• Adline mocno w dół Autor: jacek_z_grochowa [79.187.176.*]
    ------------------------------------
    http://stooq.com/q/?s=adline
    ------------------------------------
    NC index mimo sztuczek z usunięciem spółek uwalających index i tak poleci poniżej 30 pkt i będzie zmierzał w kierunku 20 -tu. Zgodnie z tym statystycznie wszystkie spółki spadną o 50 % od dzisiejszych minimów na tym rynku. Za rok jak bessa wejdzie w stan depresji, 90% spółek będzie chodziła po 1-4 grosze, czyli po 10-50 % nominału. Aer po nieudanej próbie wybicia, opadnie w końcu na te kilka - kilanaście groszy i sobie uzbieracie bardzo dużo akcji w bardzo atrakcyjnej cenie :) A na razie obowiązuje scenariusz - nie brać pow. 25-ciu czy też wywalać, skupować poniżej 25-ciu, a jeszcze lepiej poniżej 20-tu. Zgodzicie ise w końcu ze mną, że mamy nie byle jaką bessę 100-lecia. ucierpią i większe indeksy, ale z czasem, zanim będą zamieszki i upadki bluechipów i banków - jeszcze trochę ząbków nadziei przed nami.
    Stara zasada - masz gotówkę - jesteś królem cały czas obowiązuje, wkrótce ze zdwojoną siłą
    Pozdrawiam wszystkich myślących forumowiczów, a tych rasowych niedźwiedzi w szczególności gdyż zapewne maja powody do radości wynikającej ze swej naturalnej projekcji pesymizmu przekładającej się na wycenach wszystkich niemal aktywów
  • Re: Adline mocno w dół Autor: andrew_ [164.127.186.*]
    Jakis czas temu uwazalem, ze jestes bezczelny. Teraz uwazam, ze jestes po prostu przykry:)
  • Re: panie Jacku a jaka pana perełka się zachowuje ? Autor: ~spekulant 1973 [79.163.86.*]
    novainvest co pan proponował zbieranie :)
  • Re: panie Jacku a jaka pana perełka się zachowuje ? Autor: jacek_z_grochowa [79.187.176.*]
    Ja rządze na novej czy tego chcecie czy nie :) Jak się skończy zobaczycie mocno zdziwieni.
  • Re: panie Jacku a jaka pana perełka się zachowuje ? Autor: ~ja [80.48.180.*]
    wczoraj pisałeś, że chciałbyś kupić taniej ale już ci się nie uda, a tu niespodzianka, więc albo wczoraj kłamałeś ludzi albo dziś kłamiesz mówiąc, że ty rządzisz, zdecyduj się w końcu....moim zdaniem piszesz o dwóch rzeczach równocześnie i liczysz, że któraś się sprawdzi
  • Re: panie Jacku a jaka pana perełka się zachowuje ? Autor: jacek_z_grochowa [79.187.176.*]
    Nie kłamałem, jak testujesz na ukrytym i wiesz, że możesz przesypać - przesypujesz. Besse mamy, a załamani ludzie oddadzą ze stratą. Strach rządzi, gotówka królem. Kiedyś sam/sama się tego nauczysz. To tylko kwestia dośw. Wystarczy 100 tys. zł i możesz ze śmieciami wyprawiać wszystko w każdą stronę. I tak zawsze spada się na 4 łapy z sowitą kiesą, ale bywają i wtopy - owszem :)
  • Re: Adline mocno w dół Autor: ~ja [80.48.180.*]
    i dodałbym jeszcze, że psychiczny, a nawiasem mówiąc na novej dziś promocja idź bierz bo podobno taniej miało nie być a jest, szok
  • Re: Adline mocno w dół Autor: jacek_z_grochowa [79.187.176.*]
    I tak ma być!
    Pozdr - JAcek
  • Re: Adline mocno w dół Autor: ~frik [86.63.121.*]
    wy się do niego uśmiechajcie a ja zadzwonię po karetkę z długimi rękawami :-)
  • Re: Adline mocno w dół Autor: ~Baja bongo [89.231.79.*]
    Jasiu Fasola-ty jesteś baran nad baranami!Co się dzieje z twoją Novą?Gdzie 80 gr,na które naciągnąłeś wielu?
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.