• READGENE tylko szum w eterze Autor: ~Krzysztof [80.79.80.*]
    Kupiłem akcje za ok 7 zł kilka lat temu. Pomyślałem sobie, że firma ma perspektywy tym bardziej,że ich działalnośc miała się opierac na kadrze specjalistów. Na dzisiaj firma nie reprezentuje niczego z pkt. widzenia tego co planowała zrobić. Można założyć tezę, że firma wiedziała co robi, że nie rozwinie żadnego produktu ale dzięki "szumowi medialnemu" może liczyć na takich "frajerów" jak ja. W chwili nasilonej akcji medialnej kilka lat temu wzrosła wartość akcji do poziomu od 7 do 10 zł. I właśnie w tym samym czasie równolegle nastąpił ""ciekawy" ewenement, tzn. wyzbywanie się w tym samym czasie (gdy akcje miały najwyższa wartość) przez właścicieli firmy akcji swojej spółki. To daje wiele do myślenia.
  • Re: READGENE tylko szum w eterze Autor: ~blackpik [89.229.100.*]
    a ja dokupuje:)
  • Re: READGENE tylko szum w eterze Autor: ~psychiatra [5.173.170.*]
    Nadal uśredniasz w dół?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.29.182.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~psychiatra [5.173.188.*]
    Dobrze napisałeś. Ci, którzy kupowali po około 9 zł marzą o tym, żeby zejść z haków. Dzisiaj zawarto 100 transakcji za 128 k PLN, czyli średnio 1 transakcja to PLN? Mylę się?
    https://stooq.pl/q/?s=rdg&c=1d&t=l&a=lg&b=0

Na dogrywce nie było już chętnych na 900 akcji po 4.78 PLN?

• Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Antytroll [5.173.96.*]
    Mylisz się, nawet nie umiesz prostego dzielenia, podziel obrót przez liczbę transakcji i wyjdzie poprawna średnia, która w tym wypadku nie ma znaczenia. Nie mierz innych swoją miarą. Widłowy przez półtorej godziny nie potrafił zrównoważyć kursu, więc może niektórzy już liczyli że do końca sesji się nie otworzy. No i te uciekające zlecenia, ale z prawej i prawie pusty arkusz do 9,0. Widać że boli tyłek i zawiść bulgocze w woreczku żółciowym.
  • Post sprzed 12 lat? Autor: ~Zen [194.15.120.*]
    Dnia 2023-12-06 o godz. 21:00 ~Antytroll napisał(a):
    > Mylisz się, nawet nie umiesz prostego dzielenia, podziel obrót przez liczbę transakcji i wyjdzie poprawna średnia, która w tym wypadku nie ma znaczenia. Nie mierz innych swoją miarą. Widłowy przez półtorej godziny nie potrafił zrównoważyć kursu, więc może niektórzy już liczyli że do końca sesji się nie otworzy. No i te uciekające zlecenia, ale z prawej i prawie pusty arkusz do 9,0. Widać że boli tyłek i zawiść bulgocze w woreczku żółciowym.

Nie wygłupiaj się. Odgrzewasz post sprzed 11 lub 12 lat.
    Co ta spółka w tym czasie zrobiła?
    Nic.

Mami inwestorów naiwniaków jakimiś dziwnymi patentami na raka.
    Ja czekam na patent: "Wpływ faz Księżyca na rozpoznawalność raka"

Naciąga pacjentów na nikomu niepotrzebne badania, bo z nimi nie idą żadne konkretne działania terapeutyczne, które byłyby poparte wiarygodnymi badaniami klinicznymi.

• Re: READGENE tylko szum w eterze Autor: ~Blackpik [193.106.153.*]
    Nie. Od dawna nie. Mam dobrze uśrednione i spokojnie czekam.
  • Re: READGENE tylko szum w eterze Autor: ~psychiatra [46.113.12.*]
    O tym nie wiedziałem.
[x]
READGENE 0,00% 5,18 2026-05-05 10:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.