zobaczysz kolego jak zaraz popyt zacznie znikac po 7 groszy to nie zdazysz sprzedac tak samo bylo na 8 groszy niby duzy popyt a za chwile czy na drugi dzien go nie bylo niestety zobacz na indeksy to i tu musi spadac kolego
jeszcze wszyscy sie zdziwicie tym co bedzie sie tu dzialo..macie rozum ..siedzcie spokojnie..7,8,9 gr cuz to jest na nc dzis moze byc 3gr za pare dni 1zl..tak juz tu jest...:)poczekajcie jak ja czekam ...:)
jutro bedzie zwala jak nic a ty kolezanko tyldo ile masz papiera z jaka srednia ,pamietam cie z kupca trzymasz jeszcze ja sprzedalem po 10 i zapomnialem o tej spolce a ty
jesteś niesamowity ;)....., nawet jedna akcja nie zeszła po 7 groszy.... i gwarantuję ci jeszcze raz powtórkę z rozrywki na jutro - też nie zejdzie w tej cenie ani jeden duży pakiet, co najwyżej KILKA tysięcy akcji spuszczone przez takich ekonomistów-analityków jak ty, celem "próby tworzenia pogłębiającego się trendu spadkowego"..... ;) :), nikt normalny po tej cenie już sprzedawać nie będzie
a teraz ja napiszę coś od siebie - spółka osiągnęła dno, kto znaczący miał sprzedać (bo potrzebna była w jakimś celu kasa :)) to już sprzedał, teraz akcje przez jakiś czas po prostu będą się kisić w przedziale 8-9gr, po czym spodziewam się dosyć ostrego wzrostu z pominięciem paru poziomów cenowych ;) i taki jest mój scenariusz na lipiec:):)