Niech zyje zyje nam prezes naszego klubu (spolki) niech zyje nam....Waldi boski zigolo 5,92zl coz za piekny kurs w dwa lata po przejeciacch ozgrafu i bzgrafu..... Juz sam kompap drukuja jakies instrukcje obslugi kosztowal wiecej.....piiekny biznes, piekny kurs, piekna Lip(k)a.....
Ty co twierdza ze po co prezes ma kupowac drozej skoro moze taniej odpowiadam ze kurs jest odpowiedzia akcjonariuszy na poczynania zarzadu i odzwierciedla poziom zaufania akcjonariuszy miejszociowych do spolki
konrad lapinski-stary i zatwardzialy niedzwiedz-z tfi skarbiec a teraz total fiz-z tego co widze to kosolidacja przed hossa.link-puls biznesu.milego handlu
Czy mi sie wydaje czy tam faktycznie napisali ze gosc jest prawie 10% w plecy i ma srednia gorsza od pozostalych za ostatni rok? Jakos chlop srednio daje rade ale oby tak bylo jak mowi choc hossa kompap ominie
Moje teorie sa następujące :)
-- Lipka nie kupuje bo skończyła się kasa ( średnio prawdopodobne),- moze czeka a życie zna takie przypadki że ktos tam był przygotowany do małego pakietu na innej "czerwonej" spółce a ktos niespodziewanie pare groszy wyżej ukryte na k postawił i misterny plan poszedł się....... kto słucha "muzy" zapewne kojarzy rytm:):):):)
-- Lipka to niezły cwaniak ale pewnośc nieraz gubi
-- Ktos pisał na parkiecie że Moska szkodzi --- może to i firmowy znak bo ciagle 1111 ktos sprawdza popyt ale w to nie wierze;
--- Niech zarządzający kupują czym więcej tym lepiej ---ciekawe który z nich podniesię ręke na następnym walnym za głosowaniem grupami ---- oj aby nie było " I TY BRUTUSIE PRZECIWKO MNIE" :):)
i jeszcze jedno ja wójek dobra rada mówię: nie słuchajcie Karsyków i innych -- jest was tak mało że w tym jest wasza siła
Rocco bardzo bym chcial zebys swojego ch...a zasadzil lipce w kakaowe oczko ale za cienki jestes ty i ta twoja grupa nikomu nie zalezy na akcjach ani lipce ani tej rzekomej grupie macie 6k po 6zl wystawiione i nikt nawet kijem nie chce tknac tego gowna
Uwierz że dymanie nie polega na oddaniu 6 kilo papiera po 6 zł ---
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
Tu nie ma sensu na czworo dzielić włos
Na sztos rzuciliśmy swój życia los, życia los!
Moze i byc jak piszesz laskawiec ze swoja poligrafia moze stac lepeij niz lipka i podskubie go troche a i z gronem friendow moze i jakis numer wywinac na nastepnym walnym i okaze sie sie z waldiemu akcji zabraknie a knabe wkurzony na niego podobno :)
Z kamienną twarzą siedzę na walnym przy stole
Przy nim ludzie których mniej trochę wolę
To stało się tak nagle jakby dziełem przypadku
- Kto z nas? Może Pan, panie Waldku
Tak panie Waldku, Pan się nie boi
Dwie trzecie walnego za Panem stoi
Panie Waldku, Pan się nie boi
Cały nieświadomy akcjonariat murem za Panem stoi
Obserwuję paznokcie pod stołem
Nie daję poznać, że trochę się boję
Trzeba trzymać fason w każdej chwili
Nawet wtedy, kiedy wszystko się wali
Choć w sumie ten tekst bardziej chyba pasuje z naciskiem na 4 wers ostatniej zwrotki;);)
eden chciał mieć wiele pieniędzy
Wiele pieniędzy i już nic więcej
Drugi czynił owe podboje
By mieć złoto na nowe stroje
Ci pierwsi pili na swoich dworach
Obaj byli w zgodnych humorach
Trzeci i czwarty zagryźli zęby
I rzekli: - Nie przejdziecie tędy
Posłuchaj, posłuchaj tej dawnej opowieści
O czterech głupcach, których los nigdy nie pieścił
Posłuchaj, posłuchaj o końca ich przyczynie
Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie
W górze jeszcze na niebie słońce stało
Gdy już ich ciała obgadali
Siła nienawiści jednego do drugiego
Powaliła i starego, i młodego
Nie trwoń tylko rzymskiej chwały
Przechodza wojownicy nowej wiary
Jak to się stało, kto pyta nie błądzi
Zwycięzców nikt nie sądzi
Fajnie wyglądają te ustawki, bardzo `realistycznie`. Ktoś wystawia łatwe piłeczki do ścieńcia dla prezesa... ale mało kto się daje w to wciągnąć i na to nabrać.
Dnia 2012-07-25 o godz. 17:16 ~doktor napisał(a):
> Fajnie wyglądają te ustawki, bardzo `realistycznie`. Ktoś
> wystawia łatwe piłeczki do ścieńcia dla prezesa... ale mało
> kto się daje w to wciągnąć i na to nabrać.
Ale stary farmazony gadasz. Jak to mówisz wystawioną piłeczke może sciąć każdy--choćby dzisiaj zostało ponad 2 kilo na s ---czemu więc nie korzystasz.???? i nie kupujesz ??
Korzystam, jak zeszło na 2 fixy to parę sztuk odesłałem, potem przygarnąłem z powrotem jak syna marnotrawnego.
Mówisz że 2k. było na S. Weź nie żartuj, tu nie idzie gra o marne 2 tysiące. Spróbuj dodać do tych 2 jeszcze z pięć, zobaczysz jak je połkną i znowu wyplują te dwa na straszaka. Odsiewają ziano od plew. Wiedzą co w arkuszu jest ich a co nie. Jak usuną wszystkie swoje zlecenia na S to zostanie g...., arkusz S jest coraz chudszy...
Mam te same obserwacje co Ty. Lipce brakuje jeszcze 200 kilo do jego upragnionych 33% i tyle. Dopóki nie będzie blisko tego progu kurs będzie trzymany za pysk.
Dnia 2012-07-26 o godz. 07:42 ~-znawca napisał(a):
> to moje 2k było,
dzis znów wstawię o 10,59 2k a potem w
> zależności od sytuacji kolejne 9,5k
Mam dość po 3latach
> tego złodzieja!!
Czekałeś dwa 3 lata -poczekaj i jeszcze trochę -- przyjedz na kolejne walne, napewno do tej pory powinien ujawnić się nowy akcjonariusz, może i kogoś z dotychczasowych akcjonariuszy juz to wszystko wnerwia - przeforsujecie głosowanie grupami , wprowadzicie swoich ludzi, a oni juz będa wiedzieli gdzie szukać i czego w papierach. Lipka i tak zapewne spadnie na cztery łapy, ale prezesuniem juz mógłby nie być. Pozatym Ciekawi mnie kto na ostatnim walnym głosował przeciw niemu 111 głosami. (Krzysztof ??--niemozliwe)