• Ciekawe Autor: ~kol [195.116.70.*]
    To jest dopiero ciekawe i ważne kto kupi od DSS wymienione w raporcie rocznym w pozycji aktywa Kopalnie Surowców Skalnych w Złotoryi - przeznaczone do zbycia i na jakich zasadach ma to nastąpić?Co na to MSP?
  • Re: Ciekawe Autor: ~Exdss [195.206.115.*]
    No i czy kupującemu nikt nie przedstawi zarzutu paserstwa bo jeżeli dobrze pamiętam to DSS za tą kopalnie na jej szczęście nie zapłacił.
  • Re: Ciekawe Autor: ~RUS [89.72.9.*]
    Dnia 2012-07-11 o godz. 20:06 ~kol napisał(a):
    > To jest dopiero ciekawe i ważne kto kupi od DSS wymienione
    > w raporcie rocznym w pozycji aktywa Kopalnie Surowców
    > Skalnych w Złotoryi - przeznaczone do zbycia i na jakich
    > zasadach ma to nastąpić?Co na to MSP?
    JAK OPYLĄ TO CO IM JESZCZE ZOSTANIE ----- CHYBA DŁUG JESZCZE heeee.. heeeeee ładne kwiatki fiuuuu.... fiuuuuuu...
  • Re: Ciekawe Autor: ~Matoł [89.72.9.*]
    Co tu taka cisza heeee.. heeeee.. chyba przed burzą heeeee.. heeee...
  • Re: Ciekawe Autor: ~spek [31.183.78.*]
    Ja kupię.

Na takich samych zasadach jak DSS od MSP.
  • wiem :) Autor: ~sca [82.160.155.*]
    Prywatyzowane KSS od MSP kupi duża spółka giełdowa z większościowym pakietem SP poprzez spółkę córkę która robi w tym biznesie :)
  • Re: wiem :) Autor: ~kol [195.116.70.*]
    Do sca - a możesz podać coś bardziej konkretnego.
  • Re: wiem :) Autor: ~sca [82.160.155.*]
    Wystarczy trochę dociekliwości - jeden tel do MSP - KSS jest wciąż jednoosobową spółą SP, proces prywatyzacyjny rozpocznie się od nowa na przełomie 3 i 4 kw. :) a o tym kto ma je kupić powiem tylko tyle że brał udział w pierwszym przetargu :)
  • Re: wiem :) Autor: ~janek [83.8.59.*]
    „Działalność DSS, od samego początku istnienia tej spółki, była źle odbierana przez znających branżę. To firma o innej filozofii, której postępowanie, zwłaszcza w zakresie finansów i traktowania partnerów, w żaden sposób nie jest reprezentatywne dla branży. Branża kruszyw jest stabilna i zbudowana na trwałych podstawach” – powiedział portalowi wnp.pl Kabziński. „DSS skupiały na sobie uwagę rynku i mediów, ale sama branża od dawna spodziewała się, jaki będzie finał tej działalności. Dziś ta kruszywowa kometa rozbłysła, przeleciała i gaśnie. Szkoda, że zostawia za sobą tak duży dym. I to wszystko w rekordowym czasie” – dodał."

http://wolnemedia.net/gospodarka/rzad-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia/
  • Re: wiem :) Autor: ~kol [195.116.70.*]
    Do -sca- dziękuję ,domyślam się o jaką spółkę chodzi.
[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 15:22:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.