......... siedzicie w ŁAJNIE - w zasadzie - bez jakiejkolwiek możliwości sensownego odwrotu. Z tej spółki ( bez względu na jej nazwę) tak , jak już dawna gderam....... NIC NIE BĘDZIE! Minęło pół 2012 roku, a wy dalej jesteście w tym samym, a nawet jeszcze gorszym położeniu. Nie rozumiecie ,że zostaliście przez OSZUSTA ( oszustów) wykiwani? Nowe ( nawet te niby pozytywne), jeśli są, jakieś informacje, tylko jeszcze bardziej pogrążają to badziewie. Tylko patrzeć , jak OSZUST wyprowadzi ze spółki co bardziej interesujące aktywa, jeżeli jeszcze jakieś są w jej posiadaniu. Zwróćcie uwagę, iż im więcej umów podpisują, niby bardzo intratnych, czyt. wzrost PRZYCHODU ( nie mylić z DOCHODEM), tym większe straty wykazują. Mistrzostwo świata w wykonaniu CWANIAKÓW. Jesteście, wy malutcy, jedynie padliną dla tego szemranego, zarządzającego spółką......... towarzystwa. Pozdrawiam P.S. Ciekawe, czy zostanę przez moderatora wykasowany?
ireneuszu to nie sa twoje analizy tylko umiejetnosc pisania na kompie ideon jak bardzo wiele spolek na gpw jest niedowartosciowana i ma potencjal do wzrost a prezes niczym nie ruzni sie od innych jezeli myslisz ze to jest to latwe to sie mylisz i to bardzo a za ideonem przemawia to iz urzednicy chceli ja zklikwidowac mimo wszystko przeciz przetrwala handel energia jaka teraz prowadzi jest dodra decyzja lepsza ni deweloperka a co do komi to jesli zajma sie biomasa to znaczy ze sa analizy i wiciagane wioski myslice ze pozyskac pienidz od funduszy to jes nic wdziszejszych czasach najlepsze plany sa odtracane wiec dajci odpoczac spolce od zlosliwych docinkow i postarajci sie nastawic na pozytywy
Wiecie co będzie z waszą zafajdaną spółką? Nie wiecie? To wam powiem:.......GÓWNO! Odnoszę wrażenie, że po niej jest już tylko, albo jeszcze.......jedynie adres. Będzie super ,jak w tym tygodniu nie spadnie poniżej 13 gr.. Na waszym miejscu, .......zresztą nie będę namawiał, bo i tak jesteście za głupi aby cokolwiek zrozumieć. Skąd to wiem? Ano stąd, że po takim moim wieloletnim pisaniu o spółce, krętaczu, oszuście, a kto wie może i złodzieju, to największy tuman zrozumiałby, że z tego śmiecia trzeba ,jak najszybciej się ewakuować. Wy potraficie się tylko obrażać na kogoś, kto nazywa was...... wyrolowanymi gamoniami. Mam ogromną satysfakcję, że tylko ja i niewielu jeszcze miało rację, omijając spółkę i OSZUSTÓW nią zarządzających z........ daleka.
Ciekawe jak sie czuja kundle malinowego !! ktorzy tak obrazali Zyge przez pare lat
Jeden z nich czasem POszczekuje na forum, taka ciota ktory nic nie wnosi mądrego do dyskusji tylko POpisuje błaznowaniem na temat POprawnej ortografi
To jest najwazniejsze i duzym stopniu wplywa na kurs tego syfa smiecia ,co sie zwie Ideon