Dziś Zetkama przekroczyła 36 zł, Fasing powinien kosztować co najmniej tyle samo. Dlaczego jest taka różnica - 10 zł w cenie obu spółek? Zetkamy podobno już nikt nie ma w portfelu, fasinga jeszcze wyciągają od niewytrwałych.
Zetkama- nikt tego gówna nie chwyta bo i po co ? Nikt tego już nie ma ,ostatnie wydusił ode mnie ok 2 miesiące temu po 31-33 zl. Miałem to od 2005/6- to była tak niepłynna spólka,że ciągle przez tyle lat na wymioty zbierało,jak się patrzyło co ta gnida z BZ wbk wyprawiała :::))). Podpinał swój program., tasował transakcje,zlecenia w pewnym momencie,nawet nie obserwował co ten program robi ?? Gdzieś to kiedyś opisałem,forum Moj,Fasing,Patentus nie pamiętam ?? Teraz pcha do góry,może dopchać i do 200 zł sam swoimi akcjami,pytanie tylko po co ::???Pozdr.
O myśląłem, że potrzymasz jeszcze trochę te akcje Zetkamy, aż dojdą do 50 zł, a Ty już wymiękłeś. Może kiedyś doczekamy takiej sytuacji jak na Zetkamie, gdzie nie ma podaży a kurs jest wyciągany co dnia na wyższe poziomy. U nas podaż niestety jeszcze jest, dziś ktoś przestawił te 980 sztuk z 26zł na 25,5 zł, widać zależy mu na sprzedaży tego pakieciku.
Kto przesunął to zlecenie i czyje to jest to wiadomo ::)))) ,Na Zetkamie też było identycznie i gorzej, rok 2009 ,wracam z pracy ,kurs 6,9 zł i 25 tys akcji stoi na sprzedaży, na sprzedazy po 7 zł pamiętam dokładnie jak mnie dusił i nikt nie chciał podłączyć się ...
Myślący -ty śledzisz transakcje,ja czasem też . Wygląda na to,że 3000 akcji trzymaczowi dodatkowo podrzucili wsparcia ??? Kilka dni temu ktoś sprzedał po 25 zł jednym rzutem 3 tys. ,On na kupnie stał ukryty .!! Też to zauważyłem i od tego czasu zaczął tasować i zapełniać arkusz sprzedaży poniżej 26 zł.Wg moich rachunków 5 tys. + 3 tys= 8 tys,tyle ma akcji do dyspozycji i trzeba powoli jego z tego wydymać ???