Najlepszą zapłatą będzie jeśli inwestorzy wyzbywając się bezwartościowych akcji EUROIMPLANT odetchną z ulgą i ocalą resztki kapitału ..Pozdrawiam i życzę dużych zleceń na kupi aby móc zamienić BANKRUTA NA KAPITAŁ I URATOWAĆ COKOLWIEK..;)
Sowa nie powtarzaj się tak na każdym kroku... Twoje przesłanie jest dosyć jasne. Wypowiadaj się na temat akcji, które posiadasz, zamiast tracić czas na pisanie o EUI, którego tak nie chcesz, a może chcesz - tylko taniej?
DRODZY PRZYJACIELE.. "HEHE".;)PRZEPRASZAM JEŚLI URAZIŁEM CZYJEŚ UCZUCIA A POWTARZAM SIĘ Z RACJI,SYMPATII I TROSKI O NAS..CZYLI INWESTORÓW,CHCĄC OSTRZEC WAS PRZED GROŻĄCYM BANKRUCTWEM "PIRAMIDY FINANSOWEJ" POD NAZWĄ EUROIMPLANT...;).... JEŚLI MAM JAKIŚ CEL PISZĄC TO TO TYLKO TROSKA O NAS KOCHANI I NAPIĘTNOWANIE MANIPULANTÓW ZARZĄDU W/W "SPÓŁKI...JEDYNA DROGA DO SUKCESU Z INWESTYCJI W....-EUROBANKRUTA-.... TO JAK NAJSZYBSZA SPRZEDAŻ NIC NIE WARTYCH WALORÓW..NA TABLICY WIDZĘ 7GR I MAŁE KUPNO ....POZDRAWIAM...;)
Każdy to widzi na tablicy... zatroszcz się o siebie.
Zastanowiłeś się może dlaczego dr Ś. przekazał darowiznę akurat bliskiej osobie zamiast sprzedać komuś obcemu? Jaki tu jest sens skoro to bankrut?
Dlaczego główni akcjonariusze nie "ratują" swojej resztki pieniędzy? Stan ich akcji jakoś się nie zmienia poza darowizną.
I w końcu, wiedząc, że to się nie uda dlaczego nie wywalili, gdy cena była jeszcze na poziomie kilkudziesięciu groszy czy powyżej 1 zł?
Pani Ś. również jest aktywna na giełdzie i posiada akcje nie jednej spółki.
pisalem sprawa prosta uniknac odpowiedzialnosci, to sa niezli cwaniacy w wyciaganiu kasy i unikaniu odpowiedzialnosci ztakimi nie robi sie zadnych interesow
Dlaczego główni akcjonariusze nie wywalili wyżej swoich akcji..;)?Bo mieli nadzieję że jeszcze raz uda im sie naciągnąć i wyciągnąć kasę od małych akcjonariuszy tego typu co mój nie zbyt wychowany przedmówca..;)