• zbycie akcji przez prezesa Autor: ~miss [178.235.38.*]
    http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1820507

czy jak on się już pozbędzie to polecimy
  • Re: zbycie akcji przez prezesa Autor: ~miss [178.235.38.*]
    zostało mu ok miliona - od 04.07 o ile w tym czasie części już nie sprzedał
    dziś tez mógł upchnąć co nieco
    wygląda na ok 414000 k. Ciekawe czy w spółce niehallo czy po prostu Pan prezes odpada i pozbywa się akcji. W końcu w pierwszym komunikacie nie uzyskał absolutorium.
  • Re: zbycie akcji przez prezesa Autor: ~D.N.A. [88.156.50.*]
    Widać wiedzieli co robią, skoro sam wartość firmy sprowadza do przysłowiowego zera, to i zero z niego jako menadżer.
  • Re: zbycie akcji przez prezesa Autor: ~przemek [83.30.16.*]
    witam kolego mysle ze juz sprzedal wszystko a ta podaz na 7 groszy pochodzila wlasie od niego ,nie dostal poparcia wiec sprzedaje teraz powinnismy ruszyc nie bede ukrywal ze dzis kupilem ladny pakiet po 7 myslalem ze jeszcze spadniemy ale to wedlug mnie bylo dno wiec kupilem i tak bez zadnej korekty bardzo nisko polecielismy myslalem ze po 9 sie zatrzymamy ale jeszcze troszke polecialo a ty kolego ile masz i jaka sredni
    strach mówić - 0,20 po uśrednieniu i na razie brak kasy na dokupienie :-((((((( - totalna załamka
    prezez wczesniej sprzedawal po 10 groszy teraz po 9,8 i pewnie dzisiaj tak mi sie wydaje po 7 wiec juz nie powinien miec akcji
    wg danych na Interii miał 1 499 000 akcji. pierwsze info o sprzedaży 303 000 dotyczyło spółki powiązanej wiec to chyba nie jego. Dopiero dzisiejsze info to są jego akcje 460 000 a wiec zostaje ok 1 000 000. dziś wg mnie sprzedał kolejne 400 000 może trochę więcej - tak więc jeszcze trochę. Ale czy to ma szanse na odbicie? dlaczego nie sprzedawał akcji jak stały ok 0,20 ? Coś się musiało wydarzyć i jeszcze brak informacji o tej emisji, która zaakceptowali a o której nic nie słychać. Był termin do 15.06 z możliwością przedłużenia. Jak długo można jeszcze czekać o dojściu do skutku lub nie? Widząc co robi prezes raczej nie. I nadal pozostaje pytanie co dalej?
    wedlug mnie lepszym rozwiazaniem bylo by wypuszczenie obligacji niz akcji ,akurat to ze emisjia gdyby nie doszla do skutku wedlug mnie nie byla by zla informacja poniewaz strasznie rozwodnili by kapiltal i ciezko bylo by osiagnac cene akcji jak wczesniej i do tego dochodzi cena po jakiej by objeli
    Zgadza się. Tylko że mija miesiąc i żadnych informacji a do tego wywalanko przez prezesa. I co takiego wydarzyło się na walnym, że ni dostał absolutorium a później się z tego wycofali?
    rzeczywiscie masz wysoka srednia ja mam tylko dzisiaj kupione po 7 groszy ale nie przejmuj sie mysle ze od jutra powoli powinnismy odbijac,nawet myslalem ze dzisiaj bedziemy ale jakies niedobitki sie znalazly,rzeczywiscie szkoda ze nie mozesz usredniac i dokupic po 7 .jak tylko ruszymy podaz powinna odpuscic i powinnismy odbic 20-25 groszy tak mi sie wydaje ale pewny ze do tylu dojdziemy nie mam,ale z drugiej strony niektorzy kupowali duzo wyzej chyba okolo 1 zl tak mi sie wydaje.jak myslisz jaki scenariusz na jutro ja jak wyzej pisalem
    ja dzisiaj tez dostalem popalic na bomi kupilem po 33 i z wielkim trudem po tyle samo ucieklem a tu info po sesji wiadomo jakie,trzymam sie tylko mdevelopmend ,i czekam na spory wystrzal
    Nie wiem co sądzić. czasem takie wyczyszczenie przez prezia jest ok, ale dla mnie ta sytuacja jest nie pewna. Byli tacy co wierzyli - ale dawno sie na forum nie udzielali.
    nie udzielaja sie ale ktos te chyba 12 miloonow akcji ma ja sam prawie 200 tys niewiem ile ty ale ktos musi je miec ,poza tym gdyby prezes nie sypal wogole nie bylo by podazy,przeanalizuj zlecenia niewiem ile stoi do 10 groszy ale chyba niewiele te dzisiaj 260 tys na 8 groszach to desperaci niewiedzacy o co chodzi chca uciec ze strata ale niech tylko ktos ruszy jutro z tych 8 groszy ze 100tys zobaczysz jak podaz zniknie
    nie bylem na walnym wiec nie wiem zreszta nie mialem wtedy akcji ale mysle ze maja jakis pomysl na cala sytuacje bo w koncu go nie zdjeli to ze sprzedaje akcjie ,niewiem czy sie myle ale jest powiiazany glownym akcjionariuszem chyba tak wiec sprzedaje tylko swoje akcjie i to niewielkie ilosci tak jak mowie sam odebralem niecale 200 tys ale [przeciez nie sam kupowalem bo akcji sprzedano 530 tys
    ale akcje kupowali prawdopodobnie tacy sami ja Ty czyli liczący na jakieś odbicie - przy tej cenie parę zł można zarobić.
    a ja mysle ze tacy ktorzy usredniaja ,poniewaz oprocz mnie nie widze duzego pakietu tak jak pisalem dzisiejszy obrot to prawie w polowie moj .tak wiec wystarczy jutro ruszyc ze 100 tys po 8 groszy to i podaz ucieknie z innych poziomow i zaczna sie prawdziwe wzrosty tak uwazam jeden tu pisal do 60 groszy ale ja takim wielkim optymista nie jestem 20-25 groszy tak uwarzam a ty ile w sumie masz akcji ze tak sie denerwujesz
    1/4 tego co Ty ale umoczne mam mocno gdzie indziej i zamiast odrobić kolejna wtopa - ehh :-(
    to nieduzo pewnie za 10 tys brales to nie jest zle ,na jutro kusi mnie bardzo na otwarciu kupic bomi dzisiaj mi sie nie powiodlo /ale nie stracilem/ moze jutro bedzie lepiej.w co masz jezcze wtopiona kase moze moge ci cos doradzic
    niestety wtopy już odkupione i pozamiatane. Mam jeszcze Cataraval - nie wiem co tam będzie - ostatnio prezes sporo kupował , dziś poszedł tez pakiet - zobaczymy. no i dzisiejszy nieszczęsny GSkat - kupione za 0,8 zł
    co do pierwszej spolki nie wypowiadam sie bo jej nie znam co do gks katowice moge duzo powiedziec kupilem jakis czas temu po 55 groszy spadl mi do 17 i strasznie sie wkurwialem za przeproszeniem ale pol roku przeczekalem sprzedalem caly pakiet po 47 i 44 czyli z minimalna strata a ze mialem duzy zysk ze sprzedazy gpfcausa wiec ok,jezeli chodzi o teraz naperwno nie kupie spolka jest za droga i mozliwa duza korekta jezeli rynek nc connect bedzie tracil zawsze tak bylo na tej spolce ,aha mialem ja jeszcze po 22 sprzedalem po 24 ale nie odwazyl bym sie placic 80 groszy mysle ze juz wszystko w cenie zobacz jak stoi ruch chorzow prawie tak samo a to ekstraklasa ,ale oczywiscie nie zycze ci zle moze spekula jeszcze wyzej podciagnie ale palec miej na enterze
    Dzięki za miłą pogawędkę. Cieszę się że chociaż ktoś po ludzku potrafi porozmawiać a nie od razu wyzywać i wysmiewać. Pozdrawiam.
    fajnie mi sie z Pania/Panem pisze ja teraz przez caly czas siedze na kompie na gieldzie wiec mozemy jutro tez wymienic poglady w co inwestowac zeby cos konkretnego zarobic jezeli masz taka chec jutro bede otworze nowy watek mdevelopmend to mozemy pogadac i wcos zainwestowac moze taka strategia przyniesie nam wspolnie efekty ja z rana zarezykuje w bomi albo po cenie otwarcia albo 2 grosze nizej moze cos na szybko uda sie ugrac co o tym sadzisz
    Może tak. Tylko ja na razie nie mam z czym. Też spadam. A mój nick oznacza kobietę - to do jutra - no chyba że w nocy urodzę z nerwów - to parę dni mnie nie będzie. POZdr.
    pozdrawiam i milego wieczoru do jutra
  • Re: zbycie akcji przez prezesa Autor: ~cezer [109.243.176.*]
    Miss i Przemku gratuluję przyjemnej atmosfery w tym dialogu ( przeczytałem), Na forach giełdowych to nie jest niestety normą a szkoda. Pozdrawiam was oboje.
[x]
MFOOD -2,86% 0,68 2025-10-10 15:56:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.