• I co teraz z Serenity? Autor: ~Zmartwiony [62.111.245.*]
    Mam średnią ok 21 groszy utopione kilkadziesiąt tysięcy.
    Ojj zachciało się sruconnect. Ciekawe co teraz?? No jak wyrzucą spółkę z giełdy
    to..............
    Przynajmniej ładna pogoda jest :-)
  • Re: I co teraz z Serenity? Autor: ~jan [178.37.156.*]
    zawsze mozesz powiedziec ,ze pieniadze to nie wszsytko ,liczy sie zdrowie.
    No i jeszcze jedno sprawiles komus prezent ,za twoja kase ktos wybudowal sobie dom,kupil auto lub wyjechal na wczasy ,dobry z ciebie czlowiek i tyle :)
  • Re: I co teraz z Serenity? Autor: ~zmartwiony [62.111.245.*]

Tak sobie mówie że pieniądze to nie wszystko :-)
  • Re: I co teraz z Serenity? Autor: ~vgv [31.175.69.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/402356,gpw:_nalozenie_kary_pienieznej_na_spolke_serenity_sa
  • Re: I co teraz z Serenity? Autor: ~GREG [86.63.64.*]
    Też mam, tylko po 0,07. Niestety biorąc pod uwagę aktywność Zarządu i starannie pielęgnowaną skłonność do rozbicia tego interesu, spodziewam się:
    - uiszczenia kary pieniężnej;
    - braku oczekiwanych dokumentów;
    - braku bieżących informacji dla akcjonariuszy.
    W efekcie oczywiście wykluczenia Serenity SA z GPW. I wcale się nie dziwię. To co widzimy to spektakl edukacyjny pt "Jak zgodnie z obowiązującym prawem i społecznym przyzwoleniem (akcjonariatu) wyłudzić pokaźne kwoty i finalnie przedstawić siebie jako ofiarę nieczystych strategii złych ludzi". DRAMAT i tyle.

Nie mam pretensji. Opanowanie i spokój mną zawładnęły, za małe zaangażowanie by rwać włosy z głowy (i nie tylko), jednakże stoję na stanowisku, że Zarząd przekombinował w swoich "działaniach rozwojowych" i niestety mleko się wylało.

Sam jest sobie winien chciałoby się rzec, ale ale! Co więcej! Jestem niemal przekonany, chociaż... wróć, jestem pewien, że całe to zamartwianie i przedstawianie siebie jako ofiary jest tylko grą wg schematu. Pieniądze zostały zebrane z rynku, akcje doprowadzone do dna, a kolejne ewentualne resplity ( pod warunkiem utrzymania spółki) zrobią, żeby znowu upchnąć akcje zanim cena znowu poleci w dół. Już widzę komunikaty o zbyciu znacznego pakietu akcji przez RATIKON AG. Wspomnicie te słowa, jak pisałem, pod warunkiem utrzymania spółki na GPW.

Dramat. Pozdrawiam Was akcjonariusze. Niech moc będzie z Wami (nami).
  • Re: I co teraz z Serenity? Autor: ~Nick [178.180.227.*]
    Chyba nikt już nie ma żadnych złudzeń...
    To koniec Serenity na GPW....
  • Re: I co teraz z Serenity? Autor: ~Adam [145.237.85.*]
    Oj, ludzie słabej wiary. Zrozumcie, że spółkę od tak nie można wywalić z giełdy, bo musiałaby ogłosić upadłość ewentualnie zebrać wszystkie akcje z rynku. Ponadto częśc akcji nie jest dopuszczona do obrotu (kupowali po 0,45 za akcje). Na dodatek spółka podpisala w tym roku kilka umów, więc spokojnie nie dajcie się wyleszcyć. Ja mam 500 k po 0,05 i mam zamiar zarobić jeszcze w tym roku 100%. Pozdrawiam
  • Re: I co teraz z Serenity? Autor: ~jan [178.37.156.*]
    ja mam zamiar wygrac US OPEN w tym roku
  • Re: I co teraz z Serenity? Autor: ~Adam [145.237.85.*]
    Ja Ci teraz naginaczu daję gwarancję, że zarobie swoje 100% i inni też. Mam tylko nadzieje, że wtedy wezniesz swoje dupsko z forum i znikniesz na zawsze.
  • Re: I co teraz z Serenity? Autor: ~maxzysk [217.98.85.*]
    jan ma rację
    to co sie działo z spółką to była tragedia
    oszukiwali akcjonariuszy cały czas
    szkoda że GPW tak późno podjeło decyzję
    notowania powinny byc zawieszone jakieś półroku temu
    teraz te ich propozycje o resplicie to była parodia
    gdzie się robi z takim przeliczniekiem 10000:1,
    w tej spółce już dawno powinien prokurator siedzieć, ich majatek powinien byc zlicytowany i wypłacony akcjonariuszom, a tak obawiam się że juz wszystko wyprowadzili,
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.