• DO ADMINISTRACJI Autor: ~LAIK [31.63.47.*]
    Tak sie zastanawiam, ile placa tutaj za sianie totalnej dezinformacji niektorym uzytkownikom. Bo moze i ja bym zaczal tak dorabiac, piszac posty o wszystkim i o niczym, siejac totalny chaos, tak by czesc wartosciowych wpisow przeszla niezauwazona.
    Az dziw bierze, ze administracja forum nie robi porzadku z tymi spamerami.
    Widocznie nie tylko owi uzytkownicy pieniazki dostali...
  • Re: DO ADMINISTRACJI Autor: ~ibs [178.43.190.*]

..............i tak jest na kazdej spolce...bo ...zawsze ktos za cos kase bierze........
  • Re: DO ADMINISTRACJI Autor: ~Matoł [89.72.9.*]
    ZAWSZE TAK ROBIĄ TRZEBA BUDOWAC PIERDEL KAMIEŃ JEST I TERAZ IDZIE WYTARGAC PO TAŃSZY CENIE HAAAAA.. HAAAAAAA....
  • Re: DO ADMINISTRACJI Autor: ~nowy1 [83.31.18.*]
    Dnia 2012-07-08 o godz. 14:33 ~LAIK napisał(a):
    > Tak sie zastanawiam, ile placa tutaj za sianie totalnej
    > dezinformacji niektorym uzytkownikom. Bo moze i ja bym
    > zaczal tak dorabiac, piszac posty o wszystkim i o niczym,
    > siejac totalny chaos, tak by czesc wartosciowych wpisow
    > przeszla niezauwazona.
    Az dziw bierze, ze administracja
    > forum nie robi porzadku z tymi spamerami.
    Widocznie nie
    > tylko owi uzytkownicy pieniazki dostali...
    Witam.Polemizowałem już z obsługą Bankiera.Tam siedzą "automaty" nie ludzie.Nie czytają postów.Usuń-to usuwają.To po pierwsze.A po drugie to co tu mogą być za wartościowe wpisy.Grubasy wyprzedali już swoje a teraz tylko DT-owcy wciągają leszczy do kupna.Bankrut jest bankrut i tylko cwaniacy na nim ugrywają jeszcze.Pozdr. Zalecam dużą ostrożność.
  • Re: DO ADMINISTRACJI Autor: ~MAŁA [109.207.48.*]
    JAK WIDAĆ DO TEJ PORY NIKOMU NIE CHCE SIĘ JESZCZE GRAĆ NA TEJ SPÓŁCE,ALE KURS JEST PILNOWANY, PODOBNIE JEST NA ANTI....
  • Re: DO ADMINISTRACJI Autor: ~Morus [89.72.9.*]
    Co tu mają do wyprzedawania gówno co do ilości akcji i po gównianych pieniądzach dla nich to nie są pieniądze jak łoic to grube miliony a nie zadawalac się ochłapami heeee.. heeeee..
  • Re: DO ADMINISTRACJI Autor: ~nowy1 [83.31.18.*]
    Jak wcześniej pisałem, tutaj jedynie DT-owcy obracają z wiaderkami w tę i z powrotem, jak dawno temu PGR-owcy bardzo wcześnie rano.
[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.