• co to ma byc? Autor: ~as [188.123.193.*]
    paranoja
  • Re: co to ma byc? Autor: ~obserwator [46.228.90.*]
    jeszcze dzisiaj skończymy na zielono
  • Re: co to ma byc? Autor: ~mix [82.145.210.*]
    gdzi jest Mikołajko? Tak pieknie gadał o zyskach, przychodach, przyszłości. Teraz nawet słowem sie nie odezwie. Z drugiej strony wydymali nas pieknie. Zasr.ana bananowa!!
  • Re: co to ma byc? Autor: ~sss [77.45.22.*]
    nie mozna sie kierowac, tym co pisza ludzie na forum, przeciez wiadomo, ze naganiali i zawsze beda naganiac jak juz ktos po uszy siedzi w ryzykownej społce.
    takze teraz wywalanie żali, bo ktos pisał na forum, że bedzie super jest bez sensu... :)
    choc tez jestem gleboko zawiedzona, ale sama podjelam decyzje ze wchodze,
  • Re: co to ma byc? Autor: ~mix [82.145.210.*]
    Mikołajko to prezes IPO a nie forumowicz !
  • Re: co to ma byc? Autor: ~mik [62.87.247.*]
    ...i choinki nie bedzie
  • Re: co to ma byc? Autor: ~kos [95.171.113.*]
    jestem zaskoczony takim kursem - ktoś celowo pogrywa i zaniża kurs chcąc odebrać papier - ja mam akcje i nie oddam ich przed raportem półrocznym, ale już niebawem zobaczymy raport o przychodach za czerwiec - powinno być dobrze, ale zawsze pojawiają się wątpliwości jak ktoś tak kombinuje z kursem
  • Re: co to ma byc? Autor: ~rambo [79.189.184.*]
    To wszystko co dzieje sie na tej spolce od poczatku zaprzecza prawom logiki!!!!!!! logicznegmu mysleniu!!!
  • Re: co to ma byc? Autor: ~gonzo [83.11.108.*]
    kurs zachowuje się, jakby mieli ogłosić upadłość, a nie tak długo wyczekiwane 'super' wyniki :| o co chodzi? dołowanie przed wystrzałem? czy znowu jakiś insider się wysypuje i dowiemy się później?
  • Re: co to ma byc? Autor: ~barbara77 [81.190.230.*]
    witajcie... ręce opadają normalnie ....obiecuje sobie, ze nie będę się denerwować, nie będę zaglądać, należy przeczekać...ale się nie da ....masakra jakas:)
    basia, - mnie też juz nie chce się patrzeć na te zagrywki, ale teraz trzeba to przeczekać - może i dobrze, że jutro jadę z kolegą na jacht i nie wiem kiedy zajrzę do kompa, więc życzę wam cierpliwości, odwrócenia trendu po pokazaniu przychodów i oczywiscie duuużych wzrostów
  • Re: co to ma byc? Autor: ~barbara77 [81.190.230.*]
    Dnia 2012-07-03 o godz. 16:53 ~kos napisał(a):
    > basia, - mnie też juz nie chce się patrzeć na te zagrywki,
    > ale teraz trzeba to przeczekać - może i dobrze, że jutro
    > jadę z kolegą na jacht i nie wiem kiedy zajrzę do kompa,
    > więc życzę wam cierpliwości, odwrócenia trendu po pokazaniu
    > przychodów i oczywiscie duuużych wzrostów

zazdroszczę i życzę udanego wypoczynku :)
  • Re: co to ma byc? Autor: ~dar [194.99.117.*]
    ... przestańcie już gadac o tych wielkich przychodach półrocznych. Co prawda zgadzam się że to powinno miec wpływ na kurs ale k...rwa nie ma i nie będzie miało.
    Jedyne co możemy zrobic to czekac aż ktoś się zlituje i zacznie robic to co robi ale w odwrotnym kierunku - inaczej ... skończymy tam gdzie teraz jest akcjonariat Petrola.
    Wkurzające jest to, że zarząd a dokładniej prezio nic na temat obecnej sytuacji nie powie. To że na koszulce miał marże żedu 100% to powiedział ale nic poza tym.
    nie rozumiem czemu tak jest ale niestety jak nie ukradniesz to niestety w Polsce nie zarobisz !!!
    Pozdrowienia dla twardzieli.
    jak dokładnie widać że dołują kurs - tak jak teraz ustawił się palant z pokad 3 tys z ceną 3,02 - dużo niższą niż mógłby dostać, bo mógłby się ustawić na 3,16 i tak samo by sprzedał okilka % wyżej, ale jak się na siłę zaniża kurs to tak się robi
  • Re: co to ma byc? Autor: ~xxx [46.228.90.*]
    dokładnie, zgadzam sie z teoria o zaniżaniu kursu, giełda pokazuje, ze po takich zagrywkach zawsze potem jest szalone odbicie w góre, zatem cierpliwosci kochani, bedzie dobrze, tylko nie dajcie sie spanikowac
[x]
INTERSPPL -4,27% 0,54 2025-10-06 16:45:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.