czas chyba podbic ta spolke ,to spolki w upadlosci,bankructwie odbijaja a tu cisza szok ja trzymam jak wszyscy sie zmowimy i nie bedziemy sprzedawac to wiadomo bedzie roslo panika jest zlym doradca
ty pokretny z zdesperowany naganiaczu, wyjesz tu niczym jelen podczas ruii a tu nawet nie chce drgnac, kupiles nawet 1 akcje za 0,08gr bo myslales ze to zacheci do wzmozonego ataku. jak chcesz aby roslo to sam kupuj z prawej strony cwaniaczku, a zeby cie udupili i niech spadnie do 0,01gr a potem rsplit na 1zl i znowu do 1gr hehhehah
Przemcio, ale Ty jestes meczacy, juz piszesz sam ze soba…nawet jesli kupiles te pare kilo po 0.07 to gratulacje, ale sie strasznie meczysz aby opchnac po 0.08. Nie boj nic rynek sam wybierze wlasciwy kierunek I bez Twojego meczacego monologu……..dla twojej wiadomosci - ja kupilem 10 groszy wyzej i jakos sie tym nie podniecam, jesc nie wola, jakas podbitka bedzie moze sprzedam ze strata a moze potrzymam....
trzeba byc niezlym debilem aby sprzedawac ta spolke po 6 groszy ,teraz jak dobrze licze poprawcie mnie jezeli zle mowie ma mniejsza kapitalizacje jak aktywa tak mi sie zdaje,paranoja