Brak wpisów na forum = brak leszczy na papierze ( nie licząc tych ubranych po cenie dwucyfrowej) , nikt nawet nie skomentował faktu uchwalenia planu zagospodarowania dla Kasprzaka.
Co tu komentować. Technicznie realizujemy odwróconą głowę z ramionami o zasięgu co najmniej 5,2 zł. A praktycznie spółka ma jeszcze sprzedać klub Polonia Warszawa. jak się okaże, że kupił klup Patrowicz, to kurs poszybuje.
Dnia 2012-07-06 o godz. 11:11 ostry- napisał(a):
> Na tej inwestycji mają zrealizować 3 tys. mieszkań !
> Mieszkanie w W-wie 600- 700 tys.
.......
Trochę cie wyobraźnia poniosła ostry, mieszkanie w Stolicy to wydatek rzędu 300-500 tys. Nie mniej jednak spółka bardzo w porządku.
Dnia 2012-07-06 o godz. 17:01 ostry- napisał(a):
> Wcale mnie nie poniosła - mój szwagier np. zapłacił 1 mln ,
> a za 300 koła to możesz kupić co najwyżej bardzo nędzną
> kawalerkę.
ostry, owszem można wydać i więcej niż twój szwagier, ale prawda jest taka, iż ok 70-80% mieszkań będzie dostępnych w tym przedziale cenowym, czyli 300-500 tys. Cena wynikać będzie z powierzchni użytkowej rzecz jasna. A to daje naprawdę konkretny pieniądz
ps swoją drogą ciekawe jak zakończy się sprawa wytoczona przeciwko miastu warszawa.
Wchodziłem przy 40-tu, później dobierałem przy 20-tu no i dziś przy 71
Dziś przez monet myślałem, że może będą chcieli zejść w okolice 17 by wyrysować orgr , ale jak na razie idziemy wyżej. Zobaczymy jaka będzie końcówka. Jutro jestem w terenie więc postawie stopa no i zobaczymy ;))