ustaw sobie na 1,77 -napewno ktos wywali, bo jest pełno spenianych i tych co ja co średnio maja po 1,02 zł -powiedzą mogłeś baranie wyjść powyżej 2 zł, ale ja systematycznie będę dokupował jak spadnie poniżej 1,77
Juz kupilem po 1,76 mam nadzieje ze nie spadnie nizej.Obserwuje ta spolke od kilku dni i dzisiaj wiedze ze sa bardzo male obroty na tej spolce.Ciekawe czym jest to podyktowane ??
co za ściema nic tu nie odbije, ubrali kogo trzeba a teraz na maksa zbijają kurs przeciaż to widać,
jak przebija widły to sie moze w końcu nachapią i ruszą do góry...
tak jest za każdym razem,
póki rośnie jest ok
teraz na 1,40 zwalą żeby wyjść na 2,80 za pare tyg.
wywalić to najlepiej jak najszybciej wtedy sie może doczekamy wzrostów i bedziemy mogli zarobic.
Kurs się obsunął z niewiadomych przyczyn, co będzie dalej-czas pokaże. Napewno zatrzęsło dziś akcjonariuszami, co niektórymi. Jutro powinno już lekko odbić, przypominam spada od czw popoludnia zeszłego tygodnia.
Z niewiadomych przyczyn to kurs bankruta poszybował 3-krotnie w góre zamiast spaść do 1-2 groszy. Glowny udzialowiec - klan Rzepów pozbył się szczęśliwie w ciągu tygodnia wszystkich akcji, za rewelacyjną cenę, zostawiając z ręką w nocniku naiwniaków. Typowy scenariusz to będzie teraz taki, że nowy zarząd pewnie będzie chciał wytrzepać z was resztki kasy emitując kolejną serię akcji. Obiecując złote góry i opowiadając niestworzone historie. I pewnie to się uda, a ci co to kupią nie będą mogli patrzeć w lustro przez wiele lat. Klasyka.