Odpowiedż jest prosta lecz ignorowana, doszukujecie się nie wiadomo czego.
Sam obserwuje wasze wpisy-pianie o mega wzrostach wielu utwierdziło w przekonaniu iż mocnych rąk tutaj nie ma-taką sytuacje się wykorzystuje!
Ktoś pisał że ff 20% i drobni tego nie robią-bzdura.
Sami to robicie z niewielką pomocą zainteresowanych dużym zyskiem w średnim terminie.
Zaiste nie wiele trzeba Wam pomocy w podjęciu decyzji o sprzedaży akcji.
Sprzedawajcie więc dalej bo spółka to trup he he-ja właśnie zacząłem pomału kupować.
Od 2 do 3 da nam 50% zysku.
Pomijając już fakt iż nic złego się nie dzieje-to Wy jesteście popsuci.
Pozdr.
ta niewielka pomoc to trzymanie kursu za mordę, jak tylko ktoś się wychyli to cena jest zbijana. sama drobnica tego nie robi, tylko ktoś umiejętnie wyznacza kierunek, żeby potem nieźle zarobić.
Dnia 2012-07-04 o godz. 17:08 ~gonzo napisał(a):
> ta niewielka pomoc to trzymanie kursu za mordę, jak tylko
> ktoś się wychyli to cena jest zbijana. sama drobnica tego
> nie robi, tylko ktoś umiejętnie wyznacza kierunek, żeby
> potem nieźle zarobić.
Nie ważne kto, wystarczy kilka osób z zasobniejszym portelm działających bez porozumienia wspólnego, ale chodzi im o to samo-klasyk.
Nie polecam skupiania się na rzeczach nie istotnych.
Czy ten "ktoś" lub "sternik" to ten sam, co rozpuścił sztuczną mgłę przed gmachem GPW i odcina internet wszystkim próbujacym złozyć zlecenia kupna?
Czytam i oczy przecieram... Do psychiatryka a nie w giełdę sie bawicie! Jesli ktos do banalnych faktów dorabia sobie teorie to będzie zawsze gasił światło. Nie zgadzam sie z powiedzeniem, że Polak mądry po szkodzie. Bardziej przemawia do mnie Kochanowski, że i przed szkodą, i po szkodzie głupi...
Również chylę czoła, bo jako nieliczy wśród stada warchołów odpowiadałeś z kulturą. Jak jestes ukiszony nie oddawaj na dołku. Po dobrym odleszczeniu możliwe odbicie. Może pod wyniki, lub szybciej czysto techniczne. Zasięg na moje oko 3,3-3,6. Trwalsze odreagowanie przyjdzie niepredko przy tak zaleszczonym walorze.
Jutro wielu spodziewa się odbicia,jest to możliwe aczkolwiek mało prawdopodobne-raczej liczyłbym na ostatnią próbę zebrania na poziomach 2-2,3 i zakończenie sesji młotem co oczywiście pozwoli na silne odreagowanie.
Strach jest olbrzymi a leszcz wije się w konwulsjach.
Sami sobie zgotowaliście ten los!
Pozdr.
Dnia 2012-07-04 o godz. 22:14 ~spekulant napisał(a):
> Również chylę czoła, bo jako nieliczy wśród stada warchołów
> odpowiadałeś z kulturą. Jak jestes ukiszony nie oddawaj na
> dołku. Po dobrym odleszczeniu możliwe odbicie. Może pod
> wyniki, lub szybciej czysto techniczne. Zasięg na moje oko
> 3,3-3,6. Trwalsze odreagowanie przyjdzie niepredko przy tak
> zaleszczonym walorze.
Cóż sprzedaż gadzetów w czerwcu wzrosła.
Sprzedaż akcji wzrosła w lipcu.
Dobrze, że inne akcje rosną.
===============================
Wczoraj kupiłem IFC i już 20 % wzrosło.
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-w-przygotowac-sie-na-8zl-juz-nie-dlugo,11504628.html
========================================================
Na INTERSPORCIE uśredniam w dół.
jak widac wszyscy czekaja na odreagowanie w gore zeby wywywlic papaier to chyba nie bedzie komu gpo zebrac hehehehe wiec oderagowanie moze byc chwilowe i tylko nieliczni sie zalapia
Tak, to jest krach na tej spółce i już nic pozytywnego tu nie uświadczycie, więc proponuje się nie zastanawiać tylko wywalać jutro śmiecia i to wartko-tylko żebyście się nie pozabijali tymi zleceniami.
Spółka zachowuje się jak typowy bankrut i w błędzie są Ci którzy myślą iż coś tu ugrają-czy teraz lepiej i bardziej obrazowo to napisałem.
Pozdr.
hahaha, a czyż nie na "typowych" bankrutach (jak to ująłeś?) się zarabia????????????? oczywiście nie zgadzam sie, ze to bankrut, i pokaże jeszcze na co go stać !!!!!!!!!!!!!