• jak tu cokolwiek ma rosnąć dane mowia same za siebie Autor: ~RZEZNIK [178.183.228.*]
    juz kiedys spotykałem sie z okresleniem polska niczym nie rozni sie od rumuni, moze bardziej sie z tego msiałem niz brałem na serio jednak jak dalej tak bedzie wygladałą gospodarka w naszym kraju to na zadnej bananowej społce nie spodziewajcie sie wzrostów
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Produktywnosc-pracy-pieta-achillesowa-Polakow-2592462.html
  • Re: jak tu cokolwiek ma rosnąć dane mowia same za siebie Autor: ~db [31.11.149.*]
    Dnia 2012-07-12 o godz. 15:48 ~RZEZNIK napisał(a):
    > juz kiedys spotykałem sie z okresleniem polska niczym nie
    > rozni sie od rumuni, moze bardziej sie z tego msiałem niz
    > brałem na serio jednak jak dalej tak bedzie wygladałą
    > gospodarka w naszym kraju to na zadnej bananowej społce nie
    > spodziewajcie sie wzrostów
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/Produktywnosc-pracy-pieta-a
    > chillesowa-Polakow-2592462.html

to naprawdę jest g....... niana społka, totalny śmieć, bijemy rekordy ale w drugim kierunku
  • Re: jak tu cokolwiek ma rosnąć dane mowia same za siebie Autor: ~pluk [83.29.126.*]
    podejrzewam że będzie spadać do około 1,5 po ogłoszeniu wyników może osiągnie 2,5 obecne.. masakra totalna, mówicie że tak wszyscy sypią ale co mają robić, ja też mam już ochotę to w p.i.z.d.u sprzedać bo ileż można, człowiek liczył na cokolwiek zysku, a teraz ma z.a.j.e.b.i.s.t.a stratę.. jak tak pójdzie to akcja będzie warta tyle co jedna bułka
  • Re: jak tu cokolwiek ma rosnąć dane mowia same za siebie Autor: ~db [31.11.149.*]
    ale pedzi!!!!? (śmiech) nie wiem gdzie się zatrzyma(i znów smiech)
  • Re: jak tu cokolwiek ma rosnąć dane mowia same za siebie Autor: ~RZEZNIK [178.183.252.*]
    panowie kiedy macie ten raport połorczny za tydzien ktos mowił tydzien temu ze za 2 tyg ma być czy 31 sierpnia?
  • Re: jak tu cokolwiek ma rosnąć dane mowia same za siebie Autor: ~xxx [46.228.90.*]
    raport półroczny 31 sierpnia, natomiast szacunkowe dane za I półrocze około 20 lipca zdaniem prezesa
  • Re: jak tu cokolwiek ma rosnąć dane mowia same za siebie Autor: ~RZEZNIK [178.183.252.*]
    społka tąpnęła dość mocno w dół wsparcie numero uno było przy 2,73-274 drugie przy 2,3(coś) jesli w następnym tygodniu zobaczymy 2,3X lub jeszcze dziś to kierunek jest tlyko jeden południe ktos napisał ze nie ma dolnych wideł tlyko górne ;/? i weź tu zrozum ludzi !! po wynikach szacunkowych sytuacja moze sie także odwrócić jesli rynek zareaguje entuzjazmem jednak kurs musiałby dojść do 3,4 -3,7 i w tych okolicach mogłaby sie odbywać konsolidacja papiera pod następne wybicie. Po zlecenich juz widać ze nie ma komu oddawać na tych poziomach osobiscie uwazam ze wiecej tu nie wyciagną na tych poziomach, wiec albo zjada w dół ponizej 2,3 ale wtedy przystanek robi sie na 1,55-1,7 teraz nie potrafie tego dokłądnie wyrysowac, lub podciągną to na 3 zł i tam zacznie ktos im sypac... jedynym słowem szkoda ze sie nie udało bacznie obserwowałem te społke co sie wydarzy po wynikach za czerwiec moje przypuszczenia były słuszne stało sie to co zawsze sie dzieje gdy pojawia sie nirvana wsród inwestorów czyli urzeczywistnienia 8-10-20zł po wynikach rakieta lecimy w kosmos ...
  • Re: jak tu cokolwiek ma rosnąć dane mowia same za siebie Autor: ~bart [95.131.110.*]
    Dnia 2012-07-13 o godz. 14:38 ~RZEZNIK napisał(a):
    > społka tąpnęła dość mocno w dół wsparcie numero uno było
    > przy 2,73-274 drugie przy 2,3(coś) jesli w następnym
    > tygodniu zobaczymy 2,3X lub jeszcze dziś to kierunek jest
    > tlyko jeden południe ktos napisał ze nie ma dolnych wideł
    > tlyko górne ;/? i weź tu zrozum ludzi !! po wynikach
    > szacunkowych sytuacja moze sie także odwrócić jesli rynek
    > zareaguje entuzjazmem jednak kurs musiałby dojść do 3,4
    > -3,7 i w tych okolicach mogłaby sie odbywać konsolidacja
    > papiera pod następne wybicie. Po zlecenich juz widać ze nie
    > ma komu oddawać na tych poziomach osobiscie uwazam ze
    > wiecej tu nie wyciagną na tych poziomach, wiec albo zjada w
    > dół ponizej 2,3 ale wtedy przystanek robi sie na 1,55-1,7
    > teraz nie potrafie tego dokłądnie wyrysowac, lub podciągną
    > to na 3 zł i tam zacznie ktos im sypac... jedynym słowem
    > szkoda ze sie nie udało bacznie obserwowałem te społke co
    > sie wydarzy po wynikach za czerwiec moje przypuszczenia
    > były słuszne stało sie to co zawsze sie dzieje gdy pojawia
    > sie nirvana wsród inwestorów czyli urzeczywistnienia
    > 8-10-20zł po wynikach rakieta lecimy w kosmos ...

Spekulacyjne wybicie w górę jest tak samo możliwe jak i w dół, bo tutaj akurat nie reaguje rynek, tylko wszystko jest ustawiane, co ewidentnie widać. Ktoś zrobił tak, jak uważał ze będzie mu się bardziej opłacało, postąpił też zachowawczo, no to niech gra dalej. Jestem ciekawy czy się z dobrych kart nie wypstrykał, sypie asami na walety a ciekawe czy nie mógł zwabić króliki na dziewiątki.
  • dane mowia same za siebie i są dobre Autor: ~Kazek [83.23.27.*]
    http://magazynperkusista.pl/images/media4i/1/11/113/nirvana_nevermind.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/vj/oc/a3sq/xHDnTbZ7S8fyaB7mVX.jpg

U nas też może być 1 lub 10.

Kwestia kiedy kupujemy kiedy sprzedajemy. Ja zakładam w perspektywie np. 1 miesiąca wzrost kursu INTERSPORTU. To moja wizja.
    ===============================================================

Pamiętacie KGHM po 12 zł.

Pisali że spadnie na 4 zł.

Kupiłem po ok. 20 zł i zarobiłem.

Pamiętacie KGHM po 150 zł.

Pisali będzie po 200 zł.

Już nie miałem.
  • dane są dobre ale ogolna koniunktura rynku nie sprzyja Autor: ~RZEZNIK [178.183.252.*]
    do jakiegokolwiek wzrostu, źle to ktoś rozgrywa ale nie mój interes twarz ma 2 połówki a tutuaj pokazaliscie i naginaliscie ze tak powiem leszczy na strone z uśmiechem ze bedzie dobrze ze zyski 100% (ewka sprzedałą zarobiła i juz jej nie widac kobieca intuicja poraz enty mnie zadziwiła), tylko jedna wiadomosc poszła ze po wynikach bedzie zwała dzien przed spadkiem ...lece pakowac do wora inne społki moze jeszcze tu zawitam jak bedzie 1,XX bo interek kusi oj kusi cała odzieżowka lezy a tu jeszcze cos sie skubnie inter ma bardzo słąbe punkty sklepowe w Łodzi musze przyznac gdzie zreszta mieszkam uważam ze gosport i tak ma lepszy marketing ostatnio zauwazyłem nawet pogłebienie wyprzedazy owej marki niestety w intersporcie moze akurat w moim miescie ale nic sie nie dzieje... ogólnie BIDA i nie słychać jak piszczy
  • Re: jak tu cokolwiek ma rosnąć dane mowia same za siebie Autor: ~mieszkowiec [212.180.147.*]
    ale jeszcze żeby w tym co rzeźnik mówi było trochę odbicia w rzeczywistości :) miłego zbierania
[x]
INTERSPPL -4,15% 0,55 2025-09-26 16:46:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.