gdzi jest Mikołajko? Tak pieknie gadał o zyskach, przychodach, przyszłości. Teraz nawet słowem sie nie odezwie. Z drugiej strony wydymali nas pieknie. Zasr.ana bananowa!!
nie mozna sie kierowac, tym co pisza ludzie na forum, przeciez wiadomo, ze naganiali i zawsze beda naganiac jak juz ktos po uszy siedzi w ryzykownej społce.
takze teraz wywalanie żali, bo ktos pisał na forum, że bedzie super jest bez sensu... :)
choc tez jestem gleboko zawiedzona, ale sama podjelam decyzje ze wchodze,
jestem zaskoczony takim kursem - ktoś celowo pogrywa i zaniża kurs chcąc odebrać papier - ja mam akcje i nie oddam ich przed raportem półrocznym, ale już niebawem zobaczymy raport o przychodach za czerwiec - powinno być dobrze, ale zawsze pojawiają się wątpliwości jak ktoś tak kombinuje z kursem
kurs zachowuje się, jakby mieli ogłosić upadłość, a nie tak długo wyczekiwane 'super' wyniki :| o co chodzi? dołowanie przed wystrzałem? czy znowu jakiś insider się wysypuje i dowiemy się później?
witajcie... ręce opadają normalnie ....obiecuje sobie, ze nie będę się denerwować, nie będę zaglądać, należy przeczekać...ale się nie da ....masakra jakas:)
basia, - mnie też juz nie chce się patrzeć na te zagrywki, ale teraz trzeba to przeczekać - może i dobrze, że jutro jadę z kolegą na jacht i nie wiem kiedy zajrzę do kompa, więc życzę wam cierpliwości, odwrócenia trendu po pokazaniu przychodów i oczywiscie duuużych wzrostów
Dnia 2012-07-03 o godz. 16:53 ~kos napisał(a):
> basia, - mnie też juz nie chce się patrzeć na te zagrywki,
> ale teraz trzeba to przeczekać - może i dobrze, że jutro
> jadę z kolegą na jacht i nie wiem kiedy zajrzę do kompa,
> więc życzę wam cierpliwości, odwrócenia trendu po pokazaniu
> przychodów i oczywiscie duuużych wzrostów
... przestańcie już gadac o tych wielkich przychodach półrocznych. Co prawda zgadzam się że to powinno miec wpływ na kurs ale k...rwa nie ma i nie będzie miało.
Jedyne co możemy zrobic to czekac aż ktoś się zlituje i zacznie robic to co robi ale w odwrotnym kierunku - inaczej ... skończymy tam gdzie teraz jest akcjonariat Petrola.
Wkurzające jest to, że zarząd a dokładniej prezio nic na temat obecnej sytuacji nie powie. To że na koszulce miał marże żedu 100% to powiedział ale nic poza tym.
nie rozumiem czemu tak jest ale niestety jak nie ukradniesz to niestety w Polsce nie zarobisz !!!
Pozdrowienia dla twardzieli.
jak dokładnie widać że dołują kurs - tak jak teraz ustawił się palant z pokad 3 tys z ceną 3,02 - dużo niższą niż mógłby dostać, bo mógłby się ustawić na 3,16 i tak samo by sprzedał okilka % wyżej, ale jak się na siłę zaniża kurs to tak się robi
dokładnie, zgadzam sie z teoria o zaniżaniu kursu, giełda pokazuje, ze po takich zagrywkach zawsze potem jest szalone odbicie w góre, zatem cierpliwosci kochani, bedzie dobrze, tylko nie dajcie sie spanikowac