Lab wygląda zaje,,,,, tylko wstawiać maszyny i produkować .
Uważam że to jest niesamowicie łakomy kąsek dla wielu firm. Znajdźcie w całej Europie taki lab nie chodzi o ściany i okna jak to piszecie ale o całą infrastrukturę i wymogi przeznaczoną do biotechnologi.
tego więcej nie zobaczył. Zobacz jaki Bioton ma piękny obiekt, i co? Koniec zaufania, to koniec możliwości działania. EUI wymaga dogłębnego procesu dekisielinizacji.
Z nudów obserwuje co tu się wyrabia i tak się zastanawiam - bo Śladowski przepisał akcje i pozbył sie w tym momencie "premiowanych" głosów. Natomiast Kisieliński trzyma swój pakiet nadal. Moim zdaniem to powinno być właśnie odwrotnie, to były prezio powinien swój pakiet odstąpić komuś i usunąć się w cień. Oczyściło by to delikatnie sytuacje i dało nadzieję na jakąś poprawe. Wygląda na to że Śladowski ma już to wszystko w d...e a dalej karty rozdaje osoba która ponosi 99,99% odpowiedzialności za to co się aktualnie dzieje.
dokładnie, takie coś by dawało nadzieje na jakąś poprawę. A tymczasem mamy sytuacje w której Śladowski umywa ręce i zostaje na placu Kisieliński z ferajną. No - chyba że mamy jakiegoś tajemniczego inwestora który łykał te wszystkie akcje jak leciały na pysk.
A propos zdjęć i budynku - pisałem już wcześniej - jeszcze się nie zdarzyło żeby nieruchomość sama z siebie generowała jakieś zyski. Więc nie wiem czym się autor tematu podnieca, chociaż są różne dewiacje wiec może kogoś rusza ładny, pusty budynek. hmm...
Zgodnie z aktualną wyceną akcji za cały ten biznes rynek daje jakieś 12 mln zł, w związku że nieruchomości idą w dół, budynek jest bez żadnego wyposażenia i w szczerym polu, więc myśle ze jeszcze kurs poleci na jakieś 4-5 gr za nim cokolwiek zacznie się tu dziać. Jeżeli wogóle zacznie sie coś dziać.
przeciez pisalem jakis 2 tygodnie temu ze aktualna wartosc spolki to max 4-5 gr i ciagle spolka notowana jest z duza premia do swojej wartosci i to pod warunkiem ze nie bedzie musiala zwracac dotacji i komornik nie siadze na nieruchomosci acos mi sie wydaje ze do tego idzie
A to się Pan Mierzejewski dopiero przejął, teraz Dział Relacji Inwestorskich będzie odpowiadał na wszystkie pytania - o ho ho - a przedtem to nie raczył odpowiadać. Jak w korycie suche dno widać to dopiero oczy w słup i coś jest nie tak, ale przedtem to wszystko ok było. Bezczelność tych osób nie zna granic. Teraz w pełni sobie uświadomiłem co to za ludzie. Kwotę którą chcieli pozyskać z emisji nie jest trudno dostać od banków czy fundów tylko trzeba mieć pomysł na biznes i określone wyroby. Tutaj okazuje się że biznes jest nastawiony tylko i wyłącznie na dymanie leszczy. I tak od samego początku plus dotacje unijne.
-roku - musiałem przegapić twój post - wybacz, zebrało mi się dzisiaj na luźne dywagację i tak mi groszowo wychodzą te akcję, chociaż nie wykluczam że może być niżej.