2012.07.05, 09:32
Informacja dot. posiedzenia Rady Nadzorczej Spółki
Spis treści:
1. RAPORT BIEŻĄCY
2. MESSAGE (ENGLISH VERSION)
3. INFORMACJE O PODMIOCIE
4. PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 28 / 2012
Data sporządzenia: 2012-07-05
Skrócona nazwa emitenta
EUROIMPLANT S.A.
Temat
Informacja dot. posiedzenia Rady Nadzorczej Spółki
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 1 Ustawy o ofercie - informacje poufne
Treść raportu:
Zarząd Euroimplant S.A. (dalej: "Spółka", "Emitent") informuje, iż w dniu 4 lipca 2012 r. w siedzibie Spółki, zgodnie z § 9 Regulaminu Rady Nadzorczej Emitenta, odbyło się posiedzenie Członków Rady Nadzorczej Spółki.
W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 25/2012 z dnia 29 czerwca br., Spółka informuje, iż zgodnie ze Statutem Spółki, obowiązki prezesa zarządu aktualnie pełni Pan Piotr Mierzejewski. Jednocześnie, osobą reprezentującą Spółkę pozostaje Prokurent.
W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 24/2012 z dnia 29 czerwca br., Rada Nadzorcza oraz Zarząd Spółki wyrazili zgodne stanowisko, że wobec niepowodzenia emisji akcji serii E z zachowaniem prawa poboru, konieczne jest niezwłoczne podjęcie działań mających na celu pozyskanie Inwestora Branżowego. Pojawienie się takiego Inwestora zagwarantuje terminowe zakończenie realizacji projektu uruchomienia laboratorium produkcyjnego w Kajetanach. Oferta, która zostanie skierowana do potencjalnych inwestorów branżowych, będzie zawierać warunki, które zagwarantują dalszy rozwój Euroimplant S.A. i wzrost wartości akcji notowanych na GPW.
Kolejne posiedzenie Rady Nadzorczej Emitenta zwołano na dzień 18 lipca 2012 r. Jego przedmiotem będzie uzupełnienie składu Zarządu, ustalenie szczegółów ww. oferty dla inwestora branżowego oraz wybór biegłego rewidenta.
MESSAGE (ENGLISH VERSION)
INFOMACJE O PODMIOCIE >>>
PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
Data Imię i Nazwisko Stanowisko/Funkcja Podpis
2012-07-05 Piotr Mierzejewski Prezes Zarządu
Źródło: ESPI
Inwestora branżowego nie ma - i nie będzie.
Nikt poważny nie będzie rozmawiał ze złodziejami i oszustami. Ci panowie w swojej branży są kuglarzami i to takimi, którzy okradli kasę teatrzyku w którym występowali.
Najzabawniejsze ... to oni mają stawiać warunki ? Niby jakie ? Wystarczy poczekać kwartał i będzie w Kajetanach pozamiatane - a syndyk sprzeda potencjalnemu nabywcy cały obiekt za ułamek wartości. Bez oszustów zabarykadowanych w swoich nowiutkich gabinetach.
Oczywiście nie wykluczam, że pojawi się jakiś spryciarz i wykorzysta sytuację. Że niby kapitał, rozmowy ... skupi teraz akcje i wyrzuci potem na wzrostach, pod tą lipną informację. Parówek i naiwniaków na GPW pod dostatkiem.
DRODZY PRZYJACIELE..PRZYZNAM SIĘ ŻE JA TEŻ DAŁEM SIE ZMANIPULOWAĆ I SPRZEDAŁEM AKCJE EUI.. ALE TERAZ SYTUACJA ZMIENIA SIĘ I CHYBA KLARUJE NA KORZYŚĆ EUROIMPLATU..A MOŻE NAWET W KILULETNIEJ PERSPEKTYWIE PRZYNIEŚĆ SPORE ZYSKI ..;)
Dziecko drogie, wiesz że już w 2009 miał tu być inwestor branżowy? Z bliskiego wschodu. Wiesz po ile wtedy chodziła spółka? Wiesz jak sobie wtedy wszyscy tłumaczyli spadki?
Jesteś tylko kolejnym naiwniakiem, który dał się złapać na haczyk i będzie teraz spamować forum, jak wcześniej Mecha, seria i Basia. Za pół roku zostaniesz z niczym i wtedy będziesz płakać i złorzeczyć na EUI.
Przyjdzie inwestor branżowy, dostanie akcje za 1 gr (nominał), spółka dostanie milion złotych na kilka miesięcy wegetacji, a "inwestor" wywali wszystko w rynek po 2 gr, a ty będziesz w tym czasie obgryzać paznokcie i "stawiać zapory" jak Mecha.
Napisze to już dzisiaj..wanad-JESTEŚ WICHRZYCIELEM..;) PRZYZNAM ŻE JA TEZ POPADŁEM W NIE LOGICZNĄ RETORYKĘ NIE POPARTĄ FAKTAMI I MUSZĘ PRZYZNAĆ SIE DO BŁĘDU I CHYBA ZMIENIĆ NA BARDZIEJ POZYTYWNE POSTRZEGANIE EUROIMPLANTU... przepraszam za słownictwo LECZ TACY JAK WANAD SPORO ZAMIESZANIA WPROWADZAJA W NASZE SZEREGI..;)
Ależ to właśnie świadczy o mojej wiarygodności. Kupiłem, ale nie naganiam na wzrost. Wręcz przeciwnie - uważam, że projekt o nazwie EUI jest zakończony.
As ty sie ode mnie odwal bo ja nigdy na smiecia nie naganiałem, był tylko moment że wierzyłem w tą spółkę do czasu ostatniego infa o emisji, wtedy sprzedałem, zdanie zawsze można zmienic w zaleznosci od sytuacji jaka jest w spółce i nie rób z siebie fachowca bo twoje dno cenowe było wyżej, wtedy wyłes z zachwytu jaki to kozak jestes, popatrz na dzisiejsze ceny, żenujący jestes koles
Ja, który kupowałem po 55 i wywaliłem powyżej 70, czy ty, który kupowałeś za 70 i wywalałeś po 20? :))) I co więcej, pisałem tu na forum o kupowaniu przy cenie 50 i pisałem o sprzedawaniu przy cenie 70.
W swoim czasie miałeś taką samą sraczkę jak ci nowi. Oni wywalą po 2 gr i pojawią się następni, znowu będą pisać o perspektywie kilku lat i setkach procent zysków :)))
"jeśli" -to kluczowe słowo,.. ja osobiście nie widzę inwestora branżowego w tej spółce, który wykłada miliony nie mając pewności czy będzie dobra sprzedaż i zysk. Powinno być na odwrót najpierw sprzedaż, a później rozbudowa firmy.
Chciałbym się mylić gdyż sam mam akcje, ale tak to widzę.
AS jestes typowym głąbem który kłamie i wymysla, uwaza sie za guru rynku a jest totalnym zerem, skąd ty bierzesz jakieś ceny, niby moje inwestycje, typowy przykład twoich kłamst