.